Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HP147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhabalar,
Küçük bir güncelleme yapayım dedim.
Kilometremiz 60.860 ı gösterdi.

Depomuzu doldurduk.
Check-up a girdik.
Ufak tefekleri dışında problemimiz çıkmadı.(ahh arka davlumbazlar ahh)

Ayrıca sesini duyduğum ve kıllandığım V kayışını değiştirdim.
Radyatörün sağ alt bağlantısını mı ne koparmışım. Kışın kaldırıma tamponun altını vurmuştum sanırım orada olmuş. Çok büyük bir sıkıntı değil dediler ama olsun yakında hallederim.

Bu arada bisiklete binen çocuklar sol ön tekern ve sağ arka tekerin sibop kapağı lastiğini yürütmüşler. Anlamayayım diye birde farklı yerlerden almışlar, tebrik ettim doğrusu :))

Herkese keyifli sürüşler.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boncuk boncuk :)  :nazar: Servisde onlarca araç kullanıyorum , dün ilk defa HP 147 20-30 km kullanmaya fırsatım oldu gerçekten KMsinin ve temizliğinin hakkını veren nadir zevk aldığım 147lerden .Satma bunu dursun garajda çok ararsın  :D

Edit yay şart ağa :)

Sağolasın kardeşim teşekkür ederim , seni de yorduk o kadar  :)
Vallahi satmaya bende kıyamıyorum ya evde de dilersen değiştirelim durumları var ama neye binerim satarsam , en iyisi yay takıp çekeceğim garaja dursun ama yay alt takıma ne derece zarar verir hala düşünüyorum  :D Bilirsin kılım biraz  :)) :))

alihsans

Boncuk boncuk :)  :nazar: Servisde onlarca araç kullanıyorum , dün ilk defa HP 147 20-30 km kullanmaya fırsatım oldu gerçekten KMsinin ve temizliğinin hakkını veren nadir zevk aldığım 147lerden .Satma bunu dursun garajda çok ararsın  :D

Hür Can da ortalama tüketimim niye arttı diye arayıp duruyor. Aha suçlusu bu mavi GTV'li çocukmuş.

Bunu fark eden Hür Can dükkanı basar...
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

OğuzCanAlantor

:alfisti:

Hür Can da ortalama tüketimim niye arttı diye arayıp duruyor. Aha suçlusu bu mavi GTV'li çocukmuş.

Hahhah abi yokya sadece birkaçkez redline yapdm  :) :)

blackpearl

Hür Can maşallah çok güzel 147!

Valla hiç sesin çıkmasın yakıt tüketimiyle ilgili benzinle ilgili :D
Gel bir kaç gün benim arabayı kullan herhalde intihar edersin :D 10.5 gördüğü zaman zevkten dört köşe oluyorum, aferin oğluma ne de az yakarmış diyorum :D
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

h.t

:alfisti:

Hahhah abi yokya sadece birkaçkez redline yapdm  :) :)

Hahahaha abi senin şu gif arşivini istiyorum valla :D
Zaten yakıtın sorumlusu mavi gtv li çocuk. Tutturdu 17 17 diye , 15 lerimle tüketim rekoruna koşuyordum :'(

You are not allowed to view links. Register or Login sağolasın kardeşim teşekkür ederim :)

Vallahi haklısınız , Ankarada ne yaptıysam 6 lt yi geçmeyen dizel getz le istanbula geldim , tüketimi 0 ladım ve 7.2 olarak istanbuldan ayrıldım :D Değişik şehir oranın trafiğini şehir trafiği olarak saymıyorum ayrı bir dünya  :D

wolkanw

İstanbul trafiğini ALLAH islah etsin  :haydi: :haydi: :haydi:

Alfadanadam

Ankara tayfasının gif arşivine genel olarak hastayım zaten. Şak diye yapıştırıveriyorlar mevzuya :)

h.t

Merhabalar,
Kilometremizin 61.000 i gösterdiği şu günlerde yeni bir karar aldık. Mezun olunca babam arabanı değiştirelim vs. demeye başladı ve bunun üzerine düşünmeye başladık. 147 yi satıp Giu alayım diye yola çıktım yalnız hem 147 yi satmama içimin el vermemesi, içimde hep duran "159 aşkı" ile birlikte süren kararsızlığıma annemin "Alfayı satamazsınız , ben bineceğim ! " demesiyle :D Stiloyu satıp , kardeşime corsa verip , bana 159 alma kararı aldık  :))

