Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bursadan 16 DB 488 Alfa Romeo 159 Distinctive Plus Q-Tronic

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hsyn_159

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle kendimi tanıtayım... Adım Hüseyin Sönmez Bursada yaşıyorum 37 yaşındayım Tekstil Sektöründe çalışıyorum evli ve 2 yaşında bal tadında bir kızım var (Allah nazardan saklasın)... 10 yıldır hastası olduğum ama bir türlü ulaşamadığım Alfama 2015 yılı Nisan ayında nihayet ulaşabildim çok şükür, konuyu da ancak açabildim  :alfisti: aracı istanbuldan aldım (34MTZ60 araç sahibinin adı Murtaza imiş) sağolsun kendisi aşırı titiz bir kişi olduğundan 5 bin km itibari ile ne yapıldıysa kaydını tutmuş ve çok iyi bakmış arabaya burdan sevgiyle anıyorum kendisini bende geleğeni sürdürüp yapılan herşeyin kaydını alıyorum :) beni ilk rahatsız eden bi-xenon aydınlatmanın aşırı bitik olmasıydı sağolsun buradan iletişime geçtiğim You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşımızın yönlendirmesiyle İlkere ulaştım ve mercek değişimini yapıp olması gereken aydınlatmaya kavuştum... ayrıca You are not allowed to view links. Register or Login ın konusunu da takip ettikçe iyice bişeyler yapmak geldi içimden ama bir türlü yeterli bütçeyi ayıramadım... neyse ben bu halini de gayet çok seviyorum :) araç Milano Alfa kayıtlı ayrıca Bahattin Ustanın da arkadaşının aracı olduğundan gerekli expertizi yapıp kavuşmuş oldum hayalime hatta aynı gün bir abim yine istanbuldan 520D aldı beraber dönerken hiç bakmadım bile ön arka giderken ona çünkü benim arabam çooook daha güzel (tabi bana göre) :)
velhasıl bursaya geldik plakasını değiştirip günlük hayatımıza döndük ama tabi bende sürekli bir araba kullanma isteği olduğu için yaz sezonu nedeniyle ve baldızın Milasta kayınvalidenin de Konyada olmasını fırsat bilerek milas konya erdek yollarını arşınladık sürekli :)
daha önce 330ci sahibi olmama rağmen 159'umdan aldığım keyfi kesinlikle başka bir arabadan henüz almadım... tabi buna yollarda 320 / 520 / C kasalar ile girdiğim tatlı kapışmalar da yardımcı olmadı değil... yazılım konusunu çok düşündüm çok okudum okudukça kafam iyice karıştı ve neticesinde vazgeçtim bu hali de yeterli bana :) aldığımda sol ön çamurluk ve bagaj kapağında lokal boya vardı taa ki 8 Kasım pazar aksamına kadar... bölünmüş yolda Konya dönüşü tam Bursaya girmişken kırmızı ışıkta karşı taraftan önüme elektrikli bisikletli bir suriye vatandaşı çıkana kadar  :duvar: 450km boyunca ortalamanın üzerinde hız yaparak geldiğim ve allahtan bursa girişindeki radar nedeniyle hızımı 70-80 gibi sabitleyip gittiğim sırada başıma bu olayın gelmesi kazanın iyi olan kısmı ve tabi ki ölümlü bir kaza olmaması...

hasar gördüğünüz gibi baya bi içler acısıydı... allahtan daha önce tanıştığım Bursadaki Özlüce Birmot Servisteki Mehmet Keskin (ki kendisi bir 159 aşığıdır) arabamı emin ellere teslim edeceğimden emindim... pert olabilme ihitmali vardı belki ama arabamı gerçekten seviyorum ve daha doymadan ayrılmak istemedim kendisinden :) motor ve şanzumanı çok çok iyi durumda sadece kaporta hasarı olması nedeniyle de ondan vazgeçmek istemedim açıkçası... Kasko ile bir kaç tartışma sonrasında değişmesi gerekenlerin hepsi Orjinal parçalar ile değiştirilıp Mehmet Keskin kontrolünde hasar onarıldı, Allah kimseye kaza bela vermesin... (direkler veya ana parçalarda herhangi bir hasar kesinlikle olmadı)...
yaklaşık 1,5 ay aradan sonra arabama kavuşmak için gittiğim serviste ise bu manzara ile karşılaştım  :) [/img]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
biri Uğur Alp Pulatın 159'u diğeri de Gökhan Ay'ın 159'u... tabi Gökhan Beyinki gerçekten göz alıcı (ama benimki daha güzel :lol: ) şaka bi yana ayak üstü sohbet etme şansımız da oldu ve yine iyiki bi Alfam var dedim :D plakayı henüz yapıştırmadım bu halini çok sevdiğim için bakalım ilk trafik polisi maceramızdan sonra duruma göre düşüneceğim :D
patlayan bir lastik nedeniyle de kasko ile görüşüp lastik yerine parasını aldım ve üzerindekiler zaten artık süresini doldurmuştu kışlık lastiğe geçiş yapıp uzun araştırmalar sonucunda Nokian WR D4 modelinde karar kıldım ve çok memnunum gerçekten ses olarak da performans olarak da bu kadarını beklemiyordum son bir haftadaki kar yağışında test etme şansım oldu ve bence fazlasıyla tatminkar...
kısacası diyeceğim ama baya uzun oldu benim de 159 maceram bu şekilde başladı bakalım niyetim daha bir kaç yıl aracımı kullanmak başka bir terslik olmazsa... detaylı iç dış resimlerini bir kaç güne paylaşırım... hepinizin yeni yılını kutlar bol alfalı kazasız belasız bir yıl dilerim arkadaşlar...  :alfisti:

francobaresi

hoşgeldiniz, paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz:)
Cuore sportivo

Kaan

öncelikle hoşgeldiniz. sonrasında geçmiş olsun ve güle güle kullanın. sürekli parlak kalabilirse 159'a siyahtan sonra yakışan renklerden biri.
1 hayal
5 duyu
6.his

hsyn_159

You are not allowed to view links. Register or Login

hoşbulduk teşekkür ederim... elimden geldiğince güzel kareler yakalayıp paylaşmaya çalışacağım ;)

hsyn_159

hoşbulduk teşekkür ederim... elimden geldiğince güzel kareler yakalayıp paylaşmaya çalışacağım ;)

hi_cazz

Öncelikle hayırlı sonrasında ise talihsiz kaza için geçmiş olsun. 159 insanı kendine fena bağlıyor. Sürekli birşeyler yapmamak için kendinizi zor tutuyorsunuz. Bana çok pahalıya patladı 159 macerası ama keşke yapmasaydım demedim hiçbir zaman.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hsyn_159

öncelikle hoşgeldiniz. sonrasında geçmiş olsun ve güle güle kullanın. sürekli parlak kalabilirse 159'a siyahtan sonra yakışan renklerden biri.

teşekkür ederim hoşbuldum... bende 159'un rengi siyahtır diyenlerdendim çok da aradım ama temizini bulamadım açıkçası benimkini gördüğümde ise çok içime sindi ve bu renk kombinasyonunu çok sevdim... sanırım bana ait olduğu için :))

hsyn_159

Öncelikle hayırlı sonrasında ise talihsiz kaza için geçmiş olsun. 159 insanı kendine fena bağlıyor. Sürekli birşeyler yapmamak için kendinizi zor tutuyorsunuz. Bana çok pahalıya patladı 159 macerası ama keşke yapmasaydım demedim hiçbir zaman.

teşekkür ederim... seninkini ilgilyle takip ediyodum açıkçası maşallahı vardı sattın sanırım artık yeni sahibi zevkini alıyordur :) dediğin gibi biraz bütçe meselesi ama yakışıyo da ufak tefek değişiklikler :)

ucarozcan

Güle güle kullanın. Arabanız çok güzel
Arabanızla nice mutlu senelere.

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

harunk

Gule gule kullanin tekrar kaza bela omamasi dilegiyle
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

hsyn_159

Güle güle kullanın. Arabanız çok güzel
Arabanızla nice mutlu senelere.

Xperia z3

teşekkür ederim...

hsyn_159

Gule gule kullanin tekrar kaza bela omamasi dilegiyle

teşekkürler amin inşallah...

hi_cazz

teşekkür ederim... seninkini ilgilyle takip ediyodum açıkçası maşallahı vardı sattın sanırım artık yeni sahibi zevkini alıyordur :) dediğin gibi biraz bütçe meselesi ama yakışıyo da ufak tefek değişiklikler :)

Malesef sattım. Sizde yapacaklarınızı zamana yayın. Herşey sırasıyla hallolur.

Doğa Tosun

Böyle hikayeli, özenilmiş tanıtımlara bayılıyorum. Hoşgeldiniz
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

TRSemih

Hoş geldiniz. Güzel günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.
:nazar:
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Incablue

Hoş geldiniz, keyifli forumlar. Buluşmalarda sizi aramızda görmek isteriz :)

hsyn_159

Böyle hikayeli, özenilmiş tanıtımlara bayılıyorum. Hoşgeldiniz

hoşbuldum teşekkür ederim... daha uzun uzun 159 hevesimi anlatabilirdim ama iyice uzayacak diye kısa kestim... bu arada sizin sarıda daha önce gözüme takılmadı değil forumda :)

hsyn_159

Hüseyin bey aramıza hoşgeldiniz.

hoşbuldum teşekkür ederim...

hsyn_159

Hoş geldiniz. Güzel günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.
:nazar:

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepimiz güzel günlerde binelim inşallah...

hsyn_159

Hoş geldiniz, keyifli forumlar. Buluşmalarda sizi aramızda görmek isteriz :)

hoşbuldum teşekkürler... elimden geldiğince gelmeye çalışırım tabi...

wolkanku

hoşgeldiniz, en güzel renkte 159'a sahipsiniz.
ufak tefek dokunuşlarla harika olacaktır.
halitin dediği gibi acele etmeyin, zamana yayın derim :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hsyn_159

hoşgeldiniz, en güzel renkte 159'a sahipsiniz.
ufak tefek dokunuşlarla harika olacaktır.
halitin dediği gibi acele etmeyin, zamana yayın derim :)

teşekkür ederim volkan ilk düzeltmeyi sayende yaptım :) renk konusunda katılıyorum sana açıkçası bende siyah derdim ama bu renk beni benden aldı :)

rain man

Bu renge gerçekten bayılıyorum.

Hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli kullanımlar dilerim.  :clover:  :nazar:

Forumda 159'lar artınca keyfim yerine geliyor. :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Koful

Hoşgeldiniz. Keyifli sürüşler diliyorum. Kaza da gelmiş geçmiş olsun, bundan sonra ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.

Aracınız çok güzel görünüyor.  :nazar: :nazar: