Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

TCT Giulietta - GP8177

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Bakalım akşama denerim  :)
Oğuz bu arada sen kül tablası için torpidoda yer var demiştin, o dediğin ya bende yok ya da ben göremedim, ama genede kül tablasını torpidoya attım :)
Şişe koymak için iki veya üç tane yer olmalı. Oğuz o bölmeleri söylemiş olabilir.
Bende olmayabilir belki, bir el feneri alıp öyle bakayım akşam..

Aynen şişe koyma yeri, küllük oraya tam oturuyor. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Alfadanadam

Benim Giu da hatırlamıyor ama biraderin 2013 hatırlıyor. Yazılım güncellemesi yaptırayım bari servise gidince. Ben istemiyorum zırt-pırt durmasını.

KAKIRMAN

Ben tembih ettim hatırlıyor maalesef  >:D
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ihsany

Bu sabah Şişli'den Çekmeköy'e gidip geri döndüm. Ana yollarda kar pek olmasa da ara sokaklar karlıydı. Cumartesi günü kış lastiklerini (Good Year Ultragrip) taktırmıştım, hem onları deneme fırsatım oldu, hem de A modunu (All weather) karlı yollarda ilk kez denedim.
Otoparktan ilk çıktığımda sanırım buzlu bir yerdi, hafif rampada patinaja düştü ama sonrasında bir sorun olmadan gidip geldim.
A modunda ise farkettiğim husus gaz tepkileri yavaşlaması oldu.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ihsany

Bu cumartesi Birmota gittim, Giu için hafif bakım yaptırdım (çıktığımda bende hafifledim  :asagi-ok: ).
TCT için garanti süresini sordum, araç ile aynı yani 3 yıl dediler, bu konuda bilgisi olan var mı? 5 yıl gibi birşey duymuştum..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

Kubilay

Ben de araçla aynı diye biliyorum İhsan abi ama emin de değilim.Merak edip nete baktım ama bir bilgiye ulaşamadım.

ihsany

Arkadaşlar Giulietta nın CD okuyucusunda CD sıkışmış, muhtemelen içinde 2 tane CD var, basitçe çıkarmanın bir yolu var mıdır?
Geçenlerde birmotta farkettim, oradaki usta teyp panelini sökmemiz lazım dedi, işim vardı bırakamadım otomobili..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

Rotweiler

Power eject olayını ben de duymuştum. Bu linkte yazan power eject yöntemlerini deneyin.
İngilizce yoksa yardımcı olayım.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Baskan

Teypi dagitmaya gerek yok falcataya sele bant sarin tersten, cd girisinden sokup ozellikle ustteki cdyi yakalayip cekin alttakini cekmeye calisirsaniz optik goz zarar gorebilir.

engin uzun

Valla süper yöntemmiş :)Ben aracı aldıgımda da içinde 2 cd vardı.Teybi söküp cımbız yardımıyla cıkarmıstım.Bosa tırmalamısım..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

ihsany

Muhtemelen benim de önceki sahibinden kalma.. Power+eject i deneyeceğim ancak içinde iki CD olduğu için çıkacağını sanmıyorum, zira eject e bastığımda bir motor sesi geliyor ancak CD çıkmıyor, ama çıkarsa en kestirmeden güzel çözüm olur  :)

Olmadı ters bant taktiğini denerim, falçata yerine ince bir kart ile üstteki CD yi çıkartabilirim belki, üstteki CD çıkınca alttaki de eject ile çıkar muhtemelen.

Bilgi için teşekkür ederim arkadaşlar  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

Sabah Birmota uğradım..
Start stop sorunsalı, teyp içerisinde sıkışan CD ve son zamanlarda duymaya başladığım fren pedalından gelen ince bir yay gıcırdaması sesi sorunlarına bakacaklar..
Pazar günü yapılacak olan Alfisti toplantımız üzerine muhabbet ettik biraz, Birmottan da katılımlar olacak ancak bu katılımlar bireysel mi kurumsal mı onu sormayı unuttum, aklım başka yerdeydi  ( çift egzos + difizör  ) :-[
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

Konudan ve forumdan uzak kalıyorum bu aralar. İşler yoğun ve koşuşturmacalı günler..

Geçen hafta yaz lastiklerini taktırdım, yağına suyuna baktık. TCT ile bugün ilk kez uzun yola çıkıyorum. Bu sefer istikamet Kayseri.
Yalnız gitseydim bol bol gazlardım ama eşimle gittiğim için pek gazlayacağımı sanmıyorum.
Eğer sağ ayak bileğime hakim olabilirsem bir depo ile gidebileceğimi tahmin ediyorum, ama direksiyona geçince işler değişiyor  >:D
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

Tolga033

ihsany

Ev almak niyetiyle Giulietta'mı satmayı planlıyorum. Gönlümden geçen bakımlı bir 147 veya GT ile takas etmek.
Henüz satılık ilanı açmadım veya satma kararım %100 oluşmuş değil ancak ev fiyatları beni buna zorluyor  :(

Takas veya Giulietta almayı düşünen olursa Alfam 2012 model 1.4 MA TB Distinctive TCT 170 HP, 19500 KM ve Spor Paket 1 donanımındadır. İlanı açtığımda 66.500 TL den ilan çıkacağım ama alfistiye indirim yaparım. Yanında da 4 tane kış lastiği vereceğim.

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

Uzun zaman olmuş buraya yazmayalı, 1000. mesajımı buraya yazayım  :kahve:
2011'den beri alfistiturkey üyesiyim ve çok değerli insanlarla tanıştım  :alfisti:  Nice 1000 mesajlara olsun  :serefe:

Ev almaktan bir süreliğine vazgeçtiğim için Alfamı da satmaktan da vazgeçtim. Aslında ne yalan söyleyim satasım da pek yok, zira çok memnunum. Ufak tefek şeyleri saymazsak problemsiz, performanslı, güzel ve uzun süre kullanabileceğim bir Alfa. Umarım ev alacağım zaman ayrılmak zorunda kalmam..

Fırsat buldukça kendim yıkayıp cila atıyorum. Aslında aramızda temizlik ve parlatma konularında üsdatlar var bir gün beraber cila günü yapsak, muhabbet vs.. Güzel olabilir aslında.. (cila derken parlatma anlamında  :)) )

Bu arada aşağıdaki fotoğraf biraz eski, bundan sonra yoncalandık ama yoncalı fotoğraf yanımda yok..

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

Gouki

h.t

Abi kazasız belasız nice km lere  :nazar:  :clover:

ihsany

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login

Amin You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo 147 1.6 Eco