Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alper Musa - Alfa Romeo 156 Selespeed & Volvo S40 2.0 Turbo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Frenler bitti gibi.
Takmak için hazır.
330x32 GTA fren diski ile 166 kaliperleri uygulandı.
Şimdi bir bakıma sokup tüm gerekli conta vs değişimleri yapıp boya işlemi yapılması kaldı.
17 teledial ile kullanacağım şimdilik.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper

Fren kaliperleri için braket ve balataları tutması için pimler yeniden işlendi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alper

Disklerimiz de hazır[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

coyote

Gelişmeleri merakla takipteyim.

Benim de frenlerle alakalı hazırlıklarım var ama, seninki olayı farklı bir boyuta taşımış  :yukari-ok:

Alper

Ve bitti... artık boya vs yapılıp araca takabiliriz.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alper

Bugün yorulduk biraz.
Coilover montajımız yapıldı.
Amortisör takozu değiştirildi.
Frenlerin montajı yapıldı.
Çelik fren hortumları takıldı.
Motul RBF 660 fren hidrolik yağı konuldu.
17 teledialleri taktık seni slick lastikle ile geçici.
Sıfır bijonlar ile montaj yapıldı.
Rot ayarımız yapıldı.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

coyote

İyi günlerde kullan Alper  :nazar:

Yol tutuş  ✔
Frenaj  ✔
Sıradaki gelsin  :)

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
İyi günlerde kullan Alper  :nazar:

Yol tutuş 
Frenaj 
Sıradaki gelsin  :)
Teşekkürler Ozan.

Tanışmış olduk seninle de memnun oldum çok.

Önümüzdeki günler de yavaş yavaş devam daha   ✓ atacağımız çok aydınlarımız olacak inşallah.

krm1983

Keyifli sürüşler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ykilinc

Alper maşallah güle güle kullan

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdem1904

:nazar: :nazar: Sitede ki 156 mk1 ler üzerinde ki projeler muhteşem. Ben de hiç satmamak üzere bir tane 2.0 TS executive almak istiyorum.  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alper

Keyifli sürüşler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler :)

Alper

Alper maşallah güle güle kullan

Teşekkürler Yavuz.
Bence sende bi 156 kap kendine iyice piyasadan silinmeden :)
GTV nin yanına günlük zevkli bir seçenek bu fiyata yok zaten artık 2. elde başka marka model seçeneği.

Alper

:nazar: :nazar: Sitede ki 156 mk1 ler üzerinde ki projeler muhteşem. Ben de hiç satmamak üzere bir tane 2.0 TS executive almak istiyorum.  :)
Selamlar Erdem :)
Teşekkürler öncelikle.
Bence de gecikmeden bi 156 bul ve al çünkü artık temiz sağlıklı bir 156 zor gibi ileri dönemde.
Araçlar çok hırpalanıyor yeni nesilin ellerinde açıkçası.

SkY

elinize sağlık çok güzel olmuş..özellikle jantlar çok hoşuma gitti yakışmış

Alper

elinize sağlık çok güzel olmuş..özellikle jantlar çok hoşuma gitti yakışmış

Teşekkürler.
Jantlar zor bulunuyor keşke çok sayıda olsa da tüm Alfalar özel jantlara sahip olsa...

Alper

Bugün ilk kez yıkadım
Yeni brandamızda geldi 156 için olan çantası ile birlikte.
Çok işimiz var daha eski kondisyondan eser yok ama yavaş yavaş tamamlayacağız inşallah.
Komple boyaya sokucam gibi gözüküyor şimdilik. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

KAKIRMAN

Maşallah Alper, yine gençlik iksiri (uğraşı) bulmuşsunuz kendinize. :arkadasim:
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alper

Maşallah Alper, yine gençlik iksiri (uğraşı) bulmuşsunuz kendinize. :arkadasim:
Vayyy abim yaa nerelerdesin sen?
Özlettin kendini valla.

Alper

Cumartesi günü yine sanayi günüydü.
Radyatörü benden sonraki sahibi değiştirmiş ama yan sanayi takmış bunu dün farkettim ve orijinal ile değiştirdik.
Termostat da aynı şekilde yana sanayi idi onu da orjinali ile de değiştirdik.
Üzerindeki hareket müşürünü de seneden dolayı nolur nolmaz diye yeniledik.
Lastiklerimiz kışlıklar ile değişti.
Araç yüksekliği ayarlanabilir olduğundan birkaç denemeden sonra Coilover tam oturdu son ayarı yaptık bizde.
Bu yükseklikte tam ideal oldu bana göre
Konfor gayet yerinde ve yol tutuş çok üst seviye de.
Yüksek hız da bozuk otoban ve e5 de hiçbir sıkıntı yaratmıyor.
Dün servisten çıkıp Çanakkaleye yolculuk yaptık.
Bagaj full ön koltukta full arkada bebek ve eşim hiçbir problem yılmadan 120 130 km hız ortalaması ile problemsiz hiçbir sürtme vs yaşamadan konfordan da ödün vermeden seyahat sağladı.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Murad

Alper sen bunu sıfır kondisyona getirirsin yakında. Nazar değmesin   Ama şu sarı yan sinyal kapaklarını beyaz ile değiştir lütfen.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper

Alper sen bunu sıfır kondisyona getirirsin yakında. Nazar değmesin   Ama şu sarı yan sinyal kapaklarını beyaz ile değiştir lütfen.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimden geldiğince topluyoruz ama istediğim kondüsyondan uzak şuan için

Belki WTCC body kit buldum getirtebilirsem onu da alıp komple boyaya sokucam tertemiz çıksın.

Valla eski siyah sinyalleri sökmüştüm ama garajda nereye koydum hatırlarsam ilk iş takıcam.

ykilinc

Teşekkürler Yavuz.
Bence sende bi 156 kap kendine iyice piyasadan silinmeden :)
GTV nin yanına günlük zevkli bir seçenek bu fiyata yok zaten artık 2. elde başka marka model seçeneği.
Aldim biliyorsun :)

Alper

Aldim biliyorsun :)

Aklın yolu bir

Güle güle kullan gördüm temiz güzel araç gri sevmesen de

ykilinc

Aklın yolu bir

Güle güle kullan gördüm temiz güzel araç gri sevmesen de

Dedm ya belki gun geçtikçe griyi severim ama aşk olmaz;)