Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HkmtCtnky’s MiTo - Nero Etna - Taba Deri - 18” Jant

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hkmtctnky

You are not allowed to view links. Register or Login
Elinize sağlık, hız sabitleme için yardım istesem nerden aldınız acaba, kapak sanırım src'de var kol da buldum bi yerden ama uymazsa diye korkuyorum açıkçası...
Ben polonyadan getirmiştim, yine getirtirim ama biraz uzun sürüyor. Üçlü kol olarak almıştım tam setti soket sokete, Ayrıca otomatik far ve yağmur sensörü kollarıda vardı. Autolar gereksiz olunca Ben orjinal kolları hız sabitleyicili üçlüye aktardım. Proxy hizalanınca direk çalıştı kusursuz zaten. Yine yardımcı olurum elimden gelen bişey olursa

Kapağı fiat parçacısından almıştım ben, sercan abide varsa boşa aramaya gerek yok :D
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

hkmtctnky

Son dokunuşlar güzel ve özel hissettirmiş emeğinize sağlık navigasyon kullanılmasa bile görüntü olarak orjinal durması güzel görünüyor.
Teşekkür ederim, öyle gerçekten farklı bi konsola dönüşüyor bi anda  :serefe:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

bizage

Ben polonyadan getirmiştim, yine getirtirim ama biraz uzun sürüyor. Üçlü kol olarak almıştım tam setti soket sokete, Ayrıca otomatik far ve yağmur sensörü kollarıda vardı. Autolar gereksiz olunca Ben orjinal kolları hız sabitleyicili üçlüye aktardım. Proxy hizalanınca direk çalıştı kusursuz zaten. Yine yardımcı olurum elimden gelen bişey olursa

Kapağı fiat parçacısından almıştım ben, sercan abide varsa boşa aramaya gerek yok :D

evet kapak orda var sadece hız sabitleme kolu buldum ben burdan göbekle birlikte sanırım sinyal ve silecekleri oraya takacağız ama hizalama falan konusunda hiç bir bilgim yok :) gene rahatsız ederim yapacağım zaman :)

hkmtctnky

evet kapak orda var sadece hız sabitleme kolu buldum ben burdan göbekle birlikte sanırım sinyal ve silecekleri oraya takacağız ama hizalama falan konusunda hiç bir bilgim yok :) gene rahatsız ederim yapacağım zaman :)
Sıkıntı yok hocam, profilde numaram var istediğinde haberleşelim :)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

bizage

Sıkıntı yok hocam, profilde numaram var istediğinde haberleşelim :)

tamamdır teşekkür ederim  :alkis:

alihan

Hayırlı olsun güzel kombinasyon kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
2011 Giulietta QV

hkmtctnky

Hayırlı olsun güzel kombinasyon kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sağolun teşekkür ederim  :serefe:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

hkmtctnky

Herkese selamlar,
geçen zamanda kötü bir anı olarak bi köpeğe çarptım, sağ köşeden vurunca ön tampon ve arka çamurluğu boyattım. köpek can havliyle kaçtı gitti bulamadık, iyi olduğunu umuyorum  :(

rengin güzel tutmuş olması güzel bir teselli

geçtiğimiz yaz giuliettadan çıkma komple tesisatıyla beraber bi BOSE ses sistemi almıştım. 1-2 ay önce fırsat bulup aracıma geçirdim. 147 den sonra özlediğim bir şeye kavuşmuş oldum. süreç uğraştırıcı ve emek vermek gereken bi süreçti. ama değdi  8)

jant göbeği ararken komple ön arka logolar, jant göbekleri ve direksiyon armasını yeni tiple değiştirdim. dışardakiler iyi oldu ama direksiyondan emin değilim gözüme batarsa sökeceğim.

MiTo Maserati Edizione da olan klima panelindeki metal plakaya benzer bi plaka yaptırdım. şimdilik gözüme batmıyor ama gözüme batarsa onuda sökeceğim.
2 yıldır RadioNav'a bitürlü acamadığımız aux sorununuda Parrot'un mki9000 serisini bulmamla çözdüm. eski üretim bi ürün olmasına rağmen kalite çok güzel,
bluetoothdan müziğimi açabildiğim RadioNav ve BOSE li bi mitoya sahip olmak beni çok mutlu etti  :haydi:

şunuda belirtmeden geçmek istemem, BOSE bağlantı şemaları ve RadioNav a aux açmaya uğraşırken okuduğum kadar eLearn ler forum konuları vb. şeylere eğitim hayatımda uğraşsam bugün çok farklı yerlerde olurdum  :lol:

herkese keyifli sürüşler dilerim.  :serefe:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

murat

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Doğa Tosun

test edildi onaylandı. Gucci edition musun ?  :nazar:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

kuti147

Köpeğe üzüldüm ama bazen elden birşey gelmiyor :(
Bose için ne kadar uğraştığını, söküp taktığını, okuyup araştırdığını 😀😀 biliyorum. Sonunda istediğine kavuşmuş olman sevindirici. Keyifle bin kardeşim  :yukari-ok: :arkadasim:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Jakomo

Misssssss, keyfin daim olsun You are not allowed to view links. Register or Login ... ilk sesi aldığındaki yüz ifadeni merak ettim işin gerçeğini istiyorsan...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Fatihob

Bende bir kere köpeğe çarpmıştım :(

Güzel günlerde kullan :clover:
..

devirsever

Oncelikle cok gecmis olsun. Araca yaptiklariniz gercekten cok guzel ve yerinde uygulamalar olmus. Bas unitesini nasil monte ettiniz, lpg var ya o yuzden soruyorum.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

hkmtctnky

Çok geçmiş olsun, üzücü  :-X
Teşekkür ederim :)

test edildi onaylandı. Gucci edition musun ?  :nazar:
Bu biraz hkmtctnky edition oldu ya bulduğumu topladım :D  :serefe:

Köpeğe üzüldüm ama bazen elden birşey gelmiyor :(
Bose için ne kadar uğraştığını, söküp taktığını, okuyup araştırdığını 😀😀 biliyorum. Sonunda istediğine kavuşmuş olman sevindirici. Keyifle bin kardeşim  :yukari-ok: :arkadasim:
Sağolasın abi, canımı okudu gerçekten  :lol: senin 147 de bomba gibi ilerliyor :nazar:

Misssssss, keyfin daim olsun You are not allowed to view links. Register or Login ... ilk sesi aldığındaki yüz ifadeni merak ettim işin gerçeğini istiyorsan...

Valla abi ilk olarak "bunun için mi uğraştık" oldum, bass ı tizi ayarlayınca sesi temiz alınca keyifler yerine geldi  :rock:

Bende bir kere köpeğe çarpmıştım :(

Güzel günlerde kullan :clover:
Sanada geçmiş olsun abi, insanın canı sıkılıyor  :(
Sağolasın abi, teşekkür ediyorum  :arkadasim:

Oncelikle cok gecmis olsun. Araca yaptiklariniz gercekten cok guzel ve yerinde uygulamalar olmus. Bas unitesini nasil monte ettiniz, lpg var ya o yuzden soruyorum.
Çok teşekkür ederim.
Bass ünitesi şuan için bagajda kablo kısıtlaması ve ufak desteklerle yarı özgür takılıyor, böyle 2-3 cm sağ sola kayabiliyor başka şansı yok şuan. Etrafında şıngırdayacak bişeyde yok :D ama oraya corsa d lerdeki gibi bi raf yapıp bass ve stepneyide o araya sabitleyeceğim, hem görüntü kirliliği, hem işlevsellik için güzel olur. Bagajın yükleme eşiği sonrasıda bana zaten yetiyor, öyle bi çözüme gideceğim yani. Baktım canımı sıkıyor lpg yi sökerim  :lol: :haydi:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

devirsever

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

hkmtctnky

Herkese merhabalar,
bi güncelleme yapayım dedim.
Mitoyu aldım alalı bi piste gitmek istiyordum, körfezin bu seneki ilk organizasyonuna p4track ile çıktık. son 2 seansta, tam elimin alıştığı yerlerde 2-4-6. vitesler e geçmeyince bi yanımız buruk kaldı, ama secicinin arasına kaçan bi parçaymış. Kolay halletmek teselli oldu ama pist eğlencemizi biraz bozdu
ate ceramic balatalara ve gy eagle f1 asy 5 lastiklere verdiğim her kuruşun helali hoş olsun, kıymetlerini pistte anladım  :rock:
Rahmi Abi ( You are not allowed to view links. Register or Login ) ve 2 mito daha vardı, eğlenceli bir gün oldu, zehri aldık artık imkan oldukça gideceğim  :haydi:

Piste gitmeden önce de komple gergi seti yaptım. Rahmi abi üretmeyi bırakmıştı, bayrağı bana devretti sağolsun. Bu tarz hobi işleri de yapmak beni çok mutlu etti açıkcası. Buradanda verdiği imkan için kendisine tekrar teşekkürü borç bilirim.
renk olarakta niye gold derseniz, o an elektrostatik boyacım bu boyayı yapıyordu. araba nero etna içi taba olunca kırmızı/düz sarı garip olur diye denemek istedim. son fotoda sattklarımdan kırmızı ve "delikanlı gibi gergi" fotosu bırakıyorum :D

son olarak radionavı parrot kit ile kullanıyordum. parrot bozulunca 2 radionavdan birini androide cevirtmeye çalıştım ama çok uzadı. baktım dahada uzayacak, bende DSP li bi işlemci uygulattırdım. bluetooth üzerinden müzik dinleyebiliyorum, ve yapılabilen ince ayarlar BOSE ile birleşince ses kalitesinde harika bi artış oldu. Rainbow EL-AP300D Neo diye bi ürün aldım. tavsiye ederim
ses kalitesi ile beraber kapı zırıltıları tırmalayınca ön iki kapıya akustik yalıtımda yaptırdım, arkalar zaman olarak yetişmedi. onuda ilk fırsatta gidip yaptıracağım. ama ilk izlenim olarak "ya ben bunları bugüne kadar niye yaptırmamış :duvar: " dedim. arkalara yalıtım yapıldığında ne olacak cok merak ediyorum, gerçekten çok etkili oldu sadece ön 2 kapı bile..

'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

stan

Brocum, gergi imalatı konusunda bayrağı benden devraldığın için ben teşekkür ederim. Özellikle toz boya yapman, benim yaptığım gergilere göre en büyük artı oldu.

Pist günü de çok keyifliydi, pek çok MiTo bir araya gelince keyfi başka oluyor pistin. Birlikte çekilen fotolara da bayıldım zaten. İnş İzmir ya da Manisa'daki pist açılırsa, oralarda da görüşmek dileği ile.

ssg

Güzel eklemelere devam ediyorsun Hikocum. Kusursuz olmaya doğru gidiyor Mito. Kalan ufak tefek işleri de beni donör olarak kullanıp tamamlayınca süper olacak :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Pervasiz_7

Elinize sağlık, çok güzel emekler.

İzolasyon için hangi malzemeyi kullandınız acaba?
Seyahat etmenin keyfi, varış noktasından daha önemlidir.
-Soichiro Honda