Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bendeki tutku :) (resimler son sayfada)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Onur geçmiş olsun. Dengesiz insanlar gözümüzden sakındığımız arabalarımıza zarar vermekten pek bi zevk alıyor. Yakın zamanda sol ön çamurluğumu göçük, sağ ön kapının mat siyah renkte olan çıtasının boyası kazınmış ve yine sağ tarafta bulunan yonca stikırımı sökülmüş - çalınmış şekilde buldum. Bunlardan dolayı GARAJ ŞART diyorum.

Abi inan artık soğumaya başladım yazık günahtır bizler gözümüzden sakınıyoruz milletin yaptığına bak

ATA

Çok geçmiş olsun onurcum, cok can sıkıyor bu durumlar. Garaj şart gerçekten.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alfadanadam

Onur gecmis olsun yapanin cocugu ölsun

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şu işi bir evlada değişenin hayvan sevgisinden sıklıkla bahsetmesi çok manidar...

Tapatalk

wolkanku

Onur gecmis olsun yapanin cocugu ölsun

Şu işi bir evlada değişenin hayvan sevgisinden sıklıkla bahsetmesi çok manidar...

Tapatalk
Bu itin evladi da boyle olacaktir abi. Cehalet,kiskanclik vb cocuguna da gececek.
Bu turler insan bile olmadigi icin bunu yazdim.
Yoksa hayvan insan sevgimden suphe etmen manidar olur:) sevgiler

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

tolga_ozhan

Herkes istediğini düşünmekte özgür tabii ki...
Fakat doğup doğmadığı bile belli olmayan bir çocuğun hayatı üzerine yapılan bir temenni ve sonrasında yapılan talishsiz açıklamayı bu forumda okumak bile beni çok üzdü.
Sokağa park ettiğim arabayı birilerinin sırf kötü niyet yüzünden çizebileceği ortamda yaşamak sadece huzursuzluk verici ama bu derece basit birşey yüzünden bir çocuğun ölmesini isteyebilecek, sonra da yaptığı açıklama ile arkasında durabilecek insanlarla aynı havayı solumak tüyler ürpertici.

Çizilen araç için geçmiş olsun, kolay bir şekilde çözümü bulunur umarım.

wolkanku

Gezi olaylarinda olen cocuklar icin ileri geri konusan arkadas da vardi hayirdir ona niye sesiniz cikmadi? O mesajlar silinmemis olsaydi ilk ve net cevabi benim verdigimi gorurdunuz.

Forum ortaminda mimik vs olmadigi icin kardesim gibi sevdigim adamin arabasinin cizilmesine mecazi anlamda gosterdigim ofkeyi ,evirip cevirio buyutmeye merakliymisiniz ya.

Taniyan tanimayan yorum yaziyor.
Bugune kadar kac sokak hayvanini hayata dondurdugumu,ailemin kac cocugu okuttugunu bilmeden yorum yazmak kolay.

O halde tam tersini dileyeyim. Tum dunya mal mulk dusmani insanlarin guzel yavrulariyla dolsun,hepimizin malina mulkune zarar versin.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

fevkalbeser12

Geçmiş olsun Onur'um. Hiç sıkma canını vardır bu işte de bi hayır. Belki bu olay daha büyük bi belayı defetmiştir.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Sercan Keklik

Onurum gecmis olsun cok. Boya yoksa baska yerde ulas bana lokal mikron olarak hallettirebilirim
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

tolga_ozhan

Gezi olaylarinda olen cocuklar icin ileri geri konusan arkadas da vardi hayirdir ona niye sesiniz cikmadi? O mesajlar silinmemis olsaydi ilk ve net cevabi benim verdigimi gorurdunuz.

Forum ortaminda mimik vs olmadigi icin kardesim gibi sevdigim adamin arabasinin cizilmesine mecazi anlamda gosterdigim ofkeyi ,evirip cevirio buyutmeye merakliymisiniz ya.

Bugune kadar kac sokak hayvanini hayata dondurdugumu,ailemin kac cocugu okuttugunu bilmeden yorum yazmak kolay.

O halde tam tersini dileyeyim. Tum dunya mal mulk dusmani insanlarin guzel yavrulariyla dolsun,hepimizin malina mulkune zarar versin.

Zaten merak eymeyin bu yorum iyi ki tanımıyorum dedirtti. Sizinle ilgili eleştiri yapmak için tüm secerenizi bilmeye ihtiyacım yok.
Ailenize de bir eleştiri getirmedim çünkü tanımıyorum.  Zaten bu konuda ailenin yaptığı hayır işlerini belirtmek yersiz olmuş.Benim de babam iyi insandır ama bu beni iyi yapmaya yetmez.

1.5 senelik aradan sonra forumu 1 ay önce tekrar takip etmeye başladım. Bu yüzden Gezi olayları ile ilgili konuşulan konulardan haberim yok. Fakat benden olan bin yaşasın, benden olmayan ölsün zihniyeti ile zaten eleştirdiğinizi söylediğiniz zihniyetin larciverti olmuşmuş zamanında yaptığınız.

