Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

17 AR 136

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erensey

Selam arkadaşlar ismim Eren Ankaradanım . 2 senedir AlfaRomeo takip eder dururdum sonunda ilk alfama hem sevinerek hem üzülerek söylemek isterim ki sahip oldum..  (maddi sıkıntılar) Balıkesir/Edremitten 2008 model gerçek 59binde bir 147 .. Temiz olmasa ankaradan gitmezdim heralde :) araca haftasonu pasta cila ve boya koruma yaptık daha öncesi ise 8binlik xenon taktırdım ve 2 numara film çektirdim şuanlık bu kadar :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

repla

hayırlı olsun güle güle kullanın  :)
verba volant scripta manent

Serhat59

Hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

h.t

Aracınız hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın..
Bende 2011 yılında 147 mi 30 bin km de iken balıkesirden almıştım.. Oranın Alfa potansiyeli çok ilginç gerçekten :)

ucarozcan

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.  :nazar: :clover:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Hosgeldiniz  :alfisti: gule gule kullanin
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

krm1983

Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

erensey

Teşekkürler hayırlı günler

erensey

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]   Pasta cila ve boya koruma uygulamam ;)

FB10ur

Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler..
Eğer şartlarınız el vermesi durumunda xenonlar mutlaka mercek uygulaması yapmanızı tavsiye ederim..

Tolga033

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun,kazasız belasız. :nazar:

erensey

Malesef yurtdışı işi kesinleştiğinden dolayı temmuz ayında 1-2 seneleğine almanyaya gideceğim aracı satmayı planlıyorum :( okadar özendim yahuu

E.Ç.M. (MiTongin)

Hakkinizda hayirlisi
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

erensey

Hmmmm burada açmak için yetki yok 2.el bölümünde yani :) yahuu şimdi sahibinden deki çakal,ölücü mezarcılarla kim uğraşcak :(

erensey

Neyse :) araç 61.500 km orjinal aklınızda olsun satıyorum dostlarım nedenim yurtdışı temmuz gibi .. Tok satıcıyım alternatifler mevcut malum siteye koymadım :) hehe