Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sefer de Giulietta 35 LDK 13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuti147

Abim hayırlı olsun. Kuşadasına daha mı çabuk gidesin var :))
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

ealprsln

Hayırlı olsun, sonuçları merak ile bekliyoruz.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

fevkalbeser12

Evet gelelim magneti marelli modülün etkilerine, ilk başta kumanda çalışmadığından dolayı biraz teknik aksaklıklar yaşadık  fakat modül şu an çalışıyor hemde gayet güzel çalışıyor:) Öncelikle Anıl ve Ata'ya çok teşekkür ediyorum bu konuda bana yardımcı oldukları için. Modülün kumandası hala çalışmıyor onun için bi ara bi anahtarcıya gidip ayarlatmam lazım. O yüzden modülü bilgisayardan race modunda ayarladık. Modülün vaad ettiği güç artı 31 beygir. Aslında  araba zaten canlı bi arabaydı şimdi daha da canlandı. Mesela şu anki  "N" modu eski "N" modu ile "D" modunun arasında bi yerde. Eskiye göre daha istekli daha çok gidesi var. "D" modunda ise baya kopup gidiyor araba örnek vermek gerekirse 2. viteste gaza oturunca saran araba aynısını 3. viteste de yapıyor. Yolda giderken "N" den "D" ye alınca arabada bi ufak bi tekme yeme hissi gibi bir his olurdu şimdi o daha bariz. Benim sos susturucu iptal o yüzden az bi egzoz sesim var. Fakat şimdi egzoz daha çatırtılı patırtılı çalışıyor işte o kısımlar çok keyifli oluyor. Özet olarak arabayı daha eğlenceli hale getirdi. Bunlar hissetirdikleri gelelim gerçekte neler olduğuna. Modülü  taktığımız gece Anıl,  Atayla ve Mehmet ile beraberdik. Mehmet'in manüel 170 beygirlik Giuliettası var. Önceki denemelerimizde 2-3 boy fark atarak sürekli beni geçmişti. Halbuki teknik verilerde TCT, manüel giuliettadan biraz daha hızlı, örnek olarak 0-100 manuelde 7.7 saniye iken TCTde 7.6 saniye ama gerçekte böyle değil. Belki 0-100 de boyledir fakat rollingde degil. Bu modülden sonra aynı farkı ben ona açtım yalnız şöyle bi durum var 2. Viteste 50 de kalktığımız ile 3. Vites 80 de kalktığımız zaman işler daha değişik 3. Vites 80 km hızda TCT daha başarılı. O gece birde şunu gördük,manüel ile TCTnin arasında vites aralığı farkları var. Sonuç olarak şöyle bi durum var bu modül bana çok düşeş bi şekilde İtalyadan geldi benim bulduğum en uygun fiyat 390 euro eğer son zamandaki kur olaylarını hesaplarsanız 1300 TL gibi bi rakama geliyor. Bence bu kadar para etmez arabada bi değişiklik olduğu çok bariz fakat vaad ettiği gibi 31 beygirlik bi artış yok bana göre ama arabasına biraz daha heyecan katmak isteyenler için biçilmiş kaftan.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

alisto

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet gelelim magneti marelli modülün etkilerine, ilk başta kumanda çalışmadığından dolayı biraz teknik aksaklıklar yaşadık  fakat modül şu an çalışıyor hemde gayet güzel çalışıyor:) Öncelikle Anıl ve Ata'ya çok teşekkür ediyorum bu konuda bana yardımcı oldukları için. Modülün kumandası hala çalışmıyor onun için bi ara bi anahtarcıya gidip ayarlatmam lazım. O yüzden modülü bilgisayardan race modunda ayarladık. Modülün vaad ettiği güç artı 31 beygir. Aslında  araba zaten canlı bi arabaydı şimdi daha da canlandı. Mesela şu anki  "N" modu eski "N" modu ile "D" modunun arasında bi yerde. Eskiye göre daha istekli daha çok gidesi var. "D" modunda ise baya kopup gidiyor araba örnek vermek gerekirse 2. viteste gaza oturunca saran araba aynısını 3. viteste de yapıyor. Yolda giderken "N" den "D" ye alınca arabada bi ufak bi tekme yeme hissi gibi bir his olurdu şimdi o daha bariz. Benim sos susturucu iptal o yüzden az bi egzoz sesim var. Fakat şimdi egzoz daha çatırtılı patırtılı çalışıyor işte o kısımlar çok keyifli oluyor. Özet olarak arabayı daha eğlenceli hale getirdi. Bunlar hissetirdikleri gelelim gerçekte neler olduğuna. Modülü  taktığımız gece Anıl,  Atayla ve Mehmet ile beraberdik. Mehmet'in manüel 170 beygirlik Giuliettası var. Önceki denemelerimizde 2-3 boy fark atarak sürekli beni geçmişti. Halbuki teknik verilerde TCT, manüel giuliettadan biraz daha hızlı, örnek olarak 0-100 manuelde 7.7 saniye iken TCTde 7.6 saniye ama gerçekte böyle değil. Belki 0-100 de boyledir fakat rollingde degil. Bu modülden sonra aynı farkı ben ona açtım yalnız şöyle bi durum var 2. Viteste 50 de kalktığımız ile 3. Vites 80 de kalktığımız zaman işler daha değişik 3. Vites 80 km hızda TCT daha başarılı. O gece birde şunu gördük,manüel ile TCTnin arasında vites aralığı farkları var. Sonuç olarak şöyle bi durum var bu modül bana çok düşeş bi şekilde İtalyadan geldi benim bulduğum en uygun fiyat 390 euro eğer son zamandaki kur olaylarını hesaplarsanız 1300 TL gibi bi rakama geliyor. Bence bu kadar para etmez arabada bi değişiklik olduğu çok bariz fakat vaad ettiği gibi 31 beygirlik bi artış yok bana göre ama arabasına biraz daha heyecan katmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

Bende de tct guly var ve sürekli git-geller yaşıyorum bu ürünün siparişi ile ilgili :) tam olarak merak ettiğim soruları yanıtlamışsınız.
Dediğiniz gibi yenisi biraz pahalı ama sağlam bi çıkma iş yapar..
Satmaya niyetiniz olursa birinci sıradayım ;)

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Plastidiple saten scudetto yaptım.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

sametunver134

cok guzel olmus

LG-D802 cihazımdan gönderildi

mahoretti

Erdinc küflü

Bunların yanına saten krom yonca şart

kuti147

Kesinlikle katılıyorum  :alkis:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

TRSemih

Özdemir'in zamanında yaptığı gibi scudettonun içini boşaltıp petek yapmalısın Kemal. Siyah renkte epey agresif durur. Tabi yeni logo şart =)

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

fevkalbeser12

İlla benimkileri al diyorsun yani:)
                         jeremy clarkson

Erdinc küflü

Evin önünde , ben görmedim ,

ealprsln

Bagajı logodan açılan modeller için arka logo hala yok gördüğüm kadarı ile. Olursa çok güzel olur.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

fevkalbeser12

İnsanoğlu tükürdüğünü yalıyor işte. Scudettoya dokunulmamalı dedim ama şimdi mıncıklamadığım yeri kalmadı. Gulia'dan esinlendiğim "V" şeklinde scudetto.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

jeremy clarkson

OğuzCanAlantor

Abi ben beğenmedim bence giuliettanın scudettosuyla oynancaksa özdemirinki gibi olmalı  :)

vieri

Erdinc küflü

Kemal, Fotoğraf  çekme kursu açıcam. İlk kursiyer sensin

ssg

Sahsi fikrim guzel olmamis. En azindan ortasi tel olursa daha iyi olur gibime geliyor.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Alfadanadam

Vestel mi o? Araba işine de mi girmişler sonunda :)

burak_unsal

Gerçekten orijinal gibi olmuş nasıl yaptığınızı ya da hangi çeşit plastidip kullandığınızı paylaşabilir misiniz? Kendi Blackline aracımın ön arma kısmına sonradan parlak krom olanı takıldığından satene geri çevirmek istiyorum da..

Ayrıca ikinci yaptığınız Giulia tarzı scudettonun göze batmaması için kesinlikle iç kısma petek ızgara gerekiyor diye düşünüyorum.
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

Ugur55

Benimde aklımda olan bir dokunus scudettoyu siyaha cevirmek.ama sanki petek ızgara sart gibi gorunuyor.dusuncem bu sekılde birseyler eksik kalmş gibi
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

fevkalbeser12

Vestel mi o? Araba işine de mi girmişler sonunda :)
Hayalim buydu benim ama hayaller Gulia gerçekler Vestel olmuş benimki:) Hiç böyle düşünmemiştin Bülent Abi:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Gerçekten orijinal gibi olmuş nasıl yaptığınızı ya da hangi çeşit plastidip kullandığınızı paylaşabilir misiniz? Kendi Blackline aracımın ön arma kısmına sonradan parlak krom olanı takıldığından satene geri çevirmek istiyorum da..

Ayrıca ikinci yaptığınız Giulia tarzı scudettonun göze batmaması için kesinlikle iç kısma petek ızgara gerekiyor diye düşünüyorum.
Plastipin şeffaf olanı var onu kullaniyorsun. İki kat atman yeterli normalde 3-4 kat falan gerekiyor ama 3üncü kattan sonra iyice gri oluyor antipas gibi oluyor. Sanırım petek ızgara şart "V" scudetto için.
Benimde aklımda olan bir dokunus scudettoyu siyaha cevirmek.ama sanki petek ızgara sart gibi gorunuyor.dusuncem bu sekılde birseyler eksik kalmş gibi
                         jeremy clarkson