Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa'larım...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

You are not allowed to view links. Register or Login
Tayfun kardeşimizin arabası. Bence çok şık olmuş...
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
eyvallah volkan abicim.senin gibi bi usdat  tan onay almak simartiyor insanı:-[

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veloce

Veloce

Estağfurullah Tayfun. Benim göz zevkime uygun geldiği için fikrimi belirttim ve örnek olsun diye fotoları ekledim. Forumda geniş ve derin bilgilere sahip olan birçok arkadaşımız var, hepimiz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz arkadaşlarımıza kardeşlerimize. Gerektiğinde yardım da talep ediyor fikir alabiliyoruz şüphesiz... Gün içinde telefon konuşmalarımın neredeyse yarısı bu işlerle ilgili desem yalan olmaz.  :)  :alfisti:

tayfun

Estağfurullah Tayfun. Benim göz zevkime uygun geldiği için fikrimi belirttim ve örnek olsun diye fotoları ekledim. Forumda geniş ve derin bilgilere sahip olan birçok arkadaşımız var, hepimiz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz arkadaşlarımıza kardeşlerimize. Gerektiğinde yardım da talep ediyor fikir alabiliyoruz şüphesiz... Gün içinde telefon konuşmalarımın neredeyse yarısı bu işlerle ilgili desem yalan olmaz.  :)  :alfisti:
evet abicim nekadar duyarlı olduğunu çok iyi biliyorum.belki biraz duygusal olacak ama! Ben herkesin alfa sini kendi alfam gibi görüyorum.eminim bir çok arkadasimizda bizim gibi düşünüyor.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Calibra

Sportiva logolarını beğendim :)
Gerçi ben bu tip detay işleri genelde beğeniyorum :)

Aracınıza bir kez daha maşallah. Çok güzel gözüküyor.
Bu arada acaba arka difüzör siyaha boyansa, arka plakalıktan falan kurtulsanız (bir de siyah çerçeveli orijinal app plaka gelse öne arkaya) daha güzel mi olur diye düşünüyordum...
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Veloce

Sportiva logolarını beğendim :)
Gerçi ben bu tip detay işleri genelde beğeniyorum :)

Aracınıza bir kez daha maşallah. Çok güzel gözüküyor.
Bu arada acaba arka difüzör siyaha boyansa, arka plakalıktan falan kurtulsanız (bir de siyah çerçeveli orijinal app plaka gelse öne arkaya) daha güzel mi olur diye düşünüyordum...

Normalde plakalık kullanmıyorum. Bir süreliğine muntazam şekilde idare etsin diye taktırdım sadece. Belki tamponu boyatırım altında sürtme izleri falan var diye. APP plakadan hoşlanmıyorum. Biraz dijital gibi duran orjinal karakter daha çok hoşuma gidiyor işin aslı. Difüzör bölümünü diğer arcımdada defalarca PS üzerinde siyah yaparak denemişliğim var. Yurt dışından boyatanlarıda inceledim fakat çok içime sinmedi. Araç şu an maşallah çok sağlıklı durumda önemli olan buydu aslında. Ufak işlerle bir ara uğraşacağım ama bu aralar pek vaktim yok. Aracın nihai hali bu değil yani onu söyleyebilirim ;)

Veloce

Yaklaşık yarım saat öncesine kadar Mehmet (Taşanyürek) abiyleydik. Ertelenen uçağı nedeniyle uçuşu bu sabaha kaldığı için abd'ye gitmeden önce bir son dakika görüşmesi yaptık. Ne mutlu bize... Güzel bir Alfa sohbeti, klasikler, Ferrari'ler ve yeni bir takım projeler... Hayırlısı olsun, 7 - 8 aya güzel projelerim var hayata geçecek olan, Allah utandırmasın diyeyim...  :kahve:  :alfisti:

ozoozo

Simdiden hayirli ugurlu olsun abi , Allah utandirmasin  :clover:

Veloce

Simdiden hayirli ugurlu olsun abi , Allah utandirmasin  :clover:
:serefe:

coolistanbul

Volkan bence cok yakismis gri uzerinde metalik gri yazilar cok hos durur her zaman.  ebay de aldigin linki gonderebilirsen sevinirim

Teşekkür ederim Alper. Shopalfisti den aldım. Shipping biraz tuzlu olduğu için başka birşeyler daha alırken yanında sipariş etmeni öneririm..

Sagol Volkan belki kule gergisi ve orjinal paspaslarla birlikte getirtmek iyi olabilir
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Veloce

Volkan bence cok yakismis gri uzerinde metalik gri yazilar cok hos durur her zaman.  ebay de aldigin linki gonderebilirsen sevinirim

Teşekkür ederim Alper. Shopalfisti den aldım. Shipping biraz tuzlu olduğu için başka birşeyler daha alırken yanında sipariş etmeni öneririm..

Sagol Volkan belki kule gergisi ve orjinal paspaslarla birlikte getirtmek iyi olabilir

Orjinal paspas bulunmaması beni hasta ediyor zaten. Senin araçtakiler benimki gibi 147 paspası değil ve sadece yıprandıkları için değiştirmek istiyorsan, bir ara geldiğinde hemen orjinal şekilde kestirip yaptırayım. Güzel malzemeden paspas yaptıracak yerimiz var Bostancı'da. Ama işte orjinali üzerinde olan biri lazım önce... shopalfisti'dekiler de orjinal değil bu arada..

Veloce

8)

Veloce

İlk banner tam bir efsane kendi adıma... Birde onun Spider'sız Brera'lı olanı var... İnanılmaz keyifler  ;)

Veloce

Diğer banner'ımı da buldum şimdi tam oldu ;)  :serefe:  :alfisti:  :nazar:  :clover:

Veloce

Ne zamandır aklımda, bu defa ilgileneceğim bu konuyla  8)

ismet

:yukari-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

Fiyatta bilgilendirme istiyorum Volkan abim. :) Bende almayı düşünüyorum da.

Veloce

Fiyatta bilgilendirme istiyorum Volkan abim. :) Bende almayı düşünüyorum da.

1500+

Veloce

Veloce

Sercan Keklik

plasti dip! :) dogru tahmin dimi?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

Yok Sercan.. Plastidip yapmayı düşündüm ya da sprey boya fakat sürücü tarafında ayna yönü ışıkları iptal olacağı için vazgeçtim. Bir konu açıp az da olsa detayları (sökme takma vs.) anlatacağım bir ara...

Su, yağ sökücü bulaşık deterjanı, tiner ağır gelmesin diye kolonya ya da aseton olabilir, bulaşık süngeri, bebe yağı... Bu bebeyağı olayı biraz komik fakat iş görüyor  :)) Araca geri taktığımda mat torpido spreyi ile tekrar geçeceğim üzerinden. (Parlak görüntüye aldanmayın kesinlikle yağlı ya da kaygan değil ;) )

Sercan Keklik

Yok Sercan.. Plastidip yapmayı düşündüm ya da sprey boya fakat sürücü tarafında ayna yönü ışıkları iptal olacağı için vazgeçtim. Bir konu açıp az da olsa detayları (sökme takma vs.) anlatacağım bir ara...

Su, yağ sökücü bulaşık deterjanı, tiner ağır gelmesin diye kolonya ya da aseton olabilir, bulaşık süngeri, bebe yağı... Bu bebeyağı olayı biraz komik fakat iş görüyor  :)) Araca geri taktığımda mat torpido spreyi ile tekrar geçeceğim üzerinden. (Parlak görüntüye aldanmayın kesinlikle yağlı ya da kaygan değil ;) )

butonlara yapmadan plasti dip bence cok iyi olucaktır. Buda sıfır gibi gözüküyor ama plasti dip bu tür ürünler için çok başarılı bence :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

butonlara yapmadan plasti dip bence cok iyi olucaktır. Buda sıfır gibi gözüküyor ama plasti dip bu tür ürünler için çok başarılı bence :)

Butonlar sorun değil fakat ayna ayar tuşunun yön belirleyen seçici tuşunun ışıkları (L -R) ana parça üzerinden ışıklandırılıyor. Bundan vazgeçemedim aslında. Çok uzun olmayan bir zaman içerisinde şu anki görüntüsünü kaybederse aynen plastidip yolunu takip edeceğim ;)

emin

GT nin bu kol tutamaçları ve bu parçaları boyatmıştım mat siyahla beklediğimden çok daha iyi olmuştu.
Güzel olmuş Volkan abi.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695