Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159, 06 AR 7800

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.t

Bugün Erkay abi yine maharetini gösterdi konsolu söktü , taktı , söktü , boyadı :) Hızını alamayıp benim bluetooth aparatının kötü olan yerini değiştirip,mikrofonunu eski çıkmış yerinden alıp bi güzel yerleştirdi :) Ellerine sağlık abiciğim aux için rahatsız edebilirim seni :p

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ahmet_hulusi

Desene adam (Erkay) hem alfisti hem de maharetli.

Nasıl kafiyeli oldu değil mi?

MaşAllah, kazasız sürüşler.  :nazar:
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

ozoozo

Erkay abiye aksesuar dükkanı açacağız :D yoncalardan hiç umudum yoktu ama harika oldu :) konsol içinide dışınıda çok beğendim , Allah nazarlardan korusun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

OğuzCanAlantor

Maşallah  :nazar:

Carbon ve vitesteki dikişler muazzam :D abi kusura bakma bugün pek ilgilenemedik ne jant göbeğiymiş bulamadık.

Yakında Garajı açıyoruz .  Semih Abi (TRSemih) - Erkay Abi  deatiling + aksesuar :D

TRSemih

Ne garaj mi :)

Eline saglik Erkay. Gule gule kullan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün Erkay abi yine maharetini gösterdi konsolu söktü , taktı , söktü , boyadı :) Hızını alamayıp benim bluetooth aparatının kötü olan yerini değiştirip,mikrofonunu eski çıkmış yerinden alıp bi güzel yerleştirdi :) Ellerine sağlık abiciğim aux için rahatsız edebilirim seni :p

Sent from my iPhone using Tapatalk
teybin çerçevesini de carbonla kaplamışsınız galiba güzel olmuş teyp daha bi orjinal duruyor. :yukari-ok:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Erkay KAHYA

Teşekkürler arkadaşlar.
Benimki amatörce kendi çapımda takılma. Tamamen can sıkıntısı.
Arkadaşların desteği olmasa hiç uğraşmazdım. Boya badana işleri için mekan sahibi OğuzCAn'a teşekkür ederim.

İşlem henüz bitmedi. Start tuşu, klima ünitesi ve anahtar yuvasına metal aksamlar ekleyeceğim.
Teyp çerçevesini konsolla bütün yaptım.
Hırsızlık olayları için iyi olacağını düşündüm. Konsolu sökmeden teyp çıkmıyor artık.  ;)
Hürcan'la ben bütün hepsini taktık derken, kapasitör çalışmayınca söküp griye boyayıp bir daha taktık.
Akşam kapasitörü de düzelttim. Çok şükür sorunsuz montaj tamam.

Bu esnada Ozz, Oğuz, Doğa bir jant kapağını bulamadılar.
Olan benim jant göbeğine oldu. Sökerken kırdığımızla kaldık.  :D

@Ozz, (İskitler'deki lastikçilerde de bulamadım.)
Yoncalar iyi güzel oldu da bir de jantlara uysaydı.  :D

@Hürcan, araba leş gibiyken resim çekilir mi?   :haydi:

@Doğa, Arka koltukta bir sürü yonca vardı. Bi kaç tane alsaydın ya.

@FarukDuru, Erkay 156'yı beğendi.  :D Güle güle kullanın. Kusura bakmayın işler nedeniyle fazla muhabbet edemedik.

Utku

Siyah konsolda karbon güzel duruyor, ortamı hafif canlandırmak için start stop tuşu hondalardaki gibi kırmızı buton yapılsa nasıl durur ? Birde vites çerçevesi, resimdenmidir bilemedim ama sırıtmış biraz sanki.

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Erkay KAHYA

Siyah konsolda karbon güzel duruyor, ortamı hafif canlandırmak için start stop tuşu hondalardaki gibi kırmızı buton yapılsa nasıl durur ? Birde vites çerçevesi, resimdenmidir bilemedim ama sırıtmış biraz sanki.

@Utku, Vites çerçevesini de tekrar griye çevireceğim.  ;)
Start butonunu metal ya da kırmızı düşünüyordum.

@Özhan Abi, yonca serüvenini sen başlattın. Bütün sorumluluk sende.  :D

tolga_ozhan

Birden aklıma geldi.
Bir Ankara buluşmasında Kafes fırında herkesin gelmesini beklerken, sanırım Uğur (max-ime) bir probleminden bahsetmişti. Sonrada bu akşam usta'lardan biriside buraya gelecek galiba diye ekledi. Bizde usta kim ki deyince Erkay Usta galiba diye bir cevap geldi :)
Adam forumda yaptıklarıyla "usta" mertebesine yükseldi :)

Utku

@Utku, Vites çerçevesini de tekrar griye çevireceğim.  ;)
Start butonunu metal ya da kırmızı düşünüyordum.

