Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kubillian

30 yaşındayım. Adanada yaşıyorum iç mimarım.

Bar35

İzmirde Art Director olarak çalışıyorum, yakında İstanbula taşınacağım.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

erensey

31 yaşım evli ve bir çocuk sahibiyim ismim eren .. ankara da oturuyorum beledıyede mühendisim

cemoo89

27 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, fiberglastan otomotiv ve makine sektörüne yedek parça imalatı yapan ufak çaplı bir işletmemiz var. Her sabah Balgat'tan Çubuk'a akşamları da Çubuk'tan Balgat'a güzegahım, gördüğüm her alfaya korna, sellektör, dörtlü yakarak bir selam veriyorum ama hiç karşılık alamıyorum, selam verin bana:):)

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
27 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, fiberglastan otomotiv ve makine sektörüne yedek parça imalatı yapan ufak çaplı bir işletmemiz var. Her sabah Balgat'tan Çubuk'a akşamları da Çubuk'tan Balgat'a güzegahım, gördüğüm her alfaya korna, sellektör, dörtlü yakarak bir selam veriyorum ama hiç karşılık alamıyorum, selam verin bana:):)
esenbogadayim ben de , alfaniz ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

cemoo89

esenbogadayim ben de , alfaniz ne?

2015 kara gium var.

OnurG

selam,

Otomotiv Sektörü, Treyler Bölge Satış Sorumlusuyum...

Pazarın durumu ve Piyasanın durumu bizi bizden alıyor resmen ... umarım en kısa sürede ülkemiz feraha çıkar.

pasa_caan

ASUZU iyidir, sağlam kağıttır ama tahtasıyla fazla oynarlar. Benim demirbaşlarım şunlar

Hepsi çocuklarım gibidir. Huyunu suyunu iyi bilirim hepsinin :))
Maşallah güzel kağıtlar. Ben al sat yapmıyorum. En az 6 ay beklerim. Bugünlerde tekrardan baslayim diyorum ama bakalım. Sağlam kağıt bulursam olur :)

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiğit Doğukan

Maşallah güzel kağıtlar. Ben al sat yapmıyorum. En az 6 ay beklerim. Bugünlerde tekrardan baslayim diyorum ama bakalım. Sağlam kağıt bulursam olur :)

Ben yıl sonuna kadar SODA'dayım. Avrupa borsalarında bile bulunmayan güvenilir bi kağıttır.

Bizim şirket portföyü de ağırlıklı soda da. Yine de bi araştır.

pasa_caan

Ben yıl sonuna kadar SODA'dayım. Avrupa borsalarında bile bulunmayan güvenilir bi kağıttır.

Bizim şirket portföyü de ağırlıklı soda da. Yine de bi araştır.

Bir bakayım neymiş ne değilmiş çizgiler ne durumda :)

gurkanlale

İsmin Gürkan, 30 yaşındayım, evliyim. 2009 - 2013 arası Londra'da karayolu taşımacılığı üzerine faaliyet gösteren bir İngiliz firmasında filo planlaması ve kargo departmanında çalıştım. 2013 yılının sonundan bu yana da Bursa Doğan Dağıtım Yaysat distribütörlüğü yapmaktayım. Tüm Bursa merkez ve civar ilçelerine yazılı basın ürünleri dağıtım satış pazarlama faaliyetlerini yürütüyorum.
Drive Tastefully..

MehmetMurat

Mehmet Murat Bozkır
İstanbul'da yaşıyorum yazılımcıyım.
156 1.6 TS Facelift
33 1.5 Boxer
145 1.6 TS
145 1.7 16v Boxer

derenuysal

Selamlar,

İstanbul'da yaşıyorum, Mimarım.
Yakında, Bodrum, Marmaris, İzmir üçgeninde olacağım. Sevgiler. :alfisti:
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Plus

JUNIOR

Herkese selamlar;
Özel Güvenlik Olarak çalışıyorum.Ankarada ikamet ediyorum izmirliyim.

mehmet erhan

Afyonluyum, yaş 30. Evliyim. Ozel bir bankada kobi portföy yöneticisiyim. Alfa 156 ma kavuştuktan sonra soluğu burada aldım. Herkese selamlar...

Gouki

Mehmet Murat Bozkır
İstanbul'da yaşıyorum yazılımcıyım.

Selamlar,

İstanbul'da yaşıyorum, Mimarım.
Yakında, Bodrum, Marmaris, İzmir üçgeninde olacağım. Sevgiler. :alfisti:

Herkese selamlar;
Özel Güvenlik Olarak çalışıyorum.Ankarada ikamet ediyorum izmirliyim.

Afyonluyum, yaş 30. Evliyim. Ozel bir bankada kobi portföy yöneticisiyim. Alfa 156 ma kavuştuktan sonra soluğu burada aldım. Herkese selamlar...

Aramıza hoş geldiniz. :alfisti:

tg19o5

Merhabalar aranıza yeni katıldım 27 Haziran'dan bu yana ilk Alfamı kullanıyorum. 156 2.0 ss 1.5 ayda 4000 km yol yaptım ve 10 yıldır kullandığım araçlar dışında motorundan en fazla haz aldığım araç oldu. Özel bir lojistik firmasının sigorta departmanında çalışıyorum ayrıca online olarak hasar ve sigorta danışmanlığı yapıyorum. Kasko,trafik,konut, iş yeri, dask, sağlık vb. tüm sigorta işlemleriniz için alfisti ailesine her türlü yardımcı olabilirim. 28 yaşındayım Trakyalıyım. Herkese keyifli kazasız sürüşler diliyorum.

salihyksk

1 sene olucak ama yazmamışım  :D 25 yaşındayım mersinde yaşıyorum türkiye geneli online bilgisayar oyunları üzerine alışveriş sitesinde You are not allowed to view links. Register or Login oyun oynuyanlar varsa yardımcı olabilirim alışveriş konusunda  :)

Kaan

1 sene olucak ama yazmamışım  :D 25 yaşındayım mersinde yaşıyorum türkiye geneli online bilgisayar oyunları üzerine alışveriş sitesinde You are not allowed to view links. Register or Login oyun oynuyanlar varsa yardımcı olabilirim alışveriş konusunda  :)

Need For Speed en son ne olur :D
Cidden ucuzlamadı hala çok pahalı.
1 hayal
5 duyu
6.his

Microsiemens

Merhabalar, Ben de Ozan. Antalya'da ikamet etmekteyim. Belçikalı bir şirkette saha mühendisi olarak çalışmaktayım. Bu sebeple yurtiçi yurtdışı seyahatlerim çok oluyor. Şirket Endüstriyel Su Arıtımı üzerine faaliyet göstermekte. 
07 BRG 77  | 2008 147 MK2
07 ALF 95   | 2011 Giulietta

E.Ç.M. (MiTongin)

Merhabalar, Ben de Ozan. Antalya'da ikamet etmekteyim. Belçikalı bir şirkette saha mühendisi olarak çalışmaktayım. Bu sebeple yurtiçi yurtdışı seyahatlerim çok oluyor. Şirket Endüstriyel Su Arıtımı üzerine faaliyet göstermekte. 
hoşgeldiniz  :alfisti:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Borabora

merhabalar,
Ankara yasiyorum,giulietta sahibiyim;34 yasindayim,ticaretle ugrasiyorum

Tapatalk mobilden yazildi,imla hatalari affola.

frat_jk

Tapatalk sisteminden hiç anlamadığım için daha önce bir yerde tanıtmıştım kendimi ama buraya da yazmak istedim. İsmim Fırat 35 yaşındayım istanbul Bulgurlu ( üsküdar ) oturuyorum.Turksat Teledünya Platformu Vizioon sinema kanalları Yayın Müdürüyüm.Power Türk Vakko binasındayım...Mito 1.4 TB aracım.Pek yazamıyorum foruma çünkü tam çözemedim :)

E.Ç.M. (MiTongin)

Tapatalk sisteminden hiç anlamadığım için daha önce bir yerde tanıtmıştım kendimi ama buraya da yazmak istedim. İsmim Fırat 35 yaşındayım istanbul Bulgurlu ( üsküdar ) oturuyorum.Turksat Teledünya Platformu Vizioon sinema kanalları Yayın Müdürüyüm.Power Türk Vakko binasındayım...Mito 1.4 TB aracım.Pek yazamıyorum foruma çünkü tam çözemedim :)

hoşgeldiniz. bende tekstil ile uğraşıyorum. vakko binasına çok gelmiştim. çoook şık bir ofisiniz var  :yukari-ok: bu arada MiTo nuz ile buluşma olduğunda bekleriz  :serefe:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

frat_jk

Evet binamız üst üste 2 kere mimari ödülü aldı. Bir gün uğrarsanız size Cem Hakkon'num Martini  Racing Lancir Delta İntegralesini gösteririm :)) Buluşmalara kısmetse gelmeyi düşünüyorum.