Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhabalar 2005 156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sifyan

Alfama baya bir şeyler yaptım ancak anca resimlemek nasip oldu.
Alfam bana gelmeden önce ön takımlar komple değiştirildi.

Oğlum yolda etrafa bakınması için camlar filmlendi;
You are not allowed to view links. Register or Login

Tekerler sağolsun benden öncekşi sahibi orjinalleriyle sattığı için (2005 yılı imali) 4'ü de değişti Goodyaer F1 Asimetric2, Akü ışığı çok açık yeşilden siyaha dönünce onuda değiştirdim. Bu sırada bana sırıtan kaliperleri yeşilden kırmızıya çevirdim ancak kaliper yazısına ulaşmak biraz zor şimdilk erteledim;

Arada triger seti, V kayış seti, bujileri ve 10.000 bakımı yapıldı.

En sonunda cila işine giriştim yıkamak, iç temizliği, motor temizliği ve cila sabah 10:00' da başladım sonuç 17:35 de bitti.

Ön ve arka nikelajlardaki kararmalar su lekeleri cila ile temizledim

Kahvelik görüntü

En son masa üstü resmimi değiştirdim

Ama bukadarı böyle kalırmı. Kalmadıda geri manevrada sırasında sensörüm görmediği için hafifde dikkat dağılması egzoz 10 cm içeri girdi zaten abartı olan iyicene bağırmaya başladı.  :haydi:

free_eagles

güle güle kullanın hoşgeldiniz... :alfisti:

sifyan

Buda yiğenimin erkekliğe ilk adımı.

Gouki

Ufaklığa hayırlı olsun Mustafa bey. Video harika 156'lar yıkılıyor.

Fatihob

2 grinin ortasında sizinki bayaa güzel görüntü olmuş :)
..

Tolga033

Maşallah,hayırlı olsun.

Alfalar yakıyor.

sifyan

Bu konunun sonuna Satılık 156 yazacağım günün gelmesini beklemiyordum. Ancak nasip böyleymiş. Maddi sıkıntılardan dolayı yolları ayırma vakti geldi. İlk aracım ve ilk Alfam olduğu için (sahibinden efsanelere konu olmamak için) aracımı ne kadara satmam gerektiğini bilemiyorum. Alfama has özellikleri ben yazayım siz değerlendirin.
2005 1,6 TS 156 Distinctive 184.000Km
Tavan ve direkler hariç boyalı
ön ve arka tampon, sağ çamurluk değişmiş
Arasıra gelip giden hava yastığı ışığım yanıyor ( 3 yerdeki jakları kontrol ettim ama sonuç değişmedi)
ilk aldığım zaman ön takım yenilendi
triger seti yenilendi alternatör seti yenilendi bujiler yenilendi (bosc servicede orjinal parçalarla) geçen yıl
4 teker değişti Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 geçen yıl 215/45/17
Akü değişti (çelik akü) geçen yıl
firenler elden geçirildi balatalar değişti, fren hortumları ve hidrolik tamamen değiştirildi.
bütün camlar film kaplandı (solar master 10 yıl garantili dediler)
kendim tarafından meguiars ürünleri ile boya koruma yapmaya çalıştım. (M82 hare giderici ve ultimate katı wax uyguladım, her yıkamada hydrorep hızlı cila)
4 kışlık jant (15") ve lastik mevcut (Alfacan Caner arkadaşımın jantları)
10w60 yağ kullanıyorum yağ eksiltme yapmıyor. fltre ve yağı 1500km önce değişti.
9. aya kadar muayenesi var.

Hatırlaya bildiklerim bu kadar. İlan verdiğimde ne kadar istemem gerekli veya takas tekliflerinde üstüne 10.000 tl alabileceğim model neler olur veya olmalıdır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekleme olarak bütün kitapçıkları kullanılmamış yedek anahtarı şifreleri kartları herşeyi mevcut duruyor. Supersprint egzos ve momo vites topuzu 8kısaltılmış vites demiri) 3,5 cm yay ve 17" jantlı.

misket

inşallah en kısa zamanda Alfanıza tekrar kavuşursınuz. :-\

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Erkay KAHYA

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu gider ileride daha iyisi gelir.
İnşallah kıymetini bilecek birine gider.
Sizde en kısa sürede daha iyisine kavuşursunuz.

Tolga033

alfacan

sifyan

Teşekkür ederim. Ancak ne arayan var nede soran. Benimde işime geliyor sıkıntım var ancak hiç de satasım yok. Nasıl olacak bilmiyorum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum. Birtek hava yastığım sıkıntıdaydı bu arada onunda jakları değişti onuda hallettik. Hiç ayrılasım kalmadı.  :S

vlkylmz

inşallah ayrılmanıza gerek kalmaz ve maddi sıkıntınız farklı şekilde giderilir.Allahım kimseyi zorda koymasın...
kalite asla tesadüf değildir

sifyan

Amin cumlemizin inşallah.