Tepkinin mecazi olduğunu duymak sevindirdi. Bunu anlayamamıştım özür dilerim.
Sizi tanımadığım için de sizle ilgili hiçbir şeye yorum yapmam. Yorum yapabilmek hakkının sadece sizi tanıyanlara özgü olduğunu da bilmiyordum.

ATA

Uzatmaya değecek bir şey yok ortada. Mecazi anlamda söylenmiş bir söz zaten, Volkan'da bunu izah etmiş.

Bu konu için geçerli değil, buna benzer bir söz rahatsizlik veriyor ise pm yoluyla iletişime geçin lütfen. Konuda bu tip tartişmalarin uzamasinin kimseye faydasi yok...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

wolkanku

Zaten merak eymeyin bu yorum iyi ki tanımıyorum dedirtti. Sizinle ilgili eleştiri yapmak için tüm secerenizi bilmeye ihtiyacım yok.
Ailenize de bir eleştiri getirmedim çünkü tanımıyorum.  Zaten bu konuda ailenin yaptığı hayır işlerini belirtmek yersiz olmuş.Benim de babam iyi insandır ama bu beni iyi yapmaya yetmez.

1.5 senelik aradan sonra forumu 1 ay önce tekrar takip etmeye başladım. Bu yüzden Gezi olayları ile ilgili konuşulan konulardan haberim yok. Fakat benden olan bin yaşasın, benden olmayan ölsün zihniyeti ile zaten eleştirdiğinizi söylediğiniz zihniyetin larciverti olmuşmuş zamanında yaptığınız.

Tepkinin mecazi olduğunu duymak sevindirdi. Bunu anlayamamıştım özür dilerim.
Sizi tanımadığım için de sizle ilgili hiçbir şeye yorum yapmam. Yorum yapabilmek hakkının sadece sizi tanıyanlara özgü olduğunu da bilmiyordum.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

tolga_ozhan

Sinirlenmeye gerek bile duymadım, tartışma olarak da görmüyorum.
İlk yorumu'da Volkan Bey'den cevap beklemeden yazmıştım.
Başlık sahibine ve foruma rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

"Bu itin evladi da boyle olacaktir abi. Cehalet,kiskanclik vb cocuguna da gececek.
Bu turler insan bile olmadigi icin bunu yazdim."

Bu sözlerinde mecaz olduğunu anlayamamışım :)

FB10ur

Benden özür dilenecek bir durum yok konu kirlendi diye Volkan kardesim gibi sevdiğim adamdır arabamın çizilmesi onunda canını sıkılmasına yol acmış ve mecazi anlamda bu cümleyi kurmuş yoksa volkanda baska biride cocukların ölmesi icin temennide bulunacak değildir...

Tolga033

FB10ur

Evet rötuşdan sonra pasta cilamizi yaptık bakalim yeteri parlaklığı yakalamismiyiz arkadaslar buyrun..

wolkanku

GuZel duruyor kardesim.
Ayda bir nxt.
Her yikama sonrasi hydoprep ya da polishat ile parlakligi uzun sure korursun

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Veloce

Onur aracı dün gördüm sanayide... Fotolar kötü çıkmış dün çok çok daha iyi görünüyordu canlı olarak.  :yukari-ok:

FB10ur

Onur aracı dün gördüm sanayide... Fotolar kötü çıkmış dün çok çok daha iyi görünüyordu canlı olarak.

Aynen abi biraz fotoğraf azizliğine uğramış :) detaylı olarak güzel fotolar atarım müsait zamanda :)

Veloce

Onur aracı dün gördüm sanayide... Fotolar kötü çıkmış dün çok çok daha iyi görünüyordu canlı olarak.

Aynen abi biraz fotoğraf azizliğine uğramış :) detaylı olarak güzel fotolar atarım müsait zamanda :)

Fotolar canlısının yanında sıradan kalmış. Pırıl pırıldı araç dün gördüğümde yeni gibiydi ;)

FB10ur

Fotolar canlısının yanında sıradan kalmış. Pırıl pırıldı araç dün gördüğümde yeni gibiydi ;)

Eyw abi dediğin gibi fotolar sönük kalmış dün bende ilk gördüğüm an çok etkilendim :)

Gouki

Maşallah Onur'um. Allah bu ülkenin insanlarından korusun 147'ni.

FB10ur

Âmin kardesim tüm alfalari korusun kanka:)

FB10ur

Evet arkadaşlar yorumlarınızı alalım özellikle fatih'in yorumunu :)

Eğer beğenilirse sipariş vereceğim ufak bir ps çalışması ile yaptık ayrıca kaliperleri parlak siyah renk yapmayı düşünüyorum..

tolga_ozhan

Güzel ancak geri dönüşü zor olması düşündürücü.

KAKIRMAN

Bu proje MK1'e gidebilir. MK2 için uzak durulması gerekiyor. Bana göre burada tasarıma (MK2) göze çöp batmış gibi bir hal olmuş.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure