Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfaya kısa bi ara Hondaya merhaba bölüm 2:)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Çok yakışmış Kemalım ya bende daha el atamadım hiç iç kısma :(

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok yakışmış Kemalım ya bende daha el atamadım hiç iç kısma :(
Sen baştan yapıyorsun Alper GTVyi:) zaten hepsini baştan yaparsan canın sıkılır:) O yüzden yavaş yavaş gitmek en iyisi çünkü her seferinde arabaya tekrardan bağlanıyorsun heyecanlanıyorsun.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

sp4rc0

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

fevkalbeser12

yeni gördüm.. pedallar harika olmuş  :yukari-ok:
Teşekkürler Ümit ne yaparsam yapayım bi alfa değil sonuçta:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Ya bu ürünü bizim siteden aldın sanıyorum adama sordum alfa için yok dedi deliriyorum :)

fevkalbeser12

Yok ben ebayden aldım. Sizin sitede pahalı 125 tl:) ebayden aldım 20-25 günlük sabır sonundan gönderi dahil 37 dolara aldım:)
                         jeremy clarkson

zephry

Kemal güle güle kullan yakışmış...:)  Yalnız kış geldi artık halı paspas yerine kauçuk düşünsen diyorum...ya da benim yaptığım gibi halı üzerine şeffaf paspas kullanabilirsin.

fevkalbeser12

Kemal güle güle kullan yakışmış...:)  Yalnız kış geldi artık halı paspas yerine kauçuk düşünsen diyorum...ya da benim yaptığım gibi halı üzerine şeffaf paspas kullanabilirsin.
Bakıyorum zaten şu aralar, peki paspası siyah mı alsam bej mi?
                         jeremy clarkson

mahoretti

asklepios

kauçuk paspas hiç sevmiyorum ben...çirkin,itici...yaz-kış halkı paspas kullanırım,yumuşacık...arada bir güneşli günlerde sabahtan yıkanır,akşama kadar kurur,mis gibi olur...yağmur ormanlarında yaşamıyoruz en nihayetinde,gerek yok...

Alfadanadam

Ben de nefret ederdim ama buralarda kışın çok yağmur yağıyor. Halı paspaslar da araba içinde kurudukça nemlendiriyor ortamı, camı çerçeveyi. O yüzden bayramdan sonra hayatımda ilk defa kauçuk paspasa para vereceğim.

KAKIRMAN

Bülent Hocam bende şunlardan var. Her ne kadar ben de kauçuk sevmesem de yanıldığımı anladım. Koku yok temizlik daha kolay vs vs.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alfadanadam

Üstteki mesajı yazdıktan sonra dayanamayıp sipariş vermiştim. Ama bunlar daha güzelmiş be.

fevkalbeser12

Yazın halı kışın kauçuk paspas taraftarıyım. Yalnız fiyatlar ne kadar değişken 50 liraya da var 150 liraya da:) Ben daha İlhan Hocamın gönderdiği gibi orjinal bulamadım o yüzden henüz almadım:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bu Bmw de sitemizin üyelerinden La Fontane(uğur tepe)nin. Yanlış hatırlamıyorsam mart nisan gibi 159 unu satıp bu Bmw almıştı. Hatta o 159 alan arkadaş sitemize üye olmuştu denizliden. Bu Bmw de orjinalde siyah daha yeni beyaza kaplandı.
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

La Fontane hafiften yazar işi :) la fortuna olmasın o :)

Tapatalk You are not allowed to view links. Register or Login

fevkalbeser12

Sağır duymaz uydurur misali olmuş benimki:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bu fotoğrafı da LG G2 ile çektim. Kamerası cidden güzel.
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Birde size bir istatistiğimi paylaşayım, aracı aldığım günden beri sürekli opetten aldım lpg ile benzini, araç şu an 16000 km de ve ben 5000 liralık yakıt almışım benzin lpg karışık. Eğer lpgnin güncel fiyatının litresini baz alırsak şu an araç 31 kuruş tüketmiş 16000 km boyunca. Peki bunun ortalama litre tüketimini bulabilecek bi matematikçi var mı
                         jeremy clarkson

lyolcul

15 sayfayi da keyifle okudum gerçekten :) araciniz hayrli olsun Allah kaza bela göstermesin.

tapatalk

fevkalbeser12

15 sayfayi da keyifle okudum gerçekten :) araciniz hayrli olsun Allah kaza bela göstermesin.

tapatalk
Çok teşekkür ederim bi alfa değil sonuçta
                         jeremy clarkson

mahoretti

Birde size bir istatistiğimi paylaşayım, aracı aldığım günden beri sürekli opetten aldım lpg ile benzini, araç şu an 16000 km de ve ben 5000 liralık yakıt almışım benzin lpg karışık. Eğer lpgnin güncel fiyatının litresini baz alırsak şu an araç 31 kuruş tüketmiş 16000 km boyunca. Peki bunun ortalama litre tüketimini bulabilecek bi matematikçi var mı
benzin ve lpg miktarlarını ayrı ayrı vermen lazım.

zephry

benzin ve lpg miktarlarını ayrı ayrı vermen lazım.

+1  uzun sürer Kemal bu, vazgeç istersen :)

fevkalbeser12

Malum kış olunca turizmci boş işlerle uğraşıyor:) patronla az önce hesapladık ortalama 10 litre gibi bi rakam çıkıyor, benzin dahil. Bence bu pek ekonomik bi rakam değil. Benim 156 da aynı rakamları yakiyordu ki 99 model bi arabadan bahsediyoruz.
                         jeremy clarkson

lyolcul

Malum kış olunca turizmci boş işlerle uğraşıyor:) patronla az önce hesapladık ortalama 10 litre gibi bi rakam çıkıyor, benzin dahil. Bence bu pek ekonomik bi rakam değil. Benim 156 da aynı rakamları yakiyordu ki 99 model bi arabadan bahsediyoruz.
ekonomik olmasa da extra bi fazla yakma durumu da yok bence.

tapatalk