Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Loading Project ProDrive 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salihyksk

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: abi yarın erken buluşalım  :D :D çok güzel duruyor.

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: abi yarın erken buluşalım  :D :D çok güzel duruyor.
Haber edersin yeri ve zamanı
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

salihyksk

bugün özcan abiyle buluştuk hava çok güzeldi mersinde pastırma sıcagı vardı. buluştugumuzda geniş alana gidelim dedim arkamdan takip etti sürekli aynalardan arkaya bakıyordum bu arabanın sizi takip etmesi bile zevk veriyor :D

aracın görünüşü çok diri ve temiz içi harika. bir 159 u ilk defa yakından inceledim böylesine.Şoför koltuguna oturunca ayrı bir havaya giriyorsun ses sistemi kalitesi süper.herkes arabasını vermez ama bir tur atmama izin verdi :) debriyaj benim opele göre kat kat sertti viteste öyle ama arabanın o dıştan kalıplı görünüşünü sürerkende içinizde hissediyorsunuz gerçekten içindeki torku hissediyorsun sürüş zevki harika farklı oldugunu sana hissettiriyor bu araba..ışıklarda sarı yanarken son anda geçmemeye karar verdim frenler mükemmel çok iyi durdu.kısaca bu araba bir harika geri döndüğümüzde astrama binesim gelmedi binerken bi tepik vurasım geldi hatta :D 159 hayali kurmaya devam :) 

wolkanku

Orada olabilmeyi çok istedim:) keyifli güzel zamanlar olmuş belli ki

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Utku

Volkanin arabasi muazzam kondisyona sahipti, etkilenmekte haklisiniz.

Bu arada hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insallah
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ucarozcan

Volkanin arabasi muazzam kondisyona sahipti, etkilenmekte haklisiniz.

Bu arada hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insallah
İyi dileklerin için teşekkürler. Arabaya alışmaya başladım artık 2 hafta oldu. Zevkini sürmeye başladım.
@wolkanku arabayla ilgili yapılması gereken genel işlemleri yapmış bende detaycıyım biraz galiba ayrıntı işlere kafayı takmış durumdayım.
   Şimdilik can açma kapama ve tutacak yerlerini orjinaliyle değiştirmek istiyorum. Arabaya binince gözüme çok takılıyor.
   Birde arabayı parkederken bu manzara ile karşılaştım tercih sizin
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Xperia z3

wolkanku

derin bir offfffff çektirdi şu son fotoğraf.

yan dairedeki komşumuzda passat CC vardı, önlü arkalı park ederdik..159'u her park ettiğimde, yarı fiyatına çok daha estetik bir araba olduğunu düşünür şu kaba almanı nasıl da beğeniyorlar anlamam dediğimi hatırlıyorum.

şimdi ise insignia ile dolaşırken bundan sonraki arabam bir passat cc bile olabilir diye düşünürken şu son eklediğin fotoğraf of çektirtti :) gerçekten şu almanlar kaba otomobiller.. insigniayı mıncıklayıp duruyorum neresine custom ne yapabilirim diye bakıyorum ama naparsam yapayım 159'um etmeyecek asla.

eski günlerden fotoğrafını ekleyeyim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

rain man

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

salihyksk

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

kim diyebilir sağdaki araç 10 yaşında  :D

wolkanku

satmasaydım ben alacaktım, sana kısmetmiş :)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ucarozcan

satmasaydım ben alacaktım, sana kısmetmiş :)

Bu ikisini parça kodu ile sipariş etsek ucuza gelir mi ?

TRSemih

Özcan Selamlar.

Cam butonları ve elcik kısımlarını değiştirmene gerek yok. Profesyonel bir yenileme çözümü istersen eğer Ankara'da soft restorasyon var. Adamların işi, trim yenileme ve 2 yıl garanti veriyorlar. Elle sürekli temas halinde olan yerlerde buna dahil. Ben bugün direksiyon tuşlarımı söküp, verdim. Çarşamba günü alacağım. Öncesi sonrası fotoğrafları paylaşırım.

Soft Restorasyon olarak fb ve Youtube'ta arama yaparsan referanslarını görebilirsin. Sanırım bu konuda TR'de tekler.

Hatta düşünürsen sök bana gönder, çarşamba gittiğimde vereyim. Bitince sana geri gönderirler.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ucarozcan

Özcan Selamlar.

