Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulia Yazılım Önerisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hikmet

Arkadaşlar merhaba,

2020 giulia veloce q4 aracım a supersprint cat back ve 200 cell spor cat downpipe yaptım, şimdi bu kombinasyonu verimli hale getirecek bir yazılım güncellemesi yapmak istiyorum.

izmirde alfanın dilinden anlayan safe yazılım yapacak önerebileceğiniz firma kişi varmıdır?

Testarossa

Merhaba,
You are not allowed to view links. Register or Login
Sanırım Squadra en güvenilir yazılım firmalarında biri alfa için,benim ilk tercihim olacak.Alfa Ownerdan araştırma yapmak lazım.

Türkiyede Giulia ile mesai harcamış bir tuner var mı bilmiyorum ama Türkiye'de Levent Sevimle iletişime geçin derim.
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

hikmet

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba,
You are not allowed to view links. Register or Login
Sanırım Squadra en güvenilir yazılım firmalarında biri alfa için,benim ilk tercihim olacak.Alfa Ownerdan araştırma yapmak lazım.

Türkiyede Giulia ile mesai harcamış bir tuner var mı bilmiyorum ama Türkiye'de Levent Sevimle iletişime geçin derim.

squadra yı duydum evet ancak stok donanıma gore bı map sunuyor sanırım bu, tabı turbocharger ve ıntake degısmeden sadece catback ve downpıpe ne olcude bu yazılımı saptırır bılemıyorum.

tesekkur ederım levent sevıme ulasacagım :yukari-ok: