Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BlackOwl MiTo QV - 34PJ1909

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Ne kadar derli, toplu ve temiz bir kaput altı :)
..

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne kadar derli, toplu ve temiz bir kaput altı :)
dedi ve kendi motorunun resmini paylaştı  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Theillest

Çok güzel olmuş özelikle motor sıfır gibi olmuş maşallah :)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

Fatihob

dedi ve kendi motorunun resmini paylaştı  :lol:

Yok benim kaput altını atmıyayım, senin gibi bir detailingci adam görse ağlar heralde bu ne tipsizlik, bu ne pislik diye :)
..

E.Ç.M. (MiTongin)

Evettttt. En can alıcı değişim sonunda Birmot tarafindan gerçekleşti arkadaşlar  :haydi:

MiTo larda kronik sorun haline gelen eps ( electric power steering ) sistemi yani direksiyon ünitesi ilk zamanlarda VDC, ASR, HILL HOLDER, DİREKSİYON DÖNÜŞ DÜZENLEYECİ sistemlerini devre dışı bırakıyordu. Kullanımı etkileyen bir sorun olmadığından 1 seneye yakındır bu şekilde kullandık. Son zamanlarda ise yolda giderken kanserin son evresi olan elektrik sisteminin devreden çıkmasıyla değişimin şart olduğunu kararını verdik. Bu zamana kadar yaptırma fırsatım olmadı çünkü 3.200 TL + 300 TL işçilik gibi bir rakamlara çıktığından bütçeyi dengeleyemedim.

Artık sürüşlerim daha keyifli ve naturel oldu. Her kontağı çevirdiğimde verdiği arizalardan da kurtuldum  :serefe:

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Çıkan parça bahcemdeki değişimden nasibini almışlar kolisine girdi  :lol:

*Smiles per gallon*

TRSemih

Geçmiş olsun Engin.
Yeni sistemde bu sorun aşılmış mı peki bilgin var mı?
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

balesanist

Haydi hayırlı olsun.Bayağı yüksek bir masraf kalemi ama kafa rahat olunca para ikinci planda kalıyordur.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

E.Ç.M. (MiTongin)

Fırından sıcak ekmek alma tabiri bu parça içinde geçerli sanırım   :p

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Geçmiş olsun Engin.
Yeni sistemde bu sorun aşılmış mı peki bilgin var mı?
sağol Semih. 2012 sonrasında çözüme ulaştırmışlar.
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Haydi hayırlı olsun.Bayağı yüksek bir masraf kalemi ama kafa rahat olunca para ikinci planda kalıyordur.
sağol  :arkadasim: eşim trafikte iken devren çıkmış. Düşünsene belgrad yolunda viraj kasarken devreden çıktığını  :S  ( hayatimda yapmadım ama  :p )
*Smiles per gallon*

TRSemih

sağol Semih. 2012 sonrasında çözüme ulaştırmışlar.
Sevindim. Bu kadar para ödedikten sonra acaba yine yapar mı korkusu ile kullanmak can sıkıcı olurdu. Güle güle kullan.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

E.Ç.M. (MiTongin)

Sevindim. Bu kadar para ödedikten sonra acaba yine yapar mı korkusu ile kullanmak can sıkıcı olurdu. Güle güle kullan.
2 yıl garantisi var  :lol: teşekkür ederim tekrardan  :serefe:
*Smiles per gallon*

ealprsln

Engin geçmiş olsun, sorunsuz gider artık. Geçen gece senin bu muhabbetlerden sonra bu durumun kabusunu gördüm gerçekten. Senin söylediğin gibi bir anda direksiyon kütüğe dönüyordu.... Rüyası bile kötü...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

E.Ç.M. (MiTongin)

Engin geçmiş olsun, sorunsuz gider artık. Geçen gece senin bu muhabbetlerden sonra bu durumun kabusunu gördüm gerçekten. Senin söylediğin gibi bir anda direksiyon kütüğe dönüyordu.... Rüyası bile kötü...
allah korusun tabi. Şunu da belirtmekte fayda var. Kimseyi de psikopat baglamayalim. Kanser gibi evreleri olan bir hastalık. İlk arizayi vermeye basladimi akü değişimi geldiyse ondandir. Eğer akü yeniyse arıza aralıkları git gide siklasmaya başlıyor. Ona gore durumları ayarlamaya başlayın  :)
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Selamlar Arkadaşlar

Uzun zaman olmuş be... :)

Neyse gönüller bir olsun diyerek konuya başlayayım. Uzun uzun anlatmaya gerek yok ama özel sebeplerden ötürü son dönemlerde hiç aktif olamadım. Ara ara girip baksam da buruk bir şekilde giriş yapıyordum. Sebebi de ev ve iş yatırımı için baykuşumu satmak zorunda kalmamdı. Yabancıya da gitmedi gerçi. Sa.... dedim ve değerini bile bir aileye hemen talip oldu. 2 saatte anlaştık ve italyan bayrağını ikileyen dostum You are not allowed to view links. Register or Login devrettim. Kendisinde giulietta dizel var. hafta sonu gezmeye de MiTo aldı :p Gözümde en şanslı alfistilerden biri bence  :yukari-ok:

Ev ve iş mevzusuna gelince... Asıl amaç ev içindi ama daha sonra şartları oluşturamadık ve askıya aldık. Sonrası mı! Ee ben niye sattım baykuşu  :'( demekle yetindim. Akabinde " ticaret amaçlı " bir polo denk geldi ve alıp sattım. * vag cımı oldun hemen demeyin  :lol:

Şimdi asıl mevzuya geliyorum. Baykuşun parası ne oldu! İşte orda devreye You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim girdi. Açıldığı günden beri büyük bir zevkle yanında olduğum ve yardımcı olmaya çalıştığım PADDOCK DETAILING araç bakım stüdyosuna partner olarak katılmamı istedi  :arkadasim: düşün taşın derken bu işin üstesinden gelebileceğimizi anladım ve el sıkıştık. Zaten mevcut işim olan tekstil pazarlama devam ediyorum. İkisi bir arada bir süre idare etmeye çalıştım. SABAH 07:00 AKŞAM : 23:00 çalışma temposu * pazar dahil ayak uydurdum. Ama sağlık herşeyden önemli olduğu için yanımıza işini layıkıyla yapan Görkem adında bir genç arkadaşımız dahil oldu. Bu şekilde bir sistem içersinde işlerimiz devam ediyor :)

Bu birliktelik ikimizi de tanıyanlar için mükemmel karşılandı. Desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Yeni yerimizde daha kaliteli ve güzel bir ortamda siz değerli dostlarımızla durmak yok yola devam  :serefe:

* Bu sene istanbul organizasyon işlerini biri yüklensin :p şaka bir yana mümkün olursa ön ayak olmak her zaman isterim. Alfam ( ız ) You are not allowed to view links. Register or Login  :p olmasa da italyan geleneğini sürdürerek ben ducati monster 695 ve s2r800 aldım. ilbey de motor hayatına kaliteli bir giriş yaparak vespa sahibi oldu. Buluşmalara bunlarla katılırız artık  :haydi:

En kısa zamanda görüşmek üzere. Stüdyomuza muhakkak bekliyoruz   :clover: :nazar: :alfisti:

*Smiles per gallon*

octinum

Haberim yoktu ve çok sevindim.  :alfisti: :nazar: :alkis: Ben de ancak takip edebiliyordum, dünyadan haberim yokmuş diyebilirim hatta. :) Kendinden haberdar ettiğin için teşekkürler.
Baykuş'un iyi bir aileye gitmesine de çok sevindim ayrıca. :)

krm1983

Hayırlı olsun kardeşim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

balesanist

Ooo hayırlı uğurlu olsun. Çok hızlı yükseliyor Paddock, maşallah. İlbey'e de helal olsun. Hsonu eğitimleriyle işi öğretip yanına ortak almış Allah hayırlı , bereketli bol kazanç nasip etsin.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Kurzuk

Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir birliktelik. Emin adımlarla büyüyen bir iş olur inşallah. Çok sevindim. Uzaklarda da olsak gelip göremesek de yaptığınız iş o kadar önemli ki. Umarım birgün gelip hayırlamak mümkün olur. Bol kazançlar..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ssg

İki tarafa da hayirli olsun. İnsallah Paddock'ta giderek büyür.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ucarozcan

Uzun süredir forumda yazılarına denk gelmiyordum. Meraklanmıştım.  :-[

Hayırlı şeyler olmuş bu zaman aralığında. :nazar:
Belki ilerleyen zamanda Giulia ile görürüz.  8)  :haydi:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Haberim yoktu ve çok sevindim.  :alfisti: :nazar: :alkis: Ben de ancak takip edebiliyordum, dünyadan haberim yokmuş diyebilirim hatta. :) Kendinden haberdar ettiğin için teşekkürler.
Baykuş'un iyi bir aileye gitmesine de çok sevindim ayrıca. :)
:D çok teşekkürler. benimde gözü kapalı verme sebebim muzaffer di zaten  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Hayırlı olsun kardeşim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
sağol keremim  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Ooo hayırlı uğurlu olsun. Çok hızlı yükseliyor Paddock, maşallah. İlbey'e de helal olsun. Hsonu eğitimleriyle işi öğretip yanına ortak almış Allah hayırlı , bereketli bol kazanç nasip etsin.
:lol: arabaları satıp dükkana gömüyoruz  :p amin  :nazar:
*Smiles per gallon*