Cam butonları ve elcik kısımlarını değiştirmene gerek yok. Profesyonel bir yenileme çözümü istersen eğer Ankara'da soft restorasyon var. Adamların işi, trim yenileme ve 2 yıl garanti veriyorlar. Elle sürekli temas halinde olan yerlerde buna dahil. Ben bugün direksiyon tuşlarımı söküp, verdim. Çarşamba günü alacağım. Öncesi sonrası fotoğrafları paylaşırım.

Soft Restorasyon olarak fb ve Youtube'ta arama yaparsan referanslarını görebilirsin. Sanırım bu konuda TR'de tekler.

Hatta düşünürsen sök bana gönder, çarşamba gittiğimde vereyim. Bitince sana geri gönderirler.

Bu görselde 9 numara ile gösterilen elcik denen kısmın altındaki parça da yok. vidalar gözüküyor ve çirkin bir görüntü oluşturuyor onu nasıl hallederim bilemedim.

TRSemih

Pedleri alfayedek'ten temin edebilirsin.

Yalnız yenilerini aldığında takmadan önce orta karar çift taraflı bant çek. Arac temizlenirken süpürge/hava tutulduğunda kaybolmasın.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hi_cazz

O kapı pedleri tam bir sıkıntı zaten. Dışarıda araç yıkatıyorsanız her an kaybolma riski taşıyorlar.

ucarozcan

Saten krom ayna kapakları aldım değiştirmek için kaportacıya uğradım. Kaportacı ekzozcuya yolladı kaportadan anlıyormuş. Gittim adam tornavidayı soktu ezip büzmeye başladı dedim bırak kalsın.
Bende biraz uğraştım baktım olmayacak bıraktım.
Kapakları değiştirmek için nasıl yapmalıyım.

wolkanku

Saten krom ayna kapakları aldım değiştirmek için kaportacıya uğradım. Kaportacı ekzozcuya yolladı kaportadan anlıyormuş. Gittim adam tornavidayı soktu ezip büzmeye başladı dedim bırak kalsın.
Bende biraz uğraştım baktım olmayacak bıraktım.
Kapakları değiştirmek için nasıl yapmalıyım.

ayna camını en aşağıya yatırın, en üstü boşluk açıldığında , en dış ve en içte birer klips olacak, tornavida ile ittirin ve boşa alın..
ardından ayna camını en yukarı çeviri, altta açılan boşluktan yine en iç ve en dıştaki klipsleri dışarı ittirin.

tornavida yerine ince kör bir bıçak ( tatlı bıçakları vs.) kullanılabilir.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

tayfun

Canavar hayırlı olsun Özcan bey. Forum'dan ve Volkan gibi düzgün bir adamdan araba alakarak nekadar doğru karar verdiğinizin bahsini yapmaya bile gerek yok. Zaten sizde forumu takip ediyorsunuz ve forumun en güzel yanı, herşey ortada ve şeffaf. Alfa' mızı satsak bile, burda olmaya devam ediyoruz ve her daim yüz yüze bakıyoruz. Bence bu forum'un ve forum'dan araba almanın en büyük artısı. Forum'un 4/5 düzgün 159'undan birini aldınız. Allah keyifle kullanmayı nasip etsin.
Sana gelince Volkan, daha çok iç geçireceksin, yeni nesil birçok araba ekonomi, teknoloji, yenilik vs anlamında belki tatminkar olabilir ama, 159'un verdiği o hissiyat, prestij ve görsel hazzı yaşamak için en az 100/150.000 arası para verip, mercedes, bmv, audi gibi birşeyler alman lazımki 159'un yeri dolsun. Her aşk birgün bitmek zorunda diymi.

wolkanku

Canavar hayırlı olsun Özcan bey. Forum'dan ve Volkan gibi düzgün bir adamdan araba alakarak nekadar doğru karar verdiğinizin bahsini yapmaya bile gerek yok. Zaten sizde forumu takip ediyorsunuz ve forumun en güzel yanı, herşey ortada ve şeffaf. Alfa' mızı satsak bile, burda olmaya devam ediyoruz ve her daim yüz yüze bakıyoruz. Bence bu forum'un ve forum'dan araba almanın en büyük artısı. Forum'un 4/5 düzgün 159'undan birini aldınız. Allah keyifle kullanmayı nasip etsin.
Sana gelince Volkan, daha çok iç geçireceksin, yeni nesil birçok araba ekonomi, teknoloji, yenilik vs anlamında belki tatminkar olabilir ama, 159'un verdiği o hissiyat, prestij ve görsel hazzı yaşamak için en az 100/150.000 arası para verip, mercedes, bmv, audi gibi birşeyler alman lazımki 159'un yeri dolsun. Her aşk birgün bitmek zorunda diymi.

tayfun düşüncelerin için teşekkür ederim utandırdın :)
özcan beyle uzun uzun konuştuk whatsapp'dan, insignia ile çok uzun zaman geçirmeyeceğim gibi gözüküyor, hatta aklımda olan bir 159 var, günü gelince ona geçiş olacak gibi gözüküyor....sadece biraz zaman geçmesi gerek :)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ucarozcan

Teşekkürler. Arabasına kıymet veren birinden arabayı devralmak gibisi yok. Arabayla ilgili yaptıklarını forumda paylaşıp hemde bir Excel sayfasında tutması arabasına ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Arada aklıma takılanlar olursa soruyorum sağolsun hemen cevap veriyor.   159 binmek sürmek ayrı bir duygu umarım isteyen herkese nasip olur.

kaanromeo

özcan hocam hayırlı olsun bende mersindeyim bir alfisti olarak beyaz spor pack gıu var belki görmüüsndür :)
mersinde baya alfa var var alfsti sayısı az galiba bir elin parmaklarını geçmez
bir sorum olcaktı
aracında yeni armalar var alfanın ali expresteki armalardanmı
volkan hocam takmıştı galiba oda bilgilendirirse sevinirim bende armaları yenilemeyi düşünüyorumda

C2VTS

Aracı Volkan abideyken çok beğenirdim sizde iyi bakıyorsunuz anlaşılan sadece gözüme takılan güzel baskılı volkan abinin eski plakası gibi bir app plaka takılsa çok daha hoş durur bence kesinlikle yapılmalı . Kazasız belasız binmeniz dileğiyle .

Yeni Logo konusunda bende düşünüyorum ama kararsızım .
◯⃝⃝⃝⃝◯O-----       \  ◯   /        -----O◯⃝⃝⃝⃝  
                         \     /      
                          \   /                         
   ◎                     v                      ◎

ucarozcan

özcan hocam hayırlı olsun bende mersindeyim bir alfisti olarak beyaz spor pack gıu var belki görmüüsndür :)
mersinde baya alfa var var alfsti sayısı az galiba bir elin parmaklarını geçmez
bir sorum olcaktı
aracında yeni armalar var alfanın ali expresteki armalardanmı
volkan hocam takmıştı galiba oda bilgilendirirse sevinirim bende armaları yenilemeyi düşünüyorumda

Teşekkürler.
   Gui mersin'de çok görüyorum. Bitane beyaz Gui görüyorum gündüz farı olan Üniversite yolunda.
   Ben genelde 34. Cadde civarındayım. İş gereği Akdeniz'e gidip geliyorum. Görürseniz  korna çalın☺.
   Armaları volkan yapıştırmıştı.

Xperia z3

ucarozcan

Aracı Volkan abideyken çok beğenirdim sizde iyi bakıyorsunuz anlaşılan sadece gözüme takılan güzel baskılı volkan abinin eski plakası gibi bir app plaka takılsa çok daha hoş durur bence kesinlikle yapılmalı . Kazasız belasız binmeniz dileğiyle .

Teşekkürler.
Yarın bir aksilik olmazsa temizlik sonrası cila atayım. Saten krom ayna kapakları ile resimler çekilelim.
   APP şart zaten. En kısa sürede yapmalıyım.
   Valla yeni armalar eskilerinden daha güzel gözüküyor gözüme.

kaanromeo

Teşekkürler.
Yarın bir aksilik olmazsa temizlik sonrası cila atayım. Saten krom ayna kapakları ile resimler çekilelim.
   APP şart zaten. En kısa sürede yapmalıyım.
   Valla yeni armalar eskilerinden daha güzel gözüküyor gözüme.
Yarın yağmur var bende cila atıcaktım vazgeçtim
bendede applar vardı ceza yedik mersin sıkıntı o konuda