Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'den Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpgrey

Konunuzu baştan sona okudum, amma git geller yaşadınız.  Bende bu son duruma uzulsem mi sevinsen mi karar veremedim.
Bende 2006 25650 km de 147 var. Forumdaki kerkes gibi arabami çok seviyorum. Satmaya filan niyetim yok ama Satma düşüncesi bile canımı sıkıyor.
Hayirlisi neyse o olsun.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Incablue

Bu konu, bölüm sonunu kestiremediğimiz dizi gibi oldu Hasan abi. Sıradaki iletini merakla bekliyorum  :)

rain man

Vay arkadaş. Dizi tadında okudum konuyu. Abi hayırlısı olsun. Aracını satarsan da kullanmaya devam edersen de. Forumda gördüğüm en büyük yenilemelerden birisini yapmışsın. Keyfiyle binmek varken satmak gerçekten üzücü. Ama altta daha ciddi sebepler varken yapabilecek birşey yok :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfamın satışı iptal oldu arkadaşlar. Lpg beyninde meydana gelen bi arıza nedeni ile anlaşmazlık söz konusu oldu. Fiyat kırmak istendi kabul etmedim. Şimdilik askıda kaldı alışveriş.
Vardır her işte bir hayır.

Adalı35

Kavuştuk birbirimize. Sırf beklememek için kendim gittim almaya. Yolda yüzümü güldürdü, mahçup etmedi :) motor sesini özlemişim. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

escape

You are not allowed to view links. Register or Login Hocam senin araçla kurduğun bu bağ benide çok etkiledi gerçekten,sizin bu bağımlılığınızı gördükçe bende daha çok bağlanıyorum AlfaRomeo ya :) Bende henüz yok ama çok yoğun bir şekilde kırmızı bir mk2 147 arıyorum,sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login sarp kardeşim bana bazı tüyolar ve teknik bilgiler verdi bugün sizlerinde yardımı ile inşallah bende bir AlfaRomeo sahibi olup gerçek bir alfisti olarak aranıza katılacağım :) Aracınıza kavuşmanıza çok sevindim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ve bidaha hiç ayrılmayın inşallah :)
I ♥ YOU ALFA ROMEO

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login Hocam senin araçla kurduğun bu bağ benide çok etkiledi gerçekten,sizin bu bağımlılığınızı gördükçe bende daha çok bağlanıyorum AlfaRomeo ya :) Bende henüz yok ama çok yoğun bir şekilde kırmızı bir mk2 147 arıyorum,sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login sarp kardeşim bana bazı tüyolar ve teknik bilgiler verdi bugün sizlerinde yardımı ile inşallah bende bir AlfaRomeo sahibi olup gerçek bir alfisti olarak aranıza katılacağım :) Aracınıza kavuşmanıza çok sevindim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ve bidaha hiç ayrılmayın inşallah :)
Allah gönlüne göre versin kardeşim.  Inşallah aradığından beklediğinden çok daha iyi bir alfa ya denk gelirsin. Bizim hikâyemiz gerçekten iyice enteresan olmaya başladı ama sonuç kopamiyoruz  güzel tarafı da bu :) eşim düne kadar ben kullanamam başına bişey gelirse çok üzülürsün diyordu. Şimdi direksiyon kursuna başladı. Inşallah daha fazla çalışacak yoksa aldigimdan beri yaptığım daha doğrusu yapabildigim  km 1900

Adalı35

Dün sorun olduğu için satışı iptal ettiren Lpg beynini değiştirttim. Arka silecek süpürgesini tırnakları kırık olduğu için yenisi ile değiştirdim. Yağ kontrolünü de yaptık. Çok sukur herhangi bir sorunumuz yok

Adalı35

Iki haftadır binmeye fırsat yoktu. Bugün yıkandık aklandık paklandık kendimize geldik.
Jant yay şart

TRSemih

Bu kadar uğraştan sonra satmak zor olurdu. Kalmasına senin adına sevindim. Artik bir jant yay far gbi gorsellere agirlik verip keyfini cikarmalisin.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

vieri

Maşallah.  :nazar: Jant ve yayla görüntü çok daha güzel olur.

