Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

39 LN 281---Kaldığımız yerden devam.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuRaT34

Onur ÖZTÜRK

@fatihmehmet @MuRaT34 tesekkurler :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stile Italiano

Tolga033

Maşallah. Rosso 156'da çok güzeldi,buda çok güzel. :nazar:

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah. Rosso 156'da çok güzeldi,buda çok güzel. :nazar:

Çok Teşekkür ederim.  :D
                                                                                                                           Stile Italiano

Onur ÖZTÜRK

Uzun zamandır işlerin yoğunluğundan dolayı pek uğrayamadim siteye ama tabi ki 156'mı hiç boş bırakmadım bu arada. Ufak tefek birşeyler yaptık kendi capimizda.

Yan marsbieller geldi montaj yapıldı tabi :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Aynı gün debaşlamak üzere  tam 11 gün süren detayli iç temizliğe girdi. Tüm döşemeler söküldü. Sonax bu işi iyi yapıyor diyebilirim :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tabi güzel bir hava filtresi lazımdı. Senfoni gibi sesi bizona donusturmeliydi. İmdadımıza Simota karbon filtre yetişti. İlk etapta bu şekilde takmak zorunda kaldım. Musait olunca filtre kazanı sökülüp oradan bir yerden sallariz boşluğa artık :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] Tabi arada bir bakımda yapmak lazımdı. Doktora götürüp check up yaptırdık. Kuzum gayet sağlıklı çıktı :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bu işlemler sürerken 117.000 km'ye çok yaklaştık  beraber[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu kadar işlem yapılınca bizim ki gaza geldi İlla ki ferrariyle yarisacakmis. Ben sadece gaza bastım.

Kim demiş Alfa Romeo Ferrari'yi geçemez diye :D
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Musait olunca yaparız artık bir jant yay diye icimden geçiriyorum. Kismetse...

Stile Italiano

kaan_ist

Gyg'yi arada bir goruyorum. Hala guzel... buda guzel olmus yarin canlisini gorecegim kismetse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Gyg'yi arada bir goruyorum. Hala guzel... buda guzel olmus yarin canlisini gorecegim kismetse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçcenlerde bende gördüm. pendik yan yoldaydı o, ben e-5 üzerindeydim. Yoksa çoktan durup iyice hasret giderip selfie bile çekmiştim onunla, özledim keratayı :(

Tabi ki, Yarın sabah başlayıp çarşamba akşamına kadar park halinde olacak şirket otoparkında :) Hatta bir telefonla 9 çayında da görüşmek isterim :kahve:
                                                                                                                           Stile Italiano

Onur ÖZTÜRK

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gitti- güle güle...

Stile Italiano

fatihmehmet

Haydaaa. Hayırlısı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

kuti147

Hayırlısı olsun Onur.. saw otoparkından eski mk1 147 aracımdan sonra senin 156 da gitti. Kaanın 156 da satılıklarda. bir ben kalıcam gibi gözüküyor :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

e.ateskaya

You are not allowed to view links. Register or Login  34DYG plaka olan eski aracın Pendik/İstanbul semalarında geziniyor görüyorum nasıl sattıysan aynı şekilde duruyor. Ne eklemişler ne çıkarmışlar. Forum içinde takılmıyor o arkadaş sanıyorum.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login ; Evet pendik civarında Fatih isimli bir arkadaşımızda. Başka bir Alfa grubunda arada bir yazıyor. Bir ara onu görmeye gidicem ama :D Evet ne eklemişler ne çıkarmışlar. İyiki de öyle. O hali bence en güzel hali. Gerçi zender'la harika olurdu ama 5cm yayla fazla kalıcı olmazdı. Bu yüzden bende o işe hiç bulaşmadım doğrusu  :D

You are not allowed to view links. Register or Login ; Hayırlısı olsun ama tek bırakmayı düşünmüyorum. Biraz durumu üzeltince model yükseltelim dedik sadece  :D Asla Alfasız kalma gibi bir durum söz konusu değil ama kısmet bakalım. :)

You are not allowed to view links. Register or Login ; Kanka sorun yok; Hatırlıyormusun Kayseri'de ne demiştim o akşam? ""Ben mutlaka bundan alırım"" :))
                                                                                                                           Stile Italiano