Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CihanN

Merhaba arkadaşlar aracımı alalı 1 ay oldu istanbuldan kartal sönmez arkadas dan aldım. Kendisiyle Aracı alırken tanıştım gercekten cok temiz bakmış aracına hasta bir arkadastı sorunsuz bir şekilde izmire döndüm aynı titizlikle bakmaya devam ediyorum.

Alfa romeo çok eskiden beri ilgimi çeken bir araçtı. Nerde yazılarını okusam bir tutku dendiğini görürdüm ve anlamazdım. Sonuçta ben 18 yaşımdan beri araba kullanmayı seven üstünden inmeyen bir insanım önemli olan gitmesi:)

İlk defa 2 ay önce arkadasımın kanına girerek 156 mk1 kasa aldırdım. Ve ilk test edişimden itibaren tutku ve ruh birleşimini Alfa romeoda gördüm.

Bende ilk arabamı cocukluk hayalim olan kırmızı üstü açık bir araba olan spider olarak seçtim resimler alttadır. 1999 model 2.0 tspark.

Kendim daha resim çekemedim. İlandaki ve eski sahibinden aldığım resimler.

Tekrar merhaba. (İzmir)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

CihanN

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Rotweiler

Hah sonunda beklenen başlık geldi =)
Güle güle, bol esintili sürüşler ;)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

CihanN

Cok tesekkür ederim :)

Adalı35

Hoşgeldiniz.  Izmir buluşmasında eksik olan spider da gelmiş oldu böylelikle ☺☺☺☺
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

milano 75

yakıyo vallahi,allah nazardan saklasın.hoşgeldiniz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

vieri

Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun.Spider'a maşallah.  :)  :nazar:

vtec_2

Maşallah , kazasız belasız ..

saskuran

demekki ist'dan kalkip izmire gidicez buluşmalara , oyle gözukuyo .... harika bir spider gule gule kullanin

SAS....

fevkalbeser12

Hosgeldiniz. Maşallah yakıyor ortalığı, buluşmalara bekleriz:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Murad

Hayirli ugurlu olsun.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolga_ozhan

Aramıza hoşgeldiniz.

hobarahey

hoş  geldiniz aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanmak dileğiyle..

Kibitzer

Maşallah. Hoşgeldiniz :)
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

mrbkmz

Maşallah aracınız çok güzel. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Alfa kırmızıdır gerisi yalan :)
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

Tolga033

Hoşgeldiniz. İlanlardan takipte idik.  :) Hayırlı olsun. İzmir ,bayağı bir şanslı.  :nazar:

CihanN

Cok tesekkür ederim herkeZi allah kazadan sakınsın. bende izmir buluşmalarına katılmak isterim bu seferkini kaçırmışım birdahakine orda olurum.

Alfadanadam

Hoşgeldiniz, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Gouki

Cihan bey aramıza hoşgeldiniz.

ozoozo

Hoşgeldiniz , böyle bir araba ve çılgın izmir ekibi ben sadece bekleyip görelim diyorum :) kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TRSemih

techturkey'den tanıdığım bir araç. harika görünüyor  :nazar:

hoş geldiniz.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Fatihob

..

ArinFırat

gerçekten göz alıcı..kazasız belasız güle güle kullanın

DSB

Çok güzel bir araba, keyifle kullanın. Buluşmalarda yakından görmek için sabırsızlanıyorum ...

jenson

Hayırlısı olsun, gerçekten çok güzel gözüyor. Buluşmalarda görüşmek üzere