Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV V6 TB 1997

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

Olmuş abi ya. Nasil yapcaz şimdi o boyayi nerden bulucaz kime boyaticaz.
Antalya'da da çilgin bir döşemeciden bahsettiler belki ayni yöntemle yapacaktir oda dur bakalim.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

İnanılmaz cidden, büyük bi emek var burda:) Ben olsan o halının üstüne kedi gibi kıvrılırdım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Emre Sezen

You are not allowed to view links. Register or Login
Olmuş abi ya. Nasil yapcaz şimdi o boyayi nerden bulucaz kime boyaticaz.
Antalya'da da çilgin bir döşemeciden bahsettiler belki ayni yöntemle yapacaktir oda dur bakalim.

Tapatalk

anlattım ya, zaten kumaş boyası bulunan birşey, ayakkabıcı, az büyük çaplı olsun, hatta kanepe koltuk tamircilerinde bile vardır diye düşünüyorum,

git bi tanesine, kesin vardır , spor ayakkabıları felan bununla boyuyorlar çünkü, atla deve bi iş değil, öyle adamlar için, sen yapması gerekeni söyle, siyah kumaş boyasını alacak ve atacak tabanca ile o kadar.  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Emre Sezen

İnanılmaz cidden, büyük bi emek var burda:) Ben olsan o halının üstüne kedi gibi kıvrılırdım:)

sağolasın kemal   :arkadasim:

Burak

Emre , sonuç çok güzel olmuş . Kullandığınız boyanın markasını öğrene bilirsen çok iyi olur , istiyenlerede uygun bir şekilde temin edebilirim.
1997 Gtv V6 TB

Emre Sezen

Emre , sonuç çok güzel olmuş . Kullandığınız boyanın markasını öğrene bilirsen çok iyi olur , istiyenlerede uygun bir şekilde temin edebilirim.

burak sağolasın, özelikle kutuları inceledim lazım olur diye  :))

Burak

Tahmin etmiştim  :D Rota'nın Ege bölge bayisiyiz , hatta daha önce Anıl'la konuşmuştuk bizdeki boyalarla deneme yapılabilir diye ama deri boyası oldukları için önce Anıl'ın bulduğu sprey kumaş boyasını getirip deneyelim diye konuştuktan sonra öyle kalmıştı  :'(.  Çözüm elimin altındaymış halbuki  :) Hangi boya olduğunu öğrenirim oradan istiyenlerede yardımcı olabilirim.
1997 Gtv V6 TB

Emre Sezen

Tahmin etmiştim  :D Rota'nın Ege bölge bayisiyiz , hatta daha önce Anıl'la konuşmuştuk bizdeki boyalarla deneme yapılabilir diye ama deri boyası oldukları için önce Anıl'ın bulduğu sprey kumaş boyasını getirip deneyelim diye konuştuktan sonra öyle kalmıştı  :'(.  Çözüm elimin altındaymış halbuki  :) Hangi boya olduğunu öğrenirim oradan istiyenlerede yardımcı olabilirim.

hakikaten öyleymiş senin durum,  :)) boya ürün olarak geçmiyor, standart rota kimya etiketli, üzerine elle kumaş boyası yazılmış, bildiğim kadarıyla, toz kumaş boyanın sıvı hale getirilmişi  :yukari-ok:

Burak

Senin anlattıklarından sonra benim kafamda parçalar yerine oturdu zaten, fabrikayla konuşup yaptırırım aynısını zaten hatırlayacaklardır onlarda boyayı.
1997 Gtv V6 TB

Veloce

:alfisti: Tebrik ederim. Çok güzel olmuş ve birçok arkadaşın, bugün olmasa dahi bir süre sonra ihtiyaç duyacağı bir uygulama. İhtiyacım olmasada teşekkür ederim Emre, birgün ihtiyacım olmayacağını kim bilebilir ;)  :serefe:

Emre Sezen

:alfisti: Tebrik ederim. Çok güzel olmuş ve birçok arkadaşın, bugün olmasa dahi bir süre sonra ihtiyaç duyacağı bir uygulama. İhtiyacım olmasada teşekkür ederim Emre, birgün ihtiyacım olmayacağını kim bilebilir ;)  :serefe:

:serefe:

erman

ATA

Bende boya markasi vs sormuştum aslinda ama Burak Abiden bomba haber geldi zaten. Aslinda ilka ayakkabici olmasina gerek yok kompresör olan eli tabanca tutan birisi boyayabilir. Aslinda kullanabileceğim bir kompresör var, döndüğümde imkan olursa topluca boyayabiliriz :))

Akimi başlattin, zeytinoğlunun zevksiz seçimlerini değiştirme zamani geldi sayende Emre.

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Emre Sezen

Bende boya markasi vs sormuştum aslinda ama Burak Abiden bomba haber geldi zaten. Aslinda ilka ayakkabici olmasina gerek yok kompresör olan eli tabanca tutan birisi boyayabilir. Aslinda kullanabileceğim bir kompresör var, döndüğümde imkan olursa topluca boyayabiliriz :))

Akimi başlattin, zeytinoğlunun zevksiz seçimlerini değiştirme zamani geldi sayende Emre.

Tapatalk

kompresör varsa, zaten kimseye ihtiyaç yok, boyayı burak halledecek zaten, özel bi işlemi yok, alıyor kaba, sonra sıkıyor, seyreltme vs yok. 3 kat atın sağlam olsun, ilk kat kuruyunca kat yerlerini bi daha bi daha katlayıp açın, oralar beyaz cıkacak alttan, her katta bunu yaparsanız boş yer kalmaz  :serefe:

Burak

Tapatalk

Ata kendimizde yapabiliriz tabi birde 5. Sanayide benim döşemeci bir müşterim var, benim tavanı o yapmıştı, onada yaptırabiliriz uygun bir fiyata.
1997 Gtv V6 TB

Emre Sezen

Tapatalk

Ata kendimizde yapabiliriz tabi birde 5. Sanayide benim döşemeci bir müşterim var, benim tavanı o yapmıştı, onada yaptırabiliriz uygun bir fiyata.

bu arada beyler, hazır alt renk açık tonda iken, şunu da belirteyim, ana renklerin hepsi mevcut boyada  :rock:

ATA

Off topic yapmadan; Burak abi bnim tavanda sarkik durumda henüz el atamadim vakit probleminden. Senin döşemeciyle işimiz var o zaman :))

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Emre Sezen

bana da kırmızı paspas lazım, kestirebileceğimiz yer var mıdır, bilen duyan

Anıl

Geçenlerde paspas olayı paylasilmisti. İstanbulda bir yer butik uretim yapiyormus,159 icin birileri almisti,internet siteside var birisi paylasir.

İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Geçenlerde paspas olayı paylasilmisti. İstanbulda bir yer butik uretim yapiyormus,159 icin birileri almisti,internet siteside var birisi paylasir.

Anıl halıyı görmedin galiba, işlem tamamdır gözümüz aydın  :arkadasim:

Anıl

Gormemisim eline saglik cok guzel olmus. Burak bir baksin boyaya bizde girisiriz:-)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Emre Sezen

Gormemisim eline saglik cok guzel olmus. Burak bir baksin boyaya bizde girisiriz:-)

saolasın, eskisinden iyi oldu, fabrikadan cıkmış gibi olmadı tabi ama, ben beğendim.

Fatihob

Çok güzel olmuş, eski halinden sonra cennet gibi olmuş :)
..

obasar

içi sanki tamamen yenilenmiş gibi olmuş.
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Tolga033

Çok güzel olmuş,herkesin eline sağlık. :yukari-ok:  :)