Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV 2.0 TS 1999 Ph2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

obasar

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun.
Bu araba bir ara benim kardeşimdeydi. Biz bursa ' dan alıp getirmiştik.
Sizden önceki sahibini de tanıyordum yanılmıyorsam Tufan ' dı adı.
Teşekkürler. Bu arabanın 3 yıl önce bu forumda resimleri vardı siyah gt ile yanyana çekilmiş, herhalde sizin kardeşinizle çektiğiniz resimlerdi.

evet. Doğru yazlıkta çekmiştik.
bende hala duruyor o zamanki plakası 16 plakaydı.
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

ismet

İsmet o ne demek yaaa. >:D Ben bu araca resmen hasta oluyorum çok güzel bir model. Keşke daha çok olsada hepsini ayrı ayrı incelesek.

her an eşi yollayıp yerine gtv alabilirim demek serkan  >:D :))
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Anıl

Vay arkadaş bu kadar Mito yok :p

MiTo sorunsuz oldugundan kimse girip netten parça veya sorun nedir aramıyor, forumu görmüyor, üye olmuyor :)) Uff tam dayağı hak ettim GTVcilerden :D
Alırsın alfa olursun usta , ne anladım öyle sorunsuz alfadan  :))
Dediğin gibi işin zevki kurcalamakta, herzaman tamir edilecek birşeyler bulabiliyorsun GTV'de,başka hobiye gerek yok :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak

Vay arkadaş bu kadar Mito yok :p

MiTo sorunsuz oldugundan kimse girip netten parça veya sorun nedir aramıyor, forumu görmüyor, üye olmuyor :)) Uff tam dayağı hak ettim GTVcilerden :D
Alırsın alfa olursun usta , ne anladım öyle sorunsuz alfadan  :))
Dediğin gibi işin zevki kurcalamakta, herzaman tamir edilecek birşeyler bulabiliyorsun GTV'de,başka hobiye gerek yok :)
Az kaldı Anıl yakında bitecek hepsi şurası da eksik demeyeceğiz :)
1997 Gtv V6 TB

Fiction

GTV'yi alalı 2 ay 1 hafta oldu ve hala yapılacak şeyler tamamiyle bitmedi. Bu sürede yurtdışından gtv için 20 den fazla ürün aldım. Son aldığım şeyler airbag beyni , tepe lambası oldu. Geçen hafta düz boru yapıldı ve egzos çıkışını da orjinale benzer yaptırdım (aslında son susturucu değişikliği istiyordum ama böyle oldu).

Asıl yapmak istediğim şey ise uygun fiyata ikinci el 17'' alfa jantı + lastik takimi bulmak.

Bugün 2 saat uğraşıp kurulama ve ciladan sonra arabanın yeni resimlerini çektim. Güneş üzerine vurmayınca bütün çizikler, kusurlar yok oluyor, keşke hep böyle gözükse:)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GTV 2.0 TS Phase 2

Tolga033

Maşallah çok güzel görünüyor.. :nazar:

Fiction

Maşallah çok güzel görünüyor.. :nazar:

Teşekkürler. Yalnız an itibariyle bütün emeklerim boşa gitti. Gitmeden 3-4 farklı yerden hava durumuna baktım ve salıya kadar yağmur göstermiyordu fakat şuan yağmur yağıyor (istanbul, göztepe)>:(
GTV 2.0 TS Phase 2

Alper

Bu tur seylerde bana danisin arkadaslar :)
Ben eger ki arac yikaticam dersem sakin yikatmayin aracinizi yada cilalamayin.
Cunku illa yagmur yagar yaz gunu bile olsa :)
Soner abi de cila yaptik Nano :)
Aksami daha yagmur yagdi :)
Gitti guzelim Nano katmani.

ATA

Bu rengi ben çok seviyorum, hangi marka model olursa olsun çok güzel bir renk. İçi kahverengi olsa tadindan yenmez.

Bu arada aracin dişi kadar içide çok güzelmiş. Maşallah.

Ben bir tek bagaj üstündeki spoliera takildim. Sökülse çok daha güzel olur diye düşünüyorum.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fiction

Bu rengi ben çok seviyorum, hangi marka model olursa olsun çok güzel bir renk. İçi kahverengi olsa tadindan yenmez.

Bu arada aracin dişi kadar içide çok güzelmiş. Maşallah.

Ben bir tek bagaj üstündeki spoliera takildim. Sökülse çok daha güzel olur diye düşünüyorum.

Tapatalk
Tek emsali olan gümüş gri 2.0 ts yerine bu gtvyi tercih etmemde renk  ön plandaydı, her ne kadar içi ve dışı kötü durumda olsada. Ama toparladım sayılır :)
Spoiler beni ne rahatsız ediyor ne de hoşuma gidiyor. Sökmeye kalksam eminim ki yapışkan izleri vs. kalır bu yüzden hiç ellemiyorum.
GTV 2.0 TS Phase 2

ATA

En azindan gövde rengi olabilir diyeyim o zaman :)

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Emre Sezen

saç kurutma makinesi ile sökmüş biri olarak 3 yıkamadan sonra iz felan kalmıyor diyebilirim  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

ATA

Bmw spolieri Alfa'ya olmaaaazz :))

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Burak

1997 Gtv V6 TB

tolga_ozhan

O spolier sökülüp bir Cup spolier'i bulunsa güzel olur.  :)
Biraz dürteyim dedim.

Fiction

@tolga_ozhan
Şuan için aklımdaki maliyetli projeler öncelikle çıkma 17'' alfa jantı + lastik ve sonrasında belki ön tampon boya olabilir. Fakat ilerleyen yıllarda cup edition a çevirebilirim :)

Bu sabah arabayı bu şekilde buldum. Açıklamasız koysam herhalde üzerine 100 kuş aynı anda tuvaletini yaptı sanarsınız. Lise duvarı önüne koymuştum arabayı, üzerine ayran kutusu atıp patlatmışlar sanırsam. Kendim bi kova su döktüm ve sildim tam geçmedi, bu yüzden yarın yağmur yağıcak olmasına rağmen tekrar yıkatmış oldum.
GTV 2.0 TS Phase 2

egeozal1

Niye insanlar başkalarının mallarına kasten zarar verir anlamıyorum!!! >:(

Gouki

Ne garip insanlar var ya. Ayran fazla gelmiş herhalde.

Fiction

Bende ilk kez böyle birşey gördüğüm için resmini koydum. Evin karşısında ticaret lisesi var, gençliğin hali pek iç açıcı değil. Okullar açıldı sokak çöplüğe döndü, ne varsa duvardan aşağıya atıyorlar, en azından daha taş vs. atmadılar.
GTV 2.0 TS Phase 2

egeozal1

Tamam bizde liseye gidiyoruz da kimsenin malına kastenz arar verip dışarı herhangi bişey atmıyoruz! >:( Bunlar yüzünden liselilerin adı çıkıyo hep...

Fiction

Genel anlamıyla liseliler demedim, ticaret liseleri vs anlamında dedim, zaten eğitim vs de yok bu tarz yerlerde sürekli bahçede herkes.
GTV 2.0 TS Phase 2

Anıl

Meslek Liseleri ve Meslek Yüksek Okulları feci durumda! Şahsen bunların yakınına aracımı bırakmam.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Fiction

Bugün yıkadıktan sonra birkaç resim çektim. Bilmiyorum sizlerde de oluyormu ama (15 yaş civarındaki araçlarda) öğlen güneşi arabaya direk vurduğunda resmen moralim bozuluyor. Mevcut ne kadar kusur varsa gözümün içine giriyor. Güneş azsa, araba gölgedeyse vs ise gözüme sıfırmış gibi gözüküyor :haydi:
Resimleri çekerken güneş azdı ve çok güzel gözüktü gene:D

GTV 2.0 TS Phase 2

herewego

tolga_ozhan

Harika gözüküyor Onur.
Bu renk ve GTV'ye özel zaafı olan birisi olduğum için güneş açısından bağımsız güzel gelecektir bana :)