alisto

araç ile aranızdaki duygusal bağı görünce şaşırdım gerçekten.. kalmasına sevindim sanırım :)

Adalı35

Bu kadar uğraştan sonra satmak zor olurdu. Kalmasına senin adına sevindim. Artik bir jant yay far gbi gorsellere agirlik verip keyfini cikarmalisin.
@TRSemih @vieri satmak gerçekten çok zor her yerinde emek var. Jant işini hallediyorum en kisa zamanda. Far karartma ve mercek için iş yoğunluğumun biraz azalmasını bekliyorum. Mercek konusunda yardım ve desteğe ihtiyacım olacak fazlası ile.

Adalı35

araç ile aranızdaki duygusal bağı görünce şaşırdım gerçekten.. kalmasına sevindim sanırım :)
Bende onun arasıra "daha benimle işimiz bitmedi" dediğini duyar gibi oluyorum.  

OnurCangir

Abi bizim yikamacinin yeni yeri mi burasi?

Adalı35

Abi bizim yikamacinin yeni yeri mi burasi?
Yok bu bornovada ki diğer şube.  Sistem aynı susuz yikamaya devam

OnurCangir

Abi yeni bi yikamaci acilmis, kirmizi 147'yi veriomussun, beyaz, bordo dosemeli 156 olarak cikiomus :)

Adalı35

Abi yeni bi yikamaci acilmis, kirmizi 147'yi veriomussun, beyaz, bordo dosemeli 156 olarak cikiomus :)
Mk2 ve 100k km de di mi :) ha bi de 2006 :) ne arabaydı o ya onur

Adalı35

Yine bir ctesi klasiği. Sanayiye gidildi rot balans yaptırıldı. Artık daha düz gidiyoruz.:) bu arada 2 jantda hafif yamukluk varmış 17" geçiş olacağı için üstünde durmadim açıkçası. Artık jant almanın zamanı geldi

Adalı35

Bugün ayrıldık. Her köşesinde kıyısında maddi manevi emeğim var.   Ailecek zor oldu vedamiz. Inşallah gittiği yerde mutlu eder insanları. 

Incablue

Bugün ayrıldık. Her köşesinde kıyısında maddi manevi emeğim var.   Ailecek zor oldu vedamiz. Inşallah gittiği yerde mutlu eder insanları.

Son görüşmemizi hatırladım da; bu ayrılık, yeni heyecanlara yelken açıyorsun mesajı verdi bana abicim ;) Gönlünden geçenin en iyisi olsun inşallah :)

Adalı35

Son görüşmemizi hatırladım da; bu ayrılık, yeni heyecanlara yelken açıyorsun mesajı verdi bana abicim ;) Gönlünden geçenin en iyisi olsun inşallah :)
Teşekkürler kardeşim.  Inşallah yeni yine yeniden alfa ile dönucem aranıza.

Adalı35

Alfamızı sattıktan sonra buldugum bi kaç 147 mk2 oldu fakat içimize sinmedi.  2012 model polo ile arayışımızı şimdilik noktaladık. Burdan sonra ki planımız 1-2 sene bu polo ya binip Giulietta ya geçmek olacak inşallah.
Bu sebepten elimde atadan aldigim 215/55/17 lastikler ile  orjinal 147 far takımı, yine 147 anahtar kabı boşa çıktı. Onlar için satılık ilanı acicam detaylari paylaşırım.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga033

Alfamızı sattıktan sonra buldugum bi kaç 147 mk2 oldu fakat içimize sinmedi.  2012 model polo ile arayışımızı şimdilik noktaladık. Burdan sonra ki planımız 1-2 sene bu polo ya binip Giulietta ya geçmek olacak inşallah.
Bu sebepten elimde atadan aldigim 215/55/17 lastikler ile  orjinal 147 far takımı, yine 147 anahtar kabı boşa çıktı. Onlar için satılık ilanı acicam detaylari paylaşırım.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:( Hayırlı olsun.

rain man

Abi hayırlısı olsun :) Kısa zamanda seni tekrar alfa aşkıyla görmek üzere.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009