Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Herkese selamlar. 156 SS 2005

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Hazır satılık Vela varken değerlendirin bence. Arandığı zaman denk gelmesi bile mucize jant.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

kuheylan35

You are not allowed to view links. Register or Login
Hazır satılık Vela varken değerlendirin bence. Arandığı zaman denk gelmesi bile mucize jant.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Doğrudur ama bir türlü isinamadim vela janta

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kuheylan35

ilanı farkettim bugün forumdan mıdır ilan sahibi?

kuheylan35

İhtiyacı olan arkadaş varsa sislerden çıkardığım zenonları gönderme yaparım.
Sislerde olması gerekenin sarı renk olduğunu düşündüğüm için çıkarttım.

kuheylan35

Arkadaşlar alfamin arka tamponuna ufaktan dokunmuş insanin biri (!) ve park sensoru tamponun içine girmiş. Konuyla ilgili kendi cabalarimla çözüm bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

kuheylan35

Sonunda jantlandik. Tolga Ozhan a emegi için teşekkürler. Yakın zamanda 3 cm ineriz belki görüntü tam olur.

Adalı35

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Gouki

vieri

Jantlar yakışmış.Güle güle kullanın.  :nazar:

tolga_ozhan

ozoozo

Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Bu 145-156-147-GT vs sahipleri için Tolga abi nimet gibi geliyor bana , replika fiyatına orjinal jantlar gidiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hi_cazz

Bu jant 156ya müthiş yakışıyor. Çok güzel olmuş. Tolga abi bizede TI jant getir

Sent from my iPhone using Tapatalk

OğuzCanAlantor

İyi günlerde kullanın kapı çıtalarıda orjinale dönse çok güzel olur  :nazar:

tolga_ozhan

Bu jant 156ya müthiş yakışıyor. Çok güzel olmuş. Tolga abi bizede TI jant getir

Ti çok nadir denk geliyor. Fiyatta çok uygun olmuyor daha sık denk gelen 5x110'lar 18" horseshoe ve 18" Brera Spider aşırı kollu jantı (Doğa'nın sarı 159'da olan) Yine onlarında fiyatları 2000 civarını buluyor. Hal böyle olunca da pek paylaşmıyorum

tayfun

Araba zaten güzeldi dahada güzel oldu. ama en kısa zamanda yay ister. arabanın durusu,gidişi herşeyi deyisecek emin olun. hayırlı olsun.

kuheylan35

Teşekkür ederim. Daha da güzel olacak zamanla.

kuheylan35

Sıkıntılı bir durum mudur pek çözemedim konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Öncelikle uzun yolda Gösterge şu şekilde. Daha fazla çıkmıyor.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Dur kalk trafikte ise ibre o dereceye gelene kadar fan açmıyor. Haliyle bende fan açana kadar bayağı tedirgin oluyorum.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Umarım görüntüler anlaşılır durumdadır. Termostat ve su antifriz bir ay kadar önce Değişti. Ne gibi bir problem olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.
Ekleme:
Bir şey daha farkettim, ilk çalışma sonrası hararet saati 90 a kadar geliyor sonra birinci fotoğraftaki yerine düşüyor aniden. Sonrasında ise bu aralıkta dalgalanıyor. Trafik sıkışınca dur kalk ile beraber yükselişe geçiyor taki fan açana kadar. Sorun nerde olabilir.

tayfun

ilk resim çok normal çoğu 156'da bu durum var. fakat 90'ı geçmesi pek normal deyil. termosdat değişiminden sonra radyatorun havası alindimi ?

kuheylan35

ilk resim çok normal çoğu 156'da bu durum var. fakat 90'ı geçmesi pek normal deyil. termosdat değişiminden sonra radyatorun havası alindimi ?
Değişim yapılırken aracın yanındaydım fakat radyatörün havasının alınması olayı nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyeceğim.

Sener köseoglu

Hararet  benim 156 mda da 2. Resimdeki noktaya gelince fan açıyor dogal  olarak tedirginlik yaşıyordum metin ustayı aradım 97 ye kadar normal sorun yok dedi..(önceki alfamda 97 de fan açıyordu)
2002 1.6 ts 156
2006 1.6 ts 156

kuheylan35

Hararet  benim 156 mda da 2. Resimdeki noktaya gelince fan açıyor dogal  olarak tedirginlik yaşıyordum metin ustayı aradım 97 ye kadar normal sorun yok dedi..(önceki alfamda 97 de fan açıyordu)
Benim fotoğraftaki ibre 97 de mi o zaman. Sanki biraz daha fazla gibi geldi bana.Motoru yormayalım da.

Sener köseoglu

Benim fotoğraftaki ibre 97 de mi o zaman. Sanki biraz daha fazla gibi geldi bana.Motoru yormayalım da.
benimkide tam o noktadan sonra düşüyor demekki resimdeki ibre 97 yi gösteriyor
2002 1.6 ts 156
2006 1.6 ts 156

kuheylan35

benimkide tam o noktadan sonra düşüyor demekki resimdeki ibre 97 yi gösteriyor
O zaman korkmama, tedirgin olmama gerek yok. Peki diğer görüntüdeki tam 90 da olması gereken ibre nasıl sizin aracınızda, oda aynı ise sıkıntı yok sanırım araçta.

tayfun

Değişim yapılırken aracın yanındaydım fakat radyatörün havasının alınması olayı nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyeceğim.
yedek şu deposunun kapağı açık brakilir , araba durur vaziyette calistirilir , hararetin yukselip 90/97 artık devirdaim hangi dereceden sonra devreye giriyorsa devreye girmesi beklenir. devir daim olduktan sonra hava varsa çıkar zaten. birde bu konuda yıllardır tartışma olur fakat çözüm bulunamaz. benim hararette 75/92 arası gezer, uzun yolda 80,( ilk resimdeki) şekilde kalır. fakat 97 hiç olmaz.

kuheylan35

yedek şu deposunun kapağı açık brakilir , araba durur vaziyette calistirilir , hararetin yukselip 90/97 artık devirdaim hangi dereceden sonra devreye giriyorsa devreye girmesi beklenir. devir daim olduktan sonra hava varsa çıkar zaten. birde bu konuda yıllardır tartışma olur fakat çözüm bulunamaz. benim hararette 75/92 arası gezer, uzun yolda 80,( ilk resimdeki) şekilde kalır. fakat 97 hiç olmaz.
Peki bu işlemi ben şu an yapsam olur mu öncelikle bunu sorayım.
Benim hararet saatinde 97 göstermesi anormal ise bunun için ne yapmam gerekir? Motoru kucaklamayalım mazallah. Birde şunu merak ediyorum dur kalk trafikte kimsede bu durum olmuyor mu?