Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa'larım...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Bilgisayara masaüstü resmi yapasım geldi süper olmuş  :nazar:

:serefe: Teşekkür ederim :) Masaüstülük fotoları ekleyeceğim az kaldı ;)

alfistahakan

Kocaman bir maşallah öncelikle.Çok güzel çarpıcı ve dikkkat çekici bir spider.Güle güle kullanın. :nazar:
Hakan
Forever Alfa

Veloce

Kocaman bir maşallah öncelikle.Çok güzel çarpıcı ve dikkkat çekici bir spider.Güle güle kullanın. :nazar:

Teşekkür ederim, daha iyisi sizlere nasip olur inşallah...  :serefe:

dragut

Jantlar çok yakışmış, maaşallah.
"Alfa sevgisi"

Veloce

Jantlar çok yakışmış, maaşallah.

Sağolasın Turgut...  :yukari-ok:

Arabayı bugün aldım ama geç oldu diye pasta cila işlerini yarına bıraktım...

sp4rc0

çok güzel olmuş makina :yukari-ok:

Bu jantları spider'da siyah olarak görmek isterdim ama bu da güzel olmuş. Kazasız belasız keyifli sürüşler 8)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Alper

Yalniz Volkan sen bilirsin diye dusunuyorum ama yeni boyali araca en az 1 ay hatta 45 gun pasta cila yapmamak daha saglikli olur diye dusunuyorum.

Veloce

çok güzel olmuş makina :yukari-ok:

Bu jantları spider'da siyah olarak görmek isterdim ama bu da güzel olmuş. Kazasız belasız keyifli sürüşler 8)

Siyah beğenmediğim için bu renge çevirdim. O halini de yayınlarım ;)

Veloce

Yalniz Volkan sen bilirsin diye dusunuyorum ama yeni boyali araca en az 1 ay hatta 45 gun pasta cila yapmamak daha saglikli olur diye dusunuyorum.

Fırında boyanan arabalar için kimisi farketmez diyor kimisi biraz beklense daha iyi diyor. Araba boyanalı 5 gün oldu. Boya kokusu vs. yok. Astardan sonra boya artı iki kat vernik zaten fırında atıldı. Şimdi bir ince zımpara işi yapılmalı ki tozlar ve emmeler minimum seviyeye insin. Kurusun diye fırında boyanıyor zaten arabalar sonuçta ama ben yine de bir ay sonra falan tekrar yaptıracağım aynı işlemi. Boya koruma vs. de ek olarak yapılır o zaman... Bu bahsedilen süreler hep efsaneler olarak kulaktan kulağa gitmiştir. Bir sürü değişken var boya işinde, kim neye göre ne diyor belli değil... Eski zamanlar için daha çok geçerli kanımca bu efsaneler...

Anıl

Hadi bir foto daha gelsin şimdilik ;)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Maşallah,nazar değmesin yanıyor resmen ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

siyah jantlı halini kıyaslamak ve merakımı gidermek için bekliyorum :) buradan yayınlamak istemezseniz özel mesajda olur.
Bir de Spider ve GTV'lerin önleri yay takmanıza rağmen çok yukarıda duruyor. Yere biraz daha yakın gösterecek farklı bir tampon şekli varmı bunların? ama ek şeklinde değil bütün olarak.

Veloce

Hadi bir foto daha gelsin şimdilik ;)
Maşallah,nazar değmesin yanıyor resmen ;)

Sağol Anıl eksik olma...  :serefe: Birde ufak tefeğini bitireyimde hayırlsıyla sonra oturup keyfini çıkartacağım kısmet olursa...  :clover:

Emre Sezen

volkan, hayırlı uğurlu olsun, sonunda bitti diyebiliriz, gözün aydın, gördüğüm kadarıyla tamda içine sinecek şekilde olmuş işçilik olsun renk olsun, artık, ph2 bir 916 mız var,hayran hayran önüne ardına ve özellikle iç kısmına konsoluna bakabileceğimiz  :D

biliyorum, orijinali korumak istiyorsun ama, şöyle birşey gördüm bugün açıkcası benim bayağı hoşuma gitti, tahminim o ki şuan düşünmezsin ama ileride değişiklik istersin belki diye resim burda kalsın en azından. ki zaten plastidip ile yapılmış zaten, sıkılırsan sök at kolaylığıda var.

tekrar hayırlı olsun.

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Veloce

siyah jantlı halini kıyaslamak ve merakımı gidermek için bekliyorum :) buradan yayınlamak istemezseniz özel mesajda olur.
Bir de Spider ve GTV'lerin önleri yay takmanıza rağmen çok yukarıda duruyor. Yere biraz daha yakın gösterecek farklı bir tampon şekli varmı bunların? ama ek şeklinde değil bütün olarak.

Şimmmdi gideriyorum merakını :) Eski boyası ve siyah jantlı hali...

... Ön çamurluklar çok derin olduğu için bu şekilde görünüyor evet. Ayrıca 35mm yay aracı yerden alçaltmıyor bizzat ölçtüm. Bunun sebebi birçok farklı motor seçeneği ve dolayısıyla farklı ağırlığa sahip olan 916 serisi için üreticilerin tek bir yay üretmesi. 2.0 TS en küçük motorlu olan...

Bu yüzden yayı yarım daire kestik. Bu mantıktan yola çıkarak sağlıklı olduğunu düşündüm ve sonuç hatasız. Araca çamurluk hizasından değil de, marşpiyel parallelliğine göre bakarsak, bir nebze daha bile düşük ön taraf. Başta dediğim gibi derin çamurluk görüntüyü bu şekilde olmaya zorluyor. Fazlası sağlıksız olacaktır...

Edit: 35mm alçaltmıyor ölçtüm derken, sadece ön tarafı kastediyorum.

Veloce

Kardeşim çok teşekkür ederim... Bir iki ufak detay kaldı tabi... Detaylar çok önemli malum... Yolladığın resimde tape ile orta konsolun birleşimi muhteşem olmuş. Renk vs. değil önemliğ olan o şekil bence. İleride buna pratik bir çözüm bulabilirsek kurcalayabiliriz, katılıyorum ;)  8)

Anıl

Eski halini görünce renk tonundaki açılma belli oluyor,baştan düşünüyordum pek boyaya ihtiyacı yok diye ama bildiğin Alfa Pembesiymiş :D Facebook'da ki bu grupta yüzlerce GTV-Spider fotoğrafı var,çeşit çeşit jantlı ve görünümlü araçlar,buradan yay farkını da görebilirsiniz.

1998 GTV V6 TB

Veloce

Eski halini görünce renk tonundaki açılma belli oluyor,baştan düşünüyordum pek boyaya ihtiyacı yok diye ama bildiğin Alfa Pembesiymiş :D Facebook'da ki bu grupta yüzlerce GTV-Spider fotoğrafı var,çeşit çeşit jantlı ve görünümlü araçlar,buradan yay farkını da görebilirsiniz.

Yaysız resim de ekleyeyim pardon ;)

Emre Sezen

Anıl girip bi bakıym dedim, Ata'nın gtv fotolarını görmüş oldum, adam başlık acmadan gördük ne var ne yok  :D

Anıl

Evet, bende dün gördüm,benzin tam depo iken de fotoğrafını gördüm anı olarak koymuş herhalde :D

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Evet, bende dün gördüm,benzin tam depo iken de fotoğrafını gördüm anı olarak koymuş herhalde :D

bencede,sonuna kadar katılıyorum  :D

Veloce

Aynen ben de dün gördüm : ) )

sp4rc0

vayy çok iyi  8) Bence koyu jant çok uyumlu görünüyor, ama zevk meselesi tabi. Uzun zamandır aynı jant rengini düşündüğümden belki de :)
Güle güle kazasız belasız kullanın  :nazar:

Veloce

vayy çok iyi  8) Bence koyu jant çok uyumlu görünüyor, ama zevk meselesi tabi. Uzun zamandır aynı jant rengini düşündüğümden belki de :)
Güle güle kazasız belasız kullanın  :nazar:

Tabi bu işler keyif, zevk meselesi. Alternatif varken hazırda kıyaslama yapılabilsin diye en azından bir faydası olacaktır bu fotoğrafların... Benim tercihim alüminyum her zaman ama açık renk bir araç olsa siyah da düşünülebilir ;)  :serefe:

Anıl

Volkan senin jantlardan iki takım daha var satılık;düşünen varsa...

1998 GTV V6 TB

Veloce

Volkan senin jantlardan iki takım daha var satılık;düşünen varsa...

Yok Anıl kimse istemiyor yalvardık aylarca alın diye :)