Stiloyu satarsam hemen alacağım para hazır , lakin biraz daha bekleyebilirim diyorum. Bir kaç araba var pusuda yattığım , stiloyu gönderdiğim gibi bakmaya gideceğim. Bütçem 40-42 bandında + sı - si biraz araca göre , inşallah istediğim özellikte bir araç bulurum.
Renk olarak siyah/bordo/füme tercihim olup kilometre olarak 130-140 binleri geçmemiş bir araç bakıyorum.
Mümkünse 2006 düşünmüyorum , sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

147 nin üstünde hep elim olacak  zaten jantları da sökmeden anneme vereceğim  :))

Hepimize keyifli sürüşler.

Murad

Hayırlıısı olsun Hürcan'ım.
Umarım gönlüne göre bir 159 bulursun en Tİ olanından :)
Aracın ailende kalması sevindirici.  :serefe:

max-ime

Hürcan illa 2006 olmasın diyorsan, Azmi'nin araca baksana :)

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun kanka tekrardan :)

Stiloda yıkanınca güzel çıkmış  :nazar:

Tolga033

Şu Stilo 3 kapıda çok güzel araba ya..
Hayırlısı olsun.. :clover:

h.t

Hayırlıısı olsun Hürcan'ım.
Umarım gönlüne göre bir 159 bulursun en Tİ olanından :)
Aracın ailende kalması sevindirici.  :serefe:
Sağolasın abi teşekkür ederim. Gerçekten bende satmak hiç istemiyordum , ana yüreği mi diyim annemdeki gizli Alfa sevgisi mi diyim olaya el attı satılmayacak dedi :)) Benim limit düştü biraz o yüzden ama olsun , umarım bulurum zaten ilk iş ti jantlardan  :serefe:

Hürcan illa 2006 olmasın diyorsan, Azmi'nin araca baksana :)

Abi babamda inanılmaz bir model yılı fetişi var , senin araban 2006 neden gidip yine 2006 bakıyorsun 2008 vs. bak olmadı 2007 bak 1 yaş 1 yaştır diyor  :) Top onda şu an ben bulduğum araçları gösteriyorum , 2006 ya ikna edebilirsem düşünürüm abi :)

Hayırlı olsun kanka tekrardan :)

Stiloda yıkanınca güzel çıkmış  :nazar:

Sağolasın kanka teşekkür ederim. Stiloyada üzülmüyor değilim ya gerçekten diğer Stilolara göre problemsiz bizim araç , gerçi Zeynel yüzünden fazla bakım yaptık onunda etkisi yok değil  :p
Adam binse düzgün eyvallahta neyse belki corsa van ile aklı başına gelir  :))

Zaten arayan mesaj atan çok , bir şaşırdım. Ulan Golf satıyoruz sanki piyasası yok diye zırvalıyordu herkes. Akşama birini bekliyorum anlaşırsak 159 yakın  :rock:

Zaten az daha bugün bunla takasa gircektim adam diretti  :D

Şu Stilo 3 kapıda çok güzel araba ya..
Hayırlısı olsun.. :clover:

Teşekkür ederim  :) Zaten halen derim kardeşime birde Sky lı mı alsam diye  :D

ismet

Hür Can hayırlı olsun. 147 ilk aşk gibidir, bilirim o duyguyu :)

159 da hayırlı olsun şimdiden. Yakışır sana :serefe:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

sbk0655

Ne oldu dun ki arac babanla konustun mu ne diyor?

h.t

Hür Can hayırlı olsun. 147 ilk aşk gibidir, bilirim o duyguyu :)

159 da hayırlı olsun şimdiden. Yakışır sana :serefe:

Sağolasın abi teşekkür ederim. Yalan olmasın benim gözümde 147 apayrı bir yere sahip , 2007 de pazarlık edip almadığımız gün liseliydim , çok üzülmüştüm  :)) Bayide gördüğüm günden beridir aşığım desem yeridir , evde kalmasına çok sevindim  :)

Ne oldu dun ki arac babanla konustun mu ne diyor?

