Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RD

Ankara'dayım mali müşavirlik yapıyorum.

madman1

Merhaba Fuat ben İnşaat mühendisiyim Yalova da yaşıyorum 147 bakınıyorum durumu düzeltir düzeltmez alacam temiz bir tane İnşallah :)

Ogzhan

Ben de Oğuzhan. Van'da İngilizce Öğretmenliği yapıyorum. 23 yaşındayım. Mermi ile güzel bir birlikteliğimiz var. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melih_1903

yaş 32 ismim Melih. İzmir' de oturuyorum. Gümrük ve Tic. Bak.'lığında sözleşmeliyim. :clover:

Majo

İsmim Ahmet. Halkbank'da çalışıyorum. 98 model 2.0 156 Alfam var. Araba değil Alfa.  :arkadasim: Sigortam var  :D
Nefes alsın yeter demiyecem.
Evli mutlu çocuklu (4 aylık bi kızım var) 33 yaşında bir beyim.
Risk yoksa ben de yokum.

alicanlort

Selamlar ismim Ali Can. İzmirde yaşıyorum yazılım mühendisiyim, 147 yle başladım bundan sonra durumları düzelttiğimde guiletta almayı düşünüyorum  :alfisti:

fatihk5

Selamlar ben fatih, istanbulda yaşıyorum, 35 yaşındayım, web tasarım ve internet reklamcılığı hizmeti veriyorum.

Cons

Selamlar, ismim Can, 28 yaşındayım. İzmirde yaşıyorum, memurum, geçmişte alfa deneyimim 1.7 boxer ile olmuştu bir de çok yakın bir arkadaşımın 33 ü vardı onunla haşır neşirdik. Bostancı sportivo abonesiydik bir aralar.

agucba

İŞ ARAYIŞINDA...

///////////////

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
İŞ ARAYIŞINDA...
selamlar abi. ummadık taş baş yarar misali sektörel olarak bilgi verebilirsen belki yardımlarımız dokunur
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

kurtcepe

Selamlar Alanyada yaşıyorum ismim Yusuf yaşım 28 mimarlık sektöründe çalışıyorum 3D görselleştirme   , yıllardır hayalini kurmama rağmen bir alfa sahibi olamadım ancak iş durumlarından dolayı tahminim 1 sene içerisinde bu hayali gerçekleştirebileceğim bir sorun olmassa.

OnurG

selam,

2. el Kamyon satış danışmanlığı yapıyorum bir otomotiv firmasındayım.
30 yaşındayım, 3 senedir 147 Blackline'ım ile mutlu bilrlikteliğim var, şükür iyiyiz.

Alfawhite

Merhaba adım Teruo, Ankara'da doğma büyüme, Japon vatandaşıyım. Yaşım 32. Ankara'da Ortopedi Artroskopi Spor Cerrahisi için implant üreticisi olan bir firmada Dış Ticaret Uzmanı olarak çalışıyorum. Alfa serüvenine 156 2.0TS ile başlamıştım, GTV TB ile devam ediyorum.

1996 Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB      2002 Alfa Romeo 156 2.0 TS

admin

Merhaba adım Teruo, Ankara'da doğma büyüme, Japon vatandaşıyım. Yaşım 32. Ankara'da Ortopedi Artroskopi Spor Cerrahisi için implant üreticisi olan bir firmada Dış Ticaret Uzmanı olarak çalışıyorum. Alfa serüvenine 156 2.0TS ile başlamıştım, GTV TB ile devam ediyorum.

O zaman üyelik bilgilerinizde yazan adınız doğru değil herhalde!
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfawhite

O zaman üyelik bilgilerinizde yazan adınız doğru değil herhalde!

Üyelik adlarında yazan adım Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerli olan adım (Eskiden T.C vatandaşlığından çıkmadan önce sahip olduğum adım. ) Şu anki ismim dünyaca kabul gören adım. Biraz karmaşık bir durum  :)) :))

1996 Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB      2002 Alfa Romeo 156 2.0 TS

Jakomo

Update; 02/02/18 tarihinden itibaren Sonax firmasının Türkiye genel distrübütörü olan Auton Otomotiv' in Dış Ticaret Uzmanı olarak iş hayatı devam etmekte...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

agucba

Update; 02/02/18 tarihinden itibaren Sonax firmasının Türkiye genel distrübütörü olan Auton Otomotiv' in Dış Ticaret Uzmanı olarak iş hayatı devam etmekte...
Kürşat Bey diye birisi var mı hala orada? :)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

///////////////

Jakomo

Nope, yok You are not allowed to view links. Register or Login  dostum
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Ulvi

Merhaba Ulvi Dağdeviren ANKARA' da sigortacıyım.

ozgeng

Selamlar, İstanbulda yazılım sektöründe çalışan bir bilgisayar mühendisiyim, her daim buradan arkadaşlar cv gönderebilir değerlendirilir :) yaş 30 alfa 159

fikri.şakar

Fikri Şakar Kdz.Ereğli de matematik öğretmeniyim.ayni zamanda inşaat mühendisiyim.ama şu an öğretmenlik yapıyorum.

aslnozkn

merhaba adım özkan elektrik otomasyon teknisyeniyim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkay.balcıoğlu

Herkese merhabalar..Hem forumda hem de alfa kullanıcısı olarak çok yenıyım ama arabama aşık oldum desem yeri var sanırım..:) özel bir içecek firmasında satış pazarlama bölümündeyim.32 yasındayım evliyim 2 yasında bir kızım var..mitomla seviyeli bi ilişkimiz var :)

whispertr

Selamlar, İstanbulda yazılım sektöründe çalışan bir bilgisayar mühendisiyim, her daim buradan arkadaşlar cv gönderebilir değerlendirilir :) yaş 30 alfa 159

merhabalar, bende 12 yıldır it sektöründeyim yazılım mezunuyum ama bilgi işlemci olarak çalışıyor 30 umdan sonra yazılıma geçmeyi düşünüyorum :) pyton hakkında ne düşüyorsunuz
2009 Alfa Romeo 147 Blackline (BEYAZ)
2008 Alfa Romeo 147 Blackline (KIRMIZI)
2011 Alfa Romeo Mito QV (SİYAH)
2013 Alfa Romeo Mito (KIRMIZI)
2015 Alfa Romeo Giulietta (8C KIRMIZI)

Zanetti

Hatayda kombi ustasıyım selamlar