Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sefer de Giulietta 35 LDK 13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mythos

2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

alfistahakan

Hakan
Forever Alfa

tolga_ozhan

Geçmiş olsun Kemal. Hatasız Alfa olmaz, tekrarı yaşanmasın.

fevkalbeser12

Hep temiz halini koyucak değiliz ya.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Oto yıkamadan sonra otoyol ihalelerine mi girmeye başladın kemalim :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gouki

kuti147

You are not allowed to view links. Register or Login

Abi bu mekan neresi yahu. Söyleseydin bende gidip foto çekerdim :)
MAŞALLAH...
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

fevkalbeser12

Teşekkürler Özgün.
        Bülent abi pis tozlu yolları bilmem lazım ki müşterileri oraya göndereyim:)
        Kutay belki dikkatini çekmiştir, Kuşadası yolunda dağlarda, rüzgar gülleri var onları görmeye gittik. Henüz daha çalışmıyorlarmış 1 ay sonra faaliyete geçiciklermiş. O zaman tekrar ziyaret edicem.
                         jeremy clarkson

kuti147

Teşekkürler Özgün.
        Bülent abi pis tozlu yolları bilmem lazım ki müşterileri oraya göndereyim:)
        Kutay belki dikkatini çekmiştir, Kuşadası yolunda dağlarda, rüzgar gülleri var onları görmeye gittik. Henüz daha çalışmıyorlarmış 1 ay sonra faaliyete geçiciklermiş. O zaman tekrar ziyaret edicem.

Gördüm gördüm. Onların önünde çekebilsekte güzel poz olurmuş
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Recep Küçük

Bu poz bir harika olmuş maşallahh :nazar: :alkis:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

fevkalbeser12

İçimdeki apaçiyi daha fazla durduramadım ve şeriti çektim:)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
                         jeremy clarkson

rain man

Bence yakışmış  :lol:

Hem apaçi demeyelim şuna belki aramızda başka şerit çeken arkadaşlar falan vardır :D

Sana da bi ducati corse ayarlayalım mı abi :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

alfistahakan

Yaşasın apaçilik. Buda lazım bence hoş olmuş.
Hakan
Forever Alfa

mahoretti

iyi olmuş. artık daha rahat tanınırsın selçuk'ta.....  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

mktlmz

İçimdeki apaçiyi daha fazla durduramadım ve şeriti çektim:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bence de gayet güzel olmuş :) Marşp. çok tatlı duruyor ya, satmazsam taktırmaya niyetim var :)

fevkalbeser12

Bugün muayeneye girdim. Son susturucum benim iptaldi epey tereddüt ettim sıkıntı olur diye fakat hiçbir pürüz olmadan çıktı geçti hatta egzoz emisyon değerleri referans değerlere göre  Çok iyiydi. Son susturucusu iptal olan giuliettalara duyurulur:)
                         jeremy clarkson

ar.159

Hep temiz halini koyucak değiliz ya.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bunları kaçırmışım guzel mekan guzel araba ve guzel pozlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

jeremy clarkson

TRSemih

Mal ceviz :)

Gelmiş sonunda, hadi gözün aydın. Yorumunu heyecanla bekliyorum.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

fatihmehmet

Ne oldu abi taktın mı? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Fatihob

"For race use only" Bu yazıyı bi kutuda görünce, içinden güzel şeyler çıkıyor :D

Abi hayırlı olsun :clover:
..

fevkalbeser12

Kısmet olursa bu pazar çözücez inşallah o zaman görüşlerimi yazarım:)
                         jeremy clarkson

mahoretti