Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Herkese Merhabalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

quzman

Öncelikle sizleri Samsun'dan selamlıyorum .
Adım Osman. 29 yaşında , özel bir şirkette planlama uzmanı olarak çalışan , evli , herhangi bir yerde karşılaşabileceğiniz sıradan biriyim  :)
Büyük çoğunluk gibi ben de Alfa efsaneleriyle büyüdüm .
Ama iyileriyle değil maalesef  :) Hep çok yakar , masraflıdır , satılamaz lafları kulaklarımda çınladı .
Alanla geçilen dalgalar , karşılığında "bunu alsaydın ya" denilen saçma önerilerle geldim bu yaşa kadar .
Ama hep hayırlısı deyip gülüp geçtim .
Bir araç alınırken keyif için alınmalı diye düşünenlerdenim . Çünkü bir erkeğin pek fazla hobisi olmuyor malum .
Benim için biri saat diğeri de araçlar .
Bu kadar konuştum ama henüz kendime ait bir aracım olmadı , ama sağolsun babam altımızdan hiç eksik etmedi .
Kendime istediğim araçlar farklı olmalıydı , kimsede pek görünmeyen , kendine has , gizemli otomobillerden hoşlandım hep .
159'u görene kadar da hep boşa aramışım . Bana bu kadar sinirli bakan hiç bir şey bu kadar hoşuma gitmemişti . Hele kullanıcıya dönük konsol ve kendine has çizgileri ona bakarken etrafta ne varsa flulaştırıyordu .
Bakalım , yakın zamanda bir 159 ile yol arkadaşı oluruz umarım .
Buradan alacaklarımla da iyi bir arkadaş olmaya çalışırım ona .

Fazla yazıp canınızı sıkmayayım .
İyi forumlar , iyi arkadaşlıklar ...

ismet

Hoşgeldiniz. 159 her alfa severin gönlünde yatan canavardır diye düşünüyorum :) dilerim en kısa sürede bulursunuz :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

saskuran

en güzel bakan araç 159 dur ... gönlune göre bulursun inşallah

SAS....

alihsans

Hoş geldiniz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Hoşgeldiniz. Gönlünüzce olsun her şey.  :clover:

Adalı35

Hoşgeldiniz.  159 u kim sevmez ki inşallah temiz, bakımlı bir 159 bulursunuz
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Ugur55

Osman hayırlısı kardesim yakışır bi 159..Samsuna bir alfada sen getir bakalım yalnız bırakma beni Engiz yollarında:)
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

quzman

You are not allowed to view links. Register or Login
Osman hayırlısı kardesim yakışır bi 159..Samsuna bir alfada sen getir bakalım yalnız bırakma beni Engiz yollarında:)
Dışişleri bakanı ile müzakereler olumlu devam ediyor , yakın zamanda jülyetin karizmasını çizebilirim hiç belli olmaz