Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 RV 055 - BURSA

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tsmsk

Bu arada fotoğrafların hiçbirinde efekt, oynama,kurcalama gibi hiçbirşey yoktur. telefondan nasıl çekildiyse öyle yüklenmiştir. :clover: :alfisti:
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

yigitekimdemir

Hoşgeldin tarık buralarda da görecek miydik seni :D
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

tsmsk

Facebook da kovuyorlar beni üçkağıçı Dolandırıcılar bende buraya geldim

Sent from my iPhone using Tapatalk
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

tsmsk

Bu arada bayadır yazmamışım. 2 gün önce U Dönüşü yapayım derken motor kulağının biri kopmuş. Pazartesi birmot da randevumuz var değişim için

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

tsmsk

Uzun bir aradan sonra merhabalar. En son motor çatal burcumuzu değiştirdik ve maliyeti birmot da bize 400 tl oldu.
Onun harici diş ömrü ve yıl olarak iyi olan lastiklerimizi Pirelli olmasından kaynaklı keyfi değişime gittim. Continental premium contact 5 taktırdım yerine. 4 adet 16 lastik 850 tl ye alındı.
Daha önceden değişmiş olduğum bujilerin Bosch olmasından ötürü orjinal buji alarak değişimi yaptırdım. Buda 380 buji 30 tl işçiliğe mal oldu.
Kış öncesi km miz dolmamış olsa bile motor yağı,şanzıman yağı,hava filtresi ,polen filtresi,yağ filtresi,paraflu ve fren hidroliği değişimi yaptık. 210 tl yağlar ve filtreler tuttu. İşçilik olarakda 140 tl verdim.
Ayrıca alfayedek den orjinal silecekleri 70 tl ye tedarik ettim.
Şimdilik bu kadarcık işlem yaptırdık. Araçta sadece ufak tefek görünüm eksikleri kaldı. Onları da bir ara yaptıracağım. Ayrıca satılığa çıkarmıştım maliyetinin altında. Fakat gereksiz çok teklifle karşılaşınca bu satıştan vazgeçtim. Şimdilik herkese kolay gelsin

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

tsmsk

Tekrar Merhaba,
En son Sıvı değişim işlemlerinden sonra kılcal kaçaklar oluştu radyatörde. Bu sebepten dolayı ilaç yerine değişimi tercih ettik.
Orjinal Radyatör + Radyatör alt hortumu + Sağ Motor kulağı + Ön kaput ve bagaj amortisörü değişimini yaptık.
Fiyatlar :
İşçilik 250 Tl.
Radyatör 350 TL Hortum : 100 TL Sağ Motor Takozu : 200TL Amortisörlerde 50TL saydılar.
Toplamda 950 TL gibi bir ücrete mal oldu bu işlem.
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

rain man

Hayırlı olsun yapılan işlemlerle birlikte daha sorunsuz bir kullanım olacağı kesin. Elinize sağlık kazasız belasız :)  :clover: :nazar:
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

tsmsk

Teşekkür ederim. Herkese araçlarına ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah.

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

Theillest

Hayırlı olsun Tarık abi, aracınız cok sanslı bence boyle ilgili bir sahibi var biz alfacılar cok düskünüz araclarımıza birde kapılara yaptıgınız karbon kaplamadan memnunmusun abi benim aklımdada var o. Burda cam filmi yapan birine sordurmustum plastidip filan yapalım dedi diğeri çok apaçi kaçar diyordu benim hoşuma gitti açıkcası...

tsmsk

Sağol teşekkür ederim kardeşim. Kaplamalardan memnunum fakat cam filmini söktüm kendim. Apaçi işi gibi gelince dayanamadım ama karbon desenli kaplamayı tavsiye ederim. Plastidip e gerek yok. Ayrıca karbon işini kaliteli malzemeden yaptır uğraşmamak için. Fitilleri de sökerken dikkatli olmak da fayda var yırtılabiliyor.

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

Koful

Gerçekten çok şanslıymış 156, gördükçe imreniyorum. Zaman ve bütçe ayırmak hakikaten zor iş, darısı başımıza diyelim. Tebrikler.

Theillest

You are not allowed to view links. Register or Login
Sağol teşekkür ederim kardeşim. Kaplamalardan memnunum fakat cam filmini söktüm kendim. Apaçi işi gibi gelince dayanamadım ama karbon desenli kaplamayı tavsiye ederim. Plastidip e gerek yok. Ayrıca karbon işini kaliteli malzemeden yaptır uğraşmamak için. Fitilleri de sökerken dikkatli olmak da fayda var yırtılabiliyor.

Orjinal kapmalası 110 tl gibi fiyatı var benımkinde cok hafif yıpranmalar var kapı ayarsızlığından tahmin ediyorum onuda ayarlatınca ezmemeye başladı.Burda bu işi yapanlar hoşuma gitmiyor acıkcası, söylediklerin bana yönlendirme acısından iyi oldu abi.Haftosonu ankarada olucam birde ordan soralım bakalım

tsmsk

Ben cam filmi olmasa 90 lira fiyat almıştım. Seçici olmak lazım. Şu Zaman da düzgün iş yapan kalmadı açıkcası.

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

tsmsk

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Güncel fotoğraflar

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

razzle

Merhabalar,

Tarık Bey'den aracı ben satın aldım. Bugüne kadar yapmış oldukları için gerçekten teşekkür ederim. Bu benim 3. 156 mk2 arabam. Bundan sonra ben de paylaşımlarımla buradayım tekrardan :)