Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 FA 2233 * MiTO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Bu kadar parlayan bir aracı sokağa parketmem ben arkadaş... .

Alfadanadam

Bu ne ya resmen elma şekeri gibi duruyo. Süpper olmuş gerçekten de. Maaşallah.

Gouki

Yanıyor hakikaten maşallah Ersin.

asklepios

ön tamponda sis farlarının etrafındaki kırmızı kalan parça bütünlük için siyaha boyansa daha mı güzel durur acaba????

hatta denemek için mat siyah folyo kaplanıp beğenilmezse sökülebilir.

sizce???

ersinguller

Bence durmaz, hafif çıkıntılı olduğu için tamponun on tarafı, şu haliyle daha başarılı ve estetik duruyor diye düşünüyorum...

Ayrıca zaten scudettonun bittiği yerden birleşmesiyle gövde renginde bir bütünlük oluşturmakta.

Kastedilen yer sadece sis farlarının çevresiyse, orası da intercooler ızgarasının çerçevesi olan kromajla tamamlanmakta diye düşünüyorum.

Yani ön taraf bence bu haliyle olabileceği kadar güzel zaten :)

antihero

maşallah
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

marauderjingo

bir araba bu kadar mı parlar yahu. ne yapıyorsun ersin sen buna?

ersinguller

valla yagini suyunu ve sevgisini eksik etmeyince, her gun gunaydin diyince boyle bir netice almamak mumkun degil :))

saka bir yana, duzenli meguiars uygulamasi ve bakimi sayesinde boyle parlaklik elde ediyorum ama tabi bu isin ustasi sercandir, ben henuz onun yaninda cirak sayilirim :)

Dentist

Nihayet sitemizde,güzellikte kızımın rakibi olabilecek bir Alfa çıktı ya...:)
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

tunerviper

maaşallah çok güzel.kazasız belasız..
Turbo Twin Spark

ersinguller

sanirim kirmizilar nazarliksiz olamiyor.

cok buyuk bir hasar yok ancak gecen gun dar bir sokaga donerken sokaga park edilmesin diye koyulan metal cubuga hafif dokundurmak suretiyle on tamponumun altini cizdirdim. tamponda bisey yok yok olmasina da intercooler onunde metal yaklasik 3cm capinda metal bir cubuk yamulmus gorunuyor...

kafami karistirdi o cubuk. bahsi gecen cubuk ve islevi hakkinda fikri olan var midir arkadaslar? tesekkur ederim...

nurcan.demir

kazasız keyifli sürüşler ersin