Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LUCI0

Sunrooflu araç çok mantıklı ve indirimli geliyor, sonuçta başkasının tercih edip vazgeçtiği bir araç.Sanıyorum 1000euro kadar pahalı ama esas problem parayı bu ay ödemem gerektiği.Nisan işime daha çok geliyor :)

Zamanında cam tavanlı, sunrooflu araç da kullandım.Benim için pek problem değil açıkçası..

emin

benim de bir önceki aracım cam tavanlıydı, mitoda çok arıyorum. tabi siz koşulları daha iyi değerlendirirsiniz. hayırlısı olsun diyelim mito qv olsun da =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Alfadanadam

1000 euro farka sunroof değer bence. Satarken bile büyük avantaj çünkü :)

komanowa

Mito Qv'niz hayırlı olsun ...
2004  156 2.0 s.s. 2012 - ....
1998  145 1.4 t.s. 2010 - 2012

LUCI0

Teşekkürler arkadaşlar..

LUCI0

Bugün nihayet aracımı aldım:) 50-60km yol yaptım.İlk aklıma gelen şey dynamic ve normal modun çok çok fark yarattığı.Motor sesi çok güzel,

Koltuklar son fotoda yolladığım gibi.Yeşil&beyaz dikişli orta bölümü alcantara yanlar kumaş.Standart koltuklara göre daha güzel duruyor.Yine aynı şekilde direksiyon, vites körüğü, el freni de aynı dikişli.Araç içi komple siyah.Yolcu koltuğu yükseklik ayarlı değil.Bir de ön tampon hava giriş çevresi ve cam çıta kormajları yok.Bunlar eski modellere göre farklı sanıyorum ?
Bayide birkaç foto çekmiştim.Bunları ekliyorum.Sonra daha ayrıntılı foto da çekerim, teşekkürler...

Register or Login" border=0>

Onur ÖZTÜRK

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
                                                                                                                           Stile Italiano

LUCI0

Teşekkürler Onur, daha güzelleri sizlerin olsun...

murat

Hayırlı olsun harika duruyor maşallah, en kısa zamanda iç mekan resimlerini de eklerseniz seviniriz... Kendi adıma benim bir sonraki hedefim kesinlikle bir Mito QV
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Fatih_AurA

Hoşgeldiniz...

fevkalbeser12

Hey maşallah güzelliğe bak canaVar gibi beyazda çok yakışmış hayırlı uğurlu olsun:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

LUCI0

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, iç mekan fotolarını da çekerim kısa süre içinde...

Fatihob

Hayırlı olsun Evet kromajların olmaması yenilere özgü bişi heralde.
..

ozi156

hayirli olsun,kazasiz belasız gunlerde inşallah..

emin

maşallah, bir QV daha geldi, gözümüz aydın, evet ön tampondaki değişiklik yenilere has, bence daha güzel bu şekilde, far çerçevelerine gözüm tam alışmadı hala, koyu renklerde ilginç durabilir, ama QV yonca stickerı süper olmuş, ayna kapaklarının da rengini sevdim, o yüzden far çerçevelerine göz alışır.

İçini merakla bekliyoruz.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Far çerçevelerine ne olmus rengi dahamı açılmıs?Bide yoncaya ne olmus oda gri vardı bi ara piyasada onu koymaya başlamışlar? Benim gözler kötü hiç bişiyi çözemiorum bakar körlükte cabası
..

LUCI0

Teşekkürler arkadaşlar,
Far ve stop çerçevelerinde değişiklik yok bence.Klasik titanyum gri yani mat gri çerçeveler.Sanıyorum qv amblem zemini eskiden beyazdı şimdi gri olmuş..

Gouki

Çok güzel maşallah kazasız belasız.

dragut

hayırlı uğurlu olsun. 147'den sonraki hayalimdir hep mito'lar
"Alfa sevgisi"

onurgalip

Hayırlı olsun Arda Bey!!

KAKIRMAN

Maşallah...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

antihero

maşallah, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Alper

Güle güle kullanın çok güzel bir otomobil.

LUCI0

Çok teşekkürler arkadaşlar, daha güzelleri sizlerin olsun...

LUCI0

Uzun zamandır foto eklememiştim.Aracımın 17''lik -kış lastikleri için aldığım- elegant model jantları ile çekilmiş fotoları:

You are not allowed to view links. Register or Login

Uploaded with You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Uploaded with You are not allowed to view links. Register or Login

Jantları Alfa Bayinde orjinal mito aksesuarları içinden seçtim ve 205 50 17'' lik Lassa Kış lastikleri ile birlikte kullanmaktayım, gayet memnunum,

Aracın içi mekan fotolarını isteyen arkadaşlar olmuştu farklılıkları görebilmek için.Aracım 2012 model makyajlı kasa.Tabi makyajlı ama pek bir fark yok :) Dışta kromajlı tampon ve cam çerçeveleri kalktı (Sadece QV de) İç mekanda da yeni olarak qv yeşil&beyaz dikişli direksiyon, vites körüğü ve spor koltuklar var.Koltukların orta bölümü alkantra, kenarları kumaş.Eski modellerde standart sportivo ya da  distinctive koltuklar mevcuttu sanırım...