Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo GT

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

quote:

quote:

neden şu GT leri revize edip (iç ve dış) tekrar üretmez ki  bu ....Alfa

eğer guiletta gibi olacaksa hiç dokunmasın, ben su andaki çizgisinden ve içinden çok memnunum aracın

tercih tabii bunlar ama 159 'un coupesini yapıp new GT olarak verebilir bence, çok ta başarılı olur...

Aslında Brera ve Spider ' ın motorlarında gelişime gidilseydi. Gui de kullanılan (1.4 170 ve 1.8 235) motorlar onda da kullanılsaydı satışları fena olmazdı ve vergi diliminden de avantaj yakalanırdı ama ülkemizde vergiler fazlasıyla can yaktığı için kimse onları hayalden öteye götüremiyor.

ozi156

revize derken komple degişimden bahsetmedim,zaten o zmn sitemde bulunmazdım...bixenon,ledler,içini filan daha modernize etseler,navi filan ,yeni teknolojik uygulamalardan bahsettim...1,8 lik motor filan guzel olurdu birde 2 lt  dizel...brera ve spider zaten guzel araclardı motorları hariç..

agucba

159, Spider ve Brera'da hem 200 BG'lik 1.8 Tbi hem de 170 BG'lik 2,0 litrelik JTD motorlar kullanıldı. Brera ve Spider yeni motolar ile gelmedi, bilindiği gibi sadece 159'un 1,8 Tbi motoru geldi.

///////////////

naxos

Bence dışında ve içinde hiçbir değişikliğe gidilmeden sadece motorlarını yenılıyıp şuan
piyasaya sürseler
gene satılır.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

obasar

quote:

Bence dışında ve içinde hiçbir değişikliğe gidilmeden sadece motorlarını yenılıyıp şuan
piyasaya sürseler
gene satılır.

kesinlikle katılıyorum..
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

obasar

quote:

revize derken komple degişimden bahsetmedim,zaten o zmn sitemde bulunmazdım...bixenon,ledler,içini filan daha modernize etseler,navi filan ,yeni teknolojik uygulamalardan bahsettim...1,8 lik motor filan guzel olurdu birde 2 lt  dizel...brera ve spider zaten guzel araclardı motorları hariç..

bu konuda çok haklısın.
ben navi ve doubledin 'i kendim yaptım. xenonlar var ama mercekli değil bu bir sıkıntı tabii ancak göz almıyor trafikte...

ledler için süper bir çözümüm var.. yakında :)
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Levent Yılmazoğlu

Bugün dolmabahçe sahilden seyrantepeye kadar beraber gittik sizinle.. Bende golfteydim..

obasar

quote:

Bugün dolmabahçe sahilden seyrantepeye kadar beraber gittik sizinle.. Bende golfteydim..

o arabada ne yüklü gerçekten çok merak ediyorum...
kötü gitmedim aslında ama o tünel çıkışından sonraki tem bağlantı rampasındaki geçiş rüyalarıma girdi...
bir an GT' den soğudum resmen... ama sonra yine seviyorum arabamı :)

hesap yapıyorum 2.5 V6 var bende onunla da çıksaydım alırdı diyorum..
su anda sırf motoru ile oynamak için turbolu bir GTV aramaya başladım...

evime 2 gün önce hırsız girdi, inan bana insanlar onun için değil, senin golf ile olan durum için arayıp geçmiş olsun diyorlar.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Levent Yılmazoğlu

Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah çok bir zarar vermemiştir ve en kısa sürede bulunur...
Bende forumdan arabanızı bildiğim için o gün öyle gittim.
O tem rampasında mazgalları geçtikten sonra yol önce sağa sonra sola doğru kıvrılıyor, sola dönene kadar 175 e falan çıkıyorum, neredeyse her gün geçip deneme yapıyorum orda
Arabam şuan stock 255 beygir, ama inşallah ay sonu gibi 320 beygir civarlarında olucak.Yavaştan birşeyler yapmaya başlıycam...

Edited by - Levent Yılmazoğlu on 16/04/2012  00:55:40

emin

Giulietta QV'yi fiyatına göre beğendim ama arasında yine fiyatı kıvamında Golf R ile fark var.

QV baya bir konforlu ama aktif süspansüyon sistemi olan Golf R çok fena geldi bana. 18 inç ve normal koltuklarla tadından yenmez. Gayet keyifli ve mantıklı bi araba.

Onur abi, haddimi bileyim ok ama GT ile ben de yürümek isterim =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Levent Yılmazoğlu

Benim jantlar 19 onlardada hiç sorun olmuyo Orası bence çok güzel bi 'parkur' yokuşta arabanın çekişini test etmek için ideal, baya eğlendik valla emin, keşke olsaydın sende..

emin

ben seninkileri 18 sanıyordum ama 18 hem ekstra paket ücreti ödemezsin hem de daha az balon riski ve daha fazla konfor. Golf R ilerisi için düşünülesi bir araç ama motor kanıma girdi ben mitonun yanına bir ducati çekmeden uslanmam.

Arabayla alınan zevk bir yere kadar, yatmaz etmez 4 teker sonuçta =)

Levent Yılmazoğlu

Aynen tabii daha riskli sonuçta.. Benimde Honda Dylan ım var , 7-8 senedir oturduğumuz yer site olduğunda hep kullanırdım. Daha önce de bi Hyosung um vardı, durmadan bozulurduBende çok istiyorum hızlı bi motor ama korkuyorum, trafikteki şartlar ortada, o yüzden bende daha az heycan olan 4 tekere yöneldim
Monster bence mükemmel bi alet, bi gün bende kullanmak isterim, inşallah ilerde onuda alırsın.

emin

amin ya cümlemizin Allah gönlüne göre versin.
günlük kullanım için zor ama tenha saatlerde kullanılabilir. Scooter ciddi bir rahatlık ama şöyle bir 40-50hplik tatlı scooterla hafif viraj kasarak kullanmakta çok keyifli olur.

Levent Yılmazoğlu

Bencede ama beygirler o civarlara çıktığı zaman, düz vites adam gibi bi motor almak daha keyifli olur. Ben yeni görünümlü harley davidsonlarıda çok beğeniyorum. Fiyatı uçuk ama cidden çok güzel bence XR 1200 X olması lazım..Ducati Monster ın yanında Honda Hornet de iyi bi alternatif olabilir..

obasar

Zaten o rampa aradaki 90 hp farki net olarak soyluyor. Ancak stock 3.2 v6 ile alabilirdim seni 240 hp.
Ne diyeyim ki :)) uzun virajli yollar etki edermi bilemem cunku gt nin en basarili oldugu yer virajlar.

Emin istedigin zaman deneyelim :) bende merak ettim simdi mito ile gt yi..

Bir proje arabasi olarak gtv tirboya basliyacam karar verdim.  Golf beni kiskirtti :))

Bu arada pazar gunu bu buyuk acimla :) arabaya binmedim vespa gt ile dolastik esimle :))
Alisti iyice motora biz yakinda ducati monster a geceriz :))

Golf u bir gitmeden sadece dururken gormek isterim :)
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

obasar

Hirsizlik icinde cok tesekkurler. Artik sigortadan alacagiz. Alarm taktirdik ewe. Olacagi vais napalim..
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

obasar

quote:

nezaketin için ayrıca teşekkürler ama buna çok beraber gitmek diyemeyiz..  
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Levent Yılmazoğlu

3.2 v6 240 hp cidden yakın bi güç benim arabama, motoru daha büyük, silindiri daha fazla...Onlada denemek lazım ama pek sanmıyorum çünkü dsg gibi cidden aşırı hızlı vites değiştiriyor ve arabam baya hafif, 1440 kg civarında.
Bu arada vespanızda hayırlı olsun Sizin arabanızı karaköy civarlarında görüyorum hep, bi gün hem isterseniz tanışmış oluruz, hemde araçları inceleme fırsatımız olur...
Pronet alarm var bizden çok başarılı bir sistem, siz ne taktırdınız?
Sonuçta orda yapacağınız birşey yoktuki sadece gaza bastık, dümdüz yol olduğundan, bence gayet güzel geldiniz...

obasar

quote:

3.2 v6 240 hp cidden yakın bi güç benim arabama, motoru daha büyük, silindiri daha fazla...Onlada denemek lazım ama pek sanmıyorum çünkü dsg gibi cidden aşırı hızlı vites değiştiriyor ve arabam baya hafif, 1440 kg civarında.
Bu arada vespanızda hayırlı olsun Sizin arabanızı karaköy civarlarında görüyorum hep, bi gün hem isterseniz tanışmış oluruz, hemde araçları inceleme fırsatımız olur...
Pronet alarm var bizden çok başarılı bir sistem, siz ne taktırdınız?
Sonuçta orda yapacağınız birşey yoktuki sadece gaza bastık, dümdüz yol olduğundan, bence gayet güzel geldiniz...

karaköy ' de AXA Sigorta ' da çalışıyorum.
arada bir araba ile geliyorum. istediğiniz zaman görüşebiliriz.

alarm pronet taktırdım bende. :)
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

ihsany

Onur hocam hırsızlık için geçmiş olsun. Ben de 2 kez yaşadım bunu, sinir bozucu bi durum.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alfadanadam

Geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu. Özellikle büyükşehirlerde alarm taktırmak mecburi gibi birşey oldu artık.

obasar

cok teşekkürler,
gerçekten evet, alarm mecburi bir şey ama insan yaşamayınca bilemiyor işte...
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

antihero

çok geçmiş olsun
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Sportivo

geçmiş olsun, hem ev için ,hem Golf muhabbeti
Alfa Romeo 156