@Özhan Abi, yonca serüvenini sen başlattın. Bütün sorumluluk sende.  :D

:yukari-ok:
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Erkay KAHYA

Birden aklıma geldi.
Bir Ankara buluşmasında Kafes fırında herkesin gelmesini beklerken, sanırım Uğur (max-ime) bir probleminden bahsetmişti. Sonrada bu akşam usta'lardan biriside buraya gelecek galiba diye ekledi. Bizde usta kim ki deyince Erkay Usta galiba diye bir cevap geldi :)
Adam forumda yaptıklarıyla "usta" mertebesine yükseldi :)

Yapma Tolga Abi.  :D
Keşke her tornavida kullanabilen usta olsa.
O akşam geç kalmamızın sebebi arkadan bizi çeken adamdı.  ;)
Kırmızı olan yerleri griye çevirerek senin tavsiyeni dinledim. Hepsi bu.
Her ne kadar istediğim gibi sonuç alamasam da konsolun fena durmadığını düşünüyorum.

@Ozz, uygun jant göbeği bulamazsak haftasonu imalata geçelim.

tolga_ozhan

Eline sağlık, bence başarılı şeyler çıkıyor. start-stop buton içinde beni dinlesen ne güzel olacak :)
şu jant göbeği yapmışsınız Özdemir ile, onun aynısı yapsana start-stop'u

Doğa Tosun

@Erkay Abi, siz bir kez daha imalata geçeceğiniz için alırsam kalmaz falan diye hiç ellemedim :) problem değil bi gobekleri halledelim kalırsa alırım. Bu arada konsol resimde iyi çıkmamış, ama gerçekte cok daha güzel görünüyor

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Erkay KAHYA

@Erkay Abi, siz bir kez daha imalata geçeceğiniz için alırsam kalmaz falan diye hiç ellemedim :) problem değil bi gobekleri halledelim kalırsa alırım. Bu arada konsol resimde iyi çıkmamış, ama gerçekte cok daha güzel görünüyor

Kalmaz mı? Derdin bu olsun.
Bir kilo yonca getireyim sana.  :D

ozoozo

Abi aslında aklımdan geçmedi değil çabuk pes etti biz o kapakları traşlayıp yapardık demedi deme :D en kötü ihtimal imalata geçecez , aslında harbiden bir yere sorsak 4 tane ayaklı kapak diyip yaptıra bilirdik tam ölçü ile ama neyse şu tasolar bir gelsin yalnız onlar küçük gibiydi abi yoncayı nasıl koyacağız birde önceki yaptıklarımız kadar büyük yonca kullanamaya biliriz :(

Yarın elimize geçmiş olur , hayırlısı :)

bu arada planlar süper abi 2 sayfa 10-11 madde :D düşünceler güzeldi eminim sen onları işlevede sokarsın ;)

hi_cazz

Kondol iyide teyp biraz sırıtmış gibi geldi bana. Elinize sağlık. Özdemir gönder bana jantları ben göbeksizde binerim :D

Note 3 ile tapatalklandı

Tolga033

Elinize sağlık,güzel olmuş.  :yukari-ok:

Gouki

ar.159

Kondol iyide teyp biraz sırıtmış gibi geldi bana. Elinize sağlık. Özdemir gönder bana jantları ben göbeksizde binerim :D

Note 3 ile tapatalklandı
Walla ne yapsan sırıtıyor yine çerçeveden iyi ben sırıtmayın bir model gördüm [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Onun sahibinede bende mesaj attım Utku da adam iplemedi modeli öğrenemedik.
Bu arada nasıl yaptın çerçeveyle beraber mi kapladın başka bir şey mi? Kaplama bu kadar muntazam durmazdı.

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Kaplamadan kastın folyo vs mi Mehmet Ali abi ? Zaten folyo falan değil , normal karbon kumaşıyla oldu , Erkay abinin uzun uğraşlar sonucu gerçek karbon görüntüsünü yakaladı :) Bildiğim kadarıyla teyp i söktü , karbon işini halletti en son teybi yerine taktı.

Erkay KAHYA

@ar.159,
Mehmet Ali Abi,
Konsolun metal aksamlarını söküp, plastiği aşındırıp, üzerine malzeme giydirme yaptım. (yaklaşık 5mm kalınlığında karbonfiber)
2 kat karbon kumaş, tam hatırlamıyorum 5, 6 kat epoksi ile bu hale geldi.
Malzeme trimlerini yaparken teyp ölçüleri baz aldığım için tekrar çerçeve kullanmaya gerek kalmadı. Bu uygulamayı hırsızlık koruma amaçlı yapmıştım.

Alfadanadam

Çok başarılı, çok orjinal bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ar.159

@ar.159,
Mehmet Ali Abi,
Konsolun metal aksamlarını söküp, plastiği aşındırıp, üzerine malzeme giydirme yaptım. (yaklaşık 5mm kalınlığında karbonfiber)
2 kat karbon kumaş, tam hatırlamıyorum 5, 6 kat epoksi ile bu hale geldi.
Malzeme trimlerini yaparken teyp ölçüleri baz aldığım için tekrar çerçeve kullanmaya gerek kalmadı. Bu uygulamayı hırsızlık koruma amaçlı yapmıştım.
Ooo bir kez daha saygı duydum tekrardan kutlarım ancak bu başarının gölgelenmemesi için acilen start tuşuna çare lazım
Özelliklerde klima kontrolüne yapacağın uygulamayı merakla bekliyorum bende çok kafa yormuş ama çaresiz kalmıştım

34 AV 0020 COMING SOON!!