Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz

Yanlız dayı porşa boy boy mosai yaptı :) çok heyecanlıydı

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Şöyle zıplaya zıplaya vites değiştiremedikten sonra ne zevki var , bırakın abi shortshifteri falan  :haydi:

ahuahauhahah bu adam efsane abi :D

Bir efsane de Türkiyeden var nam-ı diğer miniksler :D bu video da sandalyeden düşüyordum ilk izlediğim de :D Civic hulk ın sahipleri o sıralar çok çılgın güçteydi şimdi yeni bir setup yapıyorlar yine 1000 hp ye yakın olacak.

Fatihob

Bana göre vites yolunundaki kısalma şuan böyle. Öyle aman aman bir kısalma yok bende, o yüzden sıkıntlı atışlarım pek olmuyor (pek dedim, yani arada 4 yerine 2 ye çekiyorum, tam yarım debriyajdayken fark edip tekrar debriyaja bastığım oldu) Resimdeki siyah çizgiler vites yolu, kırmızı çizgilerde ne kadar fark olugu belli olsun diye referans niyetine.

Ayrıca Hilmi abinin videoyu izlerken kahkaha attım :D
..

ozoozo

Bana göre vites yolunundaki kısalma şuan böyle. Öyle aman aman bir kısalma yok bende, o yüzden sıkıntlı atışlarım pek olmuyor (pek dedim, yani arada 4 yerine 2 ye çekiyorum, tam yarım debriyajdayken fark edip tekrar debriyaja bastığım oldu) Resimdeki siyah çizgiler vites yolu, kırmızı çizgilerde ne kadar fark olugu belli olsun diye referans niyetine.

Ayrıca Hilmi abinin videoyu izlerken kahkaha attım :D

Novitec de %75 kadar kısaltıyor yolu yani bundan biraz daha kısa olur heralde :)

Miniksleri instagramdan bakıyorum arada canım sıkıldığında falan kahkaha atıp çıkıyorum efsaneler :D

Baskan

Adamın kol bildiğin short shift :D J9 pejo versen onda bile 0-100 kısalır :D

tolga_ozhan

Aynen öyle Okan abi. Uzun süre standart kullanınca Quaife'den sonra sapıtıyorsun :)

Flickrte 2011/2012 İstanbul buluşmaları fotoları var hep. Ne güzeldi herkes rahattı 2 ayda bir sürekli buluşma düzenliyorduk. Tolga sen o buluşmada varmıydın ya, 164 çok kirliymiş :)

Yanlışın bar bu 2012 değil 2010 buluşması. 2012'de satmıştım 164'ü.
Buluşmaya da Eskişehir'den uzun yol yapıp yetişmiştim. Yolda kirlenmişti hatırlıyorum :)

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login Bro benim kayıtlarıma göre 19.06.2011'de yaptığımız piknik bu tabi tarihi yanlışta hatırlıyor olabilirim. Ayrıca bir fotomuz daha varmış yanyana :arkadasim:

..

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login Bro benim kayıtlarıma göre 19.06.2011'de yaptığımız piknik bu tabi tarihi yanlışta hatırlıyor olabilirim. Ayrