Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'den Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vieri

Her iki tarafa da hayırlı olsun.Bundan sonra güzel bir 147 mk2 selespeed iyi gider bence.

cAn16

İslerin yogunlugundan foruma vakit ayiramiyordum , girdim bi baktim ki Hasan abi arabayi satmaya karar vermis , sonra bursadan ev almaya karar vermis , cok sukur ki vazgecmis diyecekken Alfaya ev alip Bursaya okumaya mi gondermis anlamadim gitti :)

Abi senden ayrilmasina uzulmusken Bursamiza gelin olmasina sevindim ;)

İki taraf icinde hayirlisi olsun insallah ;)
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Adalı35

Bursadan ev tuttum ona. Bi de ev arkadaşı buldum. Elimin  altında gozumun onunde olacak surekli bursada:) kötü davranırlarsa alırım geri. O kadar emek sarfettik
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

OnurCangir

Hayirlisi abi, ayrıca bugün Alfa'nın Alfa'dan başka dostu olmadığını da kanıtlamış olduk :)

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayirlisi abi, ayrıca bugün Alfa'nın Alfa'dan başka dostu olmadığını da kanıtlamış olduk :)
Aynen kardeşim. Satıyorum diye naz  yaptı bize. Seni de ugrastirdik. Bu arada özgür ustaya da yardımları için teşekkürler.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Incablue

Geçmiş olsun Hasan abi :) Gün gelir de karşılaşırsam "bu 147 yollardaysa Hasan abi sayesinde" der, anlatırız emeklerini

Gouki

Hayırlı olsun Hasan abi. Dilerim en kısa zamanda yine yolun bir Alfa Romeo ile kesişir.

Adalı35

Her iki tarafa da hayırlı olsun.Bundan sonra güzel bir 147 mk2 selespeed iyi gider bence.
Teşekkürler. 4-5 aylık bir süre var kendimizi toparlamamiz  gereken.  Yazın güzel bir 147 mk2 yakalariz inşallah.

ATA

Abi hayirli olsun,  dedigin gibi 2.0 ss gider aslinda :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Adalı35

Teşekkürler @cAn16 @ugurcanciftci .bi akşam yemeği organizasyonuna gelirim alfayla. Yabancıya gitmedi istediğim zaman alabileceğim bi abimiz de.  Artık bi arapsukru organizasyonu şart oldu .

Adalı35

Hayırlı olsun Hasan abi. Dilerim en kısa zamanda yine yolun bir Alfa Romeo ile kesişir.
@Gouki Özgün kardeşim sizin gibi güzel insanlar olduğu sürece alfa dışında bişey düşünmek çok zor.

Adalı35

Abi hayirli olsun,  dedigin gibi 2.0 ss gider aslinda :)

Tapatalk
Yaza doğru yapıcaz mk2 147 yada 156 projesi inşallah. O zamana durumları da toparlamis oluruz. Bakarsın dediğin gibi 2.0 ss denk gelir şansımıza @ATA

Incablue

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login .bi akşam yemeği organizasyonuna gelirim alfayla. Yabancıya gitmedi istediğim zaman alabileceğim bi abimiz de.  Artık bi arapsukru organizasyonu şart oldu .

Arap şükrünün tadı yazın, cumartesi akşamları çıkar Hasan abi :) Havalar ısındı mı açılışı beraber yapalım

Adalı35

Çok gürültülü ve cok kalabalık oluyor:) yazın dağ yolu iyidir :)

Tolga033

İki tarafa da hayırlı olsun.

Adalı35

İki tarafa da hayırlı olsun.
Teşekkürler kardeşim. Senin için de hayırlı olmasını bekliyoruz en kisa zamanda inşallah

Adalı35

Sadece hafta sonları binmekten biten akü yenilendi.
Direksiyon ve Kolçak kapağı deri kaplandı. Sorunsuz şekilde teslim edebilirim artık 147 mi
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tolga033

Direksiyona kırmızı dikiş iyi giderdi.  :nazar: Hayırlı olsun.

Adalı35

Direksiyona kırmızı dikiş iyi giderdi.  :nazar: Hayırlı olsun.
aslına bakarsan benim de aklımdan geçen oydu ama ben seyahatteyken servisten rica etmiştim hem akü hem bu deri kaplama olayını. ben unuttuğum içinde siyah yapılmış aslına bakarsan böyle de güzel. :alkis: :haydi:

Adalı35

Ve gitti.  :'(
bu sabah teslim ettim, bursaya doğru yola çıktı,arkasından hüzünle baktım baktım baktım. arada bir araçla ilgili bilgi almak için telefonla aradı alan abimiz. (akü sıfırlandıktan sonra airbag ışığı yanmaya başladı, şimdi de LPG çalışıyor göstermesine rağmen benzin azalıyor dedi) bi ara ya sen bin bi kaç gün ben gelir alırım arabamı demek üzereydim ki sorun yok ben yaptırırım bursada hepsini dedi.  :arkadasim:

alfistahakan

Hakan
Forever Alfa

alfizml

Hayırlı olsun abi Allah sahiplenebileceğin daha iyilerini nasip etsin.

Adalı35

Hayırlısı olsun.
teşekkürler inşallah her iki taraf içinde öyle olur :nazar:

Adalı35

Hayırlı olsun abi Allah sahiplenebileceğin daha iyilerini nasip etsin.
eyvallah kardeşim. inşallah bi şekilde tekrar alfamıza kavuşacağız.  :yukari-ok:

Adalı35

Alfamın satışı iptal oldu arkadaşlar. Lpg beyninde meydana gelen bi arıza nedeni ile anlaşmazlık söz konusu oldu. Fiyat kırmak istendi kabul etmedim. Şimdilik askıda kaldı alışveriş.