Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

11 MiTo QV (ealprsln)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akif3816

Maşallah Allah kaza bela vermesin.Almayı düşündüğüm mito sahibi olarak size ,sormak istediğim Bi kaç soru olacak kullanıcı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.şu an ilanda olan sizin aracın aynısının  beyazı bu aracı almayı düşünüyorum fakat benzinli olmasından dolayı yakıtı beni korkutuyor yakıtı nasıl?Birde bir çocuk sahibi bir aile olarak kullanabilirmiyim sizce bu aracı.Ayrıca artı ve eksileri yazarsanız sevinirim .araç bu: (DOĞU OTO'DAN ALFA ROMEO MİTO 1.4 T MULTİAİR QUADRİFOGLİO VERDE
İlan No: 367081917
You are not allowed to view links. Register or Login)

ealprsln

Bu cumartesi sunroofumdaki sıkıntının çözülmesi adına Eskişehir'den kalkıp Bursa Orhangazi'deki yetkili Fiat servisine gittim. Bursa ziyaretimde sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim beni yeni yalnız bırakmadı. Sunroofumun sol kızağı tamamen "0" parça ile yanilendi ve eskisinden daha iyi bir hale geldi ve %100 operasyonel oldu. Fakat tam performansı ile çalışması için sanırım  sağ kızağı da yenilemem gerekecek. Kızakların fiyatları da son kur sıçramalarından sonra oldukça yukarılara sıçramış ! Etrafımdaki arkadaşlarım boşver neden tamir ettirip para harcıyorsun dese de aracım ile en büyük hedefim sürekli en iyi kondisyonda tutmak olduğu için gereken değişikliği gerçekleştirdik.

Yaklaşık 1500km sonra 120K bakımına gireceğim, aracımı alalı 4 yıl oluyor ve şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz en kapsamlı ve genel bakım olacak. Volan, debriyaj, triger diskler balatalar şeklinde uzayıp giden oldukça uzun bir listemiz var. Ağır bakım yapıldığında da buradan nelerin yenilendiğini kalem kalem belirteceğim ki sonrası için takibi daha koaly olsun  :clover:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ealprsln

120K bakimi icin gerekliolan parcalarin cok buyuk bir kismini tamamladim, servise girmek icin km nin gelmesini bekliyoruz...

Debriyaj Baski balata
Volan
Debriyaj rulman
On disk
Arka disk
On balata
Arka balata
MA filtresi
Devirdaim
V kayisi
Triger Seti
Tutela gearforce 75W

Rutin filtrelerimi ve yagimi zaten servisten tedarik edecegim

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ealprsln

Bunlar ile beraber yeni laz lastiklerimin siparisini verdim ve lastikler de elime gecti

Hankook Ventus V12 Evo2

ealprsln

Haftasonu far temizligi de yaptirdim...

ealprsln

Theillest

Maşallah mitoya kazasız belasız keyifli sürüşler hocam.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

ealprsln

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login , hepimize....