Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Diyarbakır'dan Selamlar-35 EA 9948-156 1.6 TWİNSPARK-Güncellendi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furkan21

miracozdag

TRSemih

Hos geldiniz. Keyifli forumlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Gouki

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Furkan21

Teşekkür ederim hepinize...156 benim lise çağlarımda favori aracımdı, şimdiye kısmet oldu. Bu sayede sizlerle de tanışmış oldum... :clover:

Tolga033

Alfadanadam

ozoozo

Hoşgeldiniz , kazasız belasız inşallah. :nazar:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Murad

ArinFırat

Aramıza hoş geldin Furkan..Mert ve Bekir Usta (Nurani) bahsetmiştir sanırım, Fırat ben..Bu alfayı görürsen selamsız geçme darılırım ;)

Furkan21

Aynen abicim bahsettiler, tanıştığımıza memnun oldum... :clover:

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Aynen abicim bahsettiler, tanıştığımıza memnun oldum... :clover:
alt takım ile ilgili bazı parçalar lazımmış sana..gerekli adresleri onlara söyledim..yedek parça konusunda ne lazım olursa haberim olsun..alışveriş yaptığım 2-3 tane site var..sanayi sitesinden daha ucuz daha uygun..

Furkan21

Dediğin gibi yaptım bende netten aldım, daha ucuza geldi, fırsatım olursa bırakacam Nurani'ye...

ArinFırat

Dediğin gibi yaptım bende netten aldım, daha ucuza geldi, fırsatım olursa bırakacam Nurani'ye...
iyi ettin,benim 156 m ve onlara götürdüğüm birkaç alfa sayesinde artık Alfadan iyice anlar oldular :-) Way efendim alfadır parçası yoktur, parçası pahalıdır kıldır tüydür diye laf edenleri hiç kafana takma ,piyasada reno gurubu hariç tüm markaların parçalarına hemen ulaşamıyorsun, üstelik Alfanın parçaları birçok markadan daha ucuzdur haberin olsun, sen keyfini çıkarmaya bak. Bu arada sizde çalışan Cevat'a selam söyle, Muhtarın oğlu dersen bilir

ATA

İzmir'de devko'da görüyordum bunu. Bir kaç kerede bostanlida denk geldim. Sizmiydiniz önceki sahibimi bilemiyorum. Kazasiz belasiz

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Furkan21

iyi ettin,benim 156 m ve onlara götürdüğüm birkaç alfa sayesinde artık Alfadan iyice anlar oldular :-) Way efendim alfadır parçası yoktur, parçası pahalıdır kıldır tüydür diye laf edenleri hiç kafana takma ,piyasada reno gurubu hariç tüm markaların parçalarına hemen ulaşamıyorsun, üstelik Alfanın parçaları birçok markadan daha ucuzdur haberin olsun, sen keyfini çıkarmaya bak. Bu arada sizde çalışan Cevat'a selam söyle, Muhtarın oğlu dersen bilir

Selamını iletirim. Gerçektende milletin söylediklerine çok takılmamak lazım, benim bu aralar jantlarla ilgili de sıkıntım var, 18 olduğu için ne yapsam diye düşünüyorum, yay atıp alçaltsam mı yoksa 17 jantla değiştirsem mi ?

Furkan21

İzmir'de devko'da görüyordum bunu. Bir kaç kerede bostanlida denk geldim. Sizmiydiniz önceki sahibimi bilemiyorum. Kazasiz belasiz

Tapatalk

Teşekkürler...Ben yeni aldım, Urfa'da bir polis memurundan...

ArinFırat

Selamını iletirim. Gerçektende milletin söylediklerine çok takılmamak lazım, benim bu aralar jantlarla ilgili de sıkıntım var, 18 olduğu için ne yapsam diye düşünüyorum, yay atıp alçaltsam mı yoksa 17 jantla değiştirsem mi ?
yay olmadığı için 18 jant çok yüksek duruyor,, forumdan 18 jant isteyen arkadaşlar var,onlarla irtibata geçip veya 17 ile takas yoluna gidebilirsin..veya yay takıp alçaltacan  veya veya veya biraz böyle bin 159 aldığım zaman bu jantları senden alırım

Furkan21

yay olmadığı için 18 jant çok yüksek duruyor,, forumdan 18 jant isteyen arkadaşlar var,onlarla irtibata geçip veya 17 ile takas yoluna gidebilirsin..veya yay takıp alçaltacan  veya veya veya biraz böyle bin 159 aldığım zaman bu jantları senden alırım
17" jantla takas yapacam öyle görünüyor, senin jantlarda 17 sanırsam...

ArinFırat

evet benimki 17.. yollarımız biraz daha düzgün olsa 1 dakka beklemez yay takardım..malum alfalar alt takım konusunda çok nazik olduğu için yay fikrini sürekli erteliyorum..

Furkan21

Haklısın bu yollara hiç birşey dayanmıyor, ama senin jantlar yaysız da güzel duruyor.

ArinFırat

Haklısın bu yollara hiç birşey dayanmıyor, ama senin jantlar yaysız da güzel duruyor.
teşekkürler,,sen bence foruma jantlarının resmini ekle ve 17 ile takas istediğini belirten bi konu aç fazla beklemez amacına ulaşırsın..2 sene önce ön arka alt takım komple yeniledim Bekir Ustada..yeni yeni ufak tefek sesler vermeye başladı..

Furkan21

Abi senin lastikler kaça kaç acaba öğrenebilirmiyim? Bu arada  Peugeot'ta çalışıyorum, çay içmeye beklerim.