Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sinan Koç - UD1197

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carmaniac

evet gormus olabıılırsın can ya arkadasımın telefonundan nete gırdım yanlıslııkla cafe bolumune subscribe oldum sımdıde ıptal edemıyorum onun ıcın ö.m jı ıptal ettıım ama alakası yok sanırım.Bu arada ben senın arabayıo sureklı goruyorum masallah super bende ereknkoyde oturuyorum hacıbaşaroglunun orda.Bgnde gordum senı bi sellektor yaptım ama baska yere bakıyodun:))

carmaniac

Birkaç resım arabam pis ama olsun..
Register or Login" border=0>

carmaniac

İki tane hastası olduğum otomobil benimki ve 67' Mustang.Tabi beyaz yerine siyah yada kurşuni gri tercihimdir:)

Edited by - carmaniac on 07/12/2007  17:36:43

n/a

ne kadarda güzel durmuş ikisi yanyana...bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz..........diye gidiyor

AlfistiKerem

Gerçekten çok güzel çıkmış resimler.Maşallahı var 156 nın.Ferbot kuyruğu pek sıkmamış sizi sanırım.Resimlerde gayet neşelisinizBen olsam çıldırırdım heralde.

t_e_m

ahhh deri koltuk ahhh...

n/a

Kırmızı deriler çok iyi oluyo siyah arabada gerçekten...kazasız belasız iyi günlerde

carmaniac

kule gergisi ve momo pedal takımı aklımı celıo su sıralar,ıkıncı el kule gergısı bulursam alıcam

carmaniac

6000K xenonlarım ve beyaz sislerim, yakında parklarıda beyaz yapıcam vakıt bulunca...

n/a

xenonlarını iyi günlerde kullan sinan..ne marka?
yapmışsın ama  sislerini beyaz yapmamanı öneririm..gerçekten ihtiyacın olduğundan boyanmış ampüller sis farlarının işlevini "0" indiriyor haberin olsun..

onr

Hayırlısı olsun! Çok şık olmuş.
Can'ın dediği doğru sarı olması ihtiyaç durumlarında önemli oluyor.

Ama böyle daha güzel duruyor.
Ben olsam, ben de sisleri de değiştirirdim.

carmaniac

Acıkcası abım taktırdı xenonları ve sisleri,sis konusunda haklısın,aslında ne kadar kötü etkilediğinide merak ediyorum..

alfistihrn

Hayırlı olsun.

Jakomo

Xenonlar iyi olmuş....iyi günler' de kulllan
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

babi

Sinan güle güle kullan güzel olmuş.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

hayırlı olsun sinanım...güle güle kullan çok güzel olmuş... :)

n/a

Hayırlı olsn güzel olmuş ama xenonları ayarlatmakta da fayda var...

n/a

Hayırlı olsun sinan , kazasız, belasız.:)

carmaniac

hepinize tesekkurler.Xenonlar ayarsızmı duruyo orçun?ben bısı farketmedım duvara karsı durdugumdada ııkısıde esıttı.

carmaniac

Bu arada bgn yogun sis vardı tamda ben sisleri denemek isterken ve ben ole olumsuz bı etkısını goremedım beyaz sislerın işlevini yapıolardı.

n/a

Ya resmde bana öyle geldi tabi  belli olmaz da sen yine daha iyi bilirsn canlı canlı daha farklıdır  Ama farcıya bi göstertmekten zarar gelmez bence...