Abi konuştum. Stiloyu satmadan almam daha önce bana araba satmadan araba aldırdınız sonra 2 ay satmadınız diğer arabayı , bu sefer o riske girmeyeceğim dedi.  :D Stiloyu arayan soran çok şu sıralar fiyatta pek düşmüyorum bakalım. Birde Cruze , Citroen C2 , Opel Corsa , Accent Era vs. bir sürü takas geliyor ama hiç biri şu son takas gibi etkilemedi beni  :))

"MEVCUT İŞİNİZ DE KULLANABİLECEĞİNİZİN HARİCİNDE.DÜĞÜNLERE, GEZİLERE, CENAZELERE, ÖZEL TURLARA VS.VS KİRAYA VEREREK GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ.......ARACI ALACAK ARKADAŞA, KOLAYLIKLA NASIL ÇALIŞTIRABİLECEĞİ HUSUSNDA BİLGİ VEREBİLİRİM......SONUÇTA BİZ 3,5 YILDIR ÇALIŞTIRIYORUZ ........"

Özel mesaj ile aracı nasıl çalıştıracağımdan tut yaz sezonu turist vs. gezdirirsin herşeyi yazmış :))
Alıp girelim mi bu işe  :haydi:

muzaffersan

hürcanım hayırlı olsun inş güzel bi araç alırsın 159 mükemmel bi seçim :)

h.t

hürcanım hayırlı olsun inş güzel bi araç alırsın 159 mükemmel bi seçim :)

İnşallah dostum , sağolasın  :)

tfnsmsk

Hürcan, hayırlı olsun kardeşim..
sportif ruh.

h.t

Hürcan, hayırlı olsun kardeşim..

Teşekkür ederim Tufan abicim sağolasın :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Monogram

147 gibi kullanmayacaksan alma hürcan :D biz baskı yapmasak çıkarmıyosun arabayı

h.t

147 gibi kullanmayacaksan alma hürcan :D biz baskı yapmasak çıkarmıyosun arabayı

Hahaha valla 147 garaj güzeli oldu iyice , kıyıp çıkartamıyorum :))

Monogram

Ben anlamıyorum ki hava güzel olunca değil fırtına ya da hortum falan çıkınca çıkarıyosun o arabayı ya da kar kalınlığı 30 cm i geçtiği zaman

h.t

Merhabalar ,
Geçen cumartesi ufak bir vukuatımız oldu.
Şerit değiştirirken ilk önce durdu gördüğüm sonra hareket eden ve kör noktama gelen vatandaşla ortada buluştuk. Tamamen o suçlu diyemem , kabahat bende de var ama ayılıkta onda. "Geçmezsin sandım abii o yüzden durmadım "diyerek memleketteki ehliyet alımının ne kadar kolay olduğunu gösteren cümleyi söyledi. Yahu bize trafikte şerit değiştirirken öyle yaklaşırsa biri , kör noktasındayımdır diye yavaşlayıp izin verilir kuralı öğretilmiştir.
Dediğim gibi asla suç onda demiyorum , benimde hatam var daha kontrollü çıkabilirdim de vatandaş frene bile basmadan vurup sürttü.

Janta sürtüp ordan kapıya geçtiği için ilk önce ne olur ne olmaz diye arka alt takıma bir baktırdım , makinaya bağlattım ve sadece arka alt tarafın rotunun bozulduğunu her hangi başka sıkıntı olmadığını söylediler. Janttada şükür eğilme vs. Yok ama boyatmam lazım.
Kapıda iz vardı ama detailingci bi tanıdığım geçirdi sağolsun , ama bi çizik hatıra olarak kaldı.
Yine ucuz yırttım valla :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Buda after hali :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Jantı boyatacağımda 1-2 gün sürer diyorlar. Kış lastiklerim için jantım var acaba o zaman mı el atsam diye düşünmüyor değilim .. Kalan çiziğe de al atacağız bi şekilde  :)

You are not allowed to view links. Register or Login Arda bu arada bidaha yağmurda asla çıkmam , kara devam :))

Herkese keyifli sürüşler dilerim.

max-ime

Bununla geçmiş olsun Hürcan..