Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'den Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erdinc küflü

Far karartma izmir'de bende yaptırabılırım bildiğiniz biyer varmı ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
Far karartma izmir'de bende yaptırabılırım bildiğiniz biyer varmı ?

Kendimiz girisebiliriz ama ben yine de bi arastirayim bakalım bi şeyler çıkacak mi
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Erdinc küflü

Ok !! Yapan varsa ben yaptırırım ..  Tşk

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login  Özgün kardeşim sağolsun sticker ı gönderdi bizde yerine yerleştirdik.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Adalı35

Havanın güzelliğini fırsat bilip temizlendik.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Adalı35

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Incablue

Ayna gibi parlıyor Hasan abi, maşallah  :nazar: :clover:

Adalı35

Ayna gibi parlıyor Hasan abi, maşallah  :nazar: :clover:
Teşekkürler kardeşim.

Gouki

Adalı35

Jaaant :)
Az kaldı o isi de halletmeme :)

Adalı35

arkadaşlar maalesef 147mi satmamı gerektiren durumlar söz konusu oldu. şöyle ki yakın bir arkadaşım 1+1 eşyalı bir evini satıyor ve piyasa fiyatının %20 altına da bana teklif etti almam konusunda da ısrarcı. bursada ki arkadaşlar bilir ev görüklede ve kiracısı içinde.  eşimle de konuştuk bu konuyu ve arabamızı satarak bu işe girmenin daha mantıklı olduğuna karar verdik. 2. araç olması nedeni ile sadece hafta sonları binebiliyoruz. bilen arkadaşlar var içinizde geçtiğimiz haftalarda eşimin de ameliyat olması gerekti ve onunda ciddi bir maddi yükü bindi üzerimize. yoksa satmak aklımın ucundan bile geçmiyordu yine de bir şekilde başka yollarla (vade, uzun vadeli borç vb) çözebilirsem ev işini, arabamı satmadan yapmayı planlıyorum çünkü ciddi emek ve para harcadık keyifle sürelim diye ve daha 1500 km yapabildik. :(
kısacası malum sitede ilan vermeyi planlıyorum, düşünen ilgilenen arkadaşımız olursa önceliğim buradaki arkadaşlar olacaktır. aracın bana maliyeti 24e yakın ama ev olayının çözümüne göre fiyatta forum içine gerekli indirimi yapacağım.
:( :( :-X

DSB

İnşallah satmak zorunda kalmadan çözülür işler, o kadar emek verdiniz...

vieri

Satmadan bir çözüm yolu bulmanız dileğiyle.Emeğiniz büyük çünkü.

koroglubrk

Harcanan emek , zaman , maliyet. İnsallah satmak son seçeneğiniz olur
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Turkay33

inşAllah maddi sıkıntınızı çözersiniz..
1994  33  1.5 ie / 2001 Başlangıç
2004 156 1.6 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2005 156 2.0 Selespeed White
1998 156 1.6 TS
2003 156 1.6 TS
2000 156 2.4 JTD
2006 156 1.6 TS
2004 156 2.0 Selespeed
2001 156 1.9 JTD
1998 156 2.0 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2000 156 2.0 TS
2006 147 1.6 TS
2001 156 2.0 TS

Adalı35

İnşallah satmak zorunda kalmadan çözülür işler, o kadar emek verdiniz...
inşallah öyle olur Barış
Satmadan bir çözüm yolu bulmanız dileğiyle.Emeğiniz büyük çünkü.
teşekkürler iyi dilekleriniz için..
Harcanan emek , zaman , maliyet. İnsallah satmak son seçeneğiniz olur
aklımda siyah 147 almak var ilerleyen zamanlarda belki kısmet olur
inşAllah maddi sıkıntınızı çözersiniz..
ya hiç istemeye istemeye giriyorum bu ev işine ama bakalım hayırlısı hakkımızda..

sp4rc0

Üzerinde 17"leri göremeden  gidecek desene. Hayırlısı olsun çok güzel oldu aslinda, bence diğer aracı satın gitsin.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Adalı35

Üzerinde 17"leri göremeden  gidecek desene. Hayırlısı olsun çok güzel oldu aslinda, bence diğer aracı satın gitsin.
aslına bakarsan 17" lastiklerini tamamladım. 17" jant için sadece ocak sonunda stoklarına gelmesini beklediğim bir firma var. o güne kadar ev işi neticelenir olumsuz sonuçlanırsa jant işine girişirim.  :yukari-ok: zaten öyle bir ilan vermişim ki satılmasa daha iyi olur gibisinden ümit  :kahve:

hayırlısı bakalım.

alkar

abi Üyelerimiz ve Alfa'ları kısmına bakıyorum bayadır ama sizin araca bakmamıştım bugüne kadar. En baştan okumaya başladım ve heyecan git gide doruk noktasına ulaşmışken son sayfada satılmak üzere olduğunu görünce tüylerim diken diken oldu... Umarım bu kadar emek verdiğiniz bu aracı satmak zorunda kalmazsınız. Ya da umarım en azından site içerisinde kalır da sizin gibi değerini veren birine gider kızımız.
Sağlıcakla...
MK2 Giulietta 1.6 JTDm 105hp - Rosso
MK2 147 Distinctive 1,6 T-Spark - Jarama

Adalı35

abi Üyelerimiz ve Alfa'ları kısmına bakıyorum bayadır ama sizin araca bakmamıştım bugüne kadar. En baştan okumaya başladım ve heyecan git gide doruk noktasına ulaşmışken son sayfada satılmak üzere olduğunu görünce tüylerim diken diken oldu... Umarım bu kadar emek verdiğiniz bu aracı satmak zorunda kalmazsınız. Ya da umarım en azından site içerisinde kalır da sizin gibi değerini veren birine gider kızımız.
Sağlıkcakla...
teşekkür ederim kardeşim. satmak üzere olmama rağmen bugün 3. sanayiye direksiyonu deri kaplatmaya gittim fakat parça yok diye haftaya kaldı. satacak olsam bile bişeylerini tamamlamaktan geri kalamıyorum büyük olasılık da ev konusunu halledecek gibiyim. yeni gelişmeler var ama netleşmediği için ilanı kaldırmadım:) :alkis:

Tolga033

Çok emek var bu 147'de. Hayırlısı olsun.

Adalı35

bugün gelen haberle 147'imi satmaktan kurtulduk  :D :D ev işi benim işlerimin yoğunluğundan bursaya gidememem nedeni ile başkasına nasip oldu. hayırlısı olsun >:D önümüzdeki haftadan itibaren direksiyon kaplama ve jant işine girişebilirim  :alkis: :alkis: :clover: :nazar:

koroglubrk

Aynen de Dediğiniz gibi Hayırlısı olsun  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Incablue

bugün gelen haberle 147'imi satmaktan kurtulduk  :D :D ev işi benim işlerimin yoğunluğundan bursaya gidememem nedeni ile başkasına nasip oldu. hayırlısı olsun >:D önümüzdeki haftadan itibaren direksiyon kaplama ve jant işine girişebilirim  :alkis: :alkis: :clover: :nazar:

Sevindim Hasan abi :)

Adalı35

bugün sabah 147mi sattım arkadaşlar :lol: :lol:
Eşine araba arayan sevdiğim bir müşterim talip olunca çok hızlı şekilde gelişen olaylar neticesinde alfamı sattım. ancak arabayı 10 gün sonra teslim edebilirim dedim ki; biraz daha oyalanayım, satma kararımdan  emin olayım. eşim işi bıraktığı için 2. araç gereksinimi ortadan kalkmıştı. alfaya olan hastalığımdan dolayı aracın başına bişey gelir diye kendisi de kullanmak istemiyordu (acemiyiz hala malesef), düşündük taşındık ve o abimize aracı verdik. bundan sonra ki süreçte  otomatik vites golf yada polo gibi bir araç düşünüyoruz.
şuraya yazıyla bile golf polo yazmak içimden gelmedi belki güzel bir mk2 147 denk gelir, komutanı ikna eder alırız >:D >:D  8)
alfam bursaya gelecek You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  :yukari-ok: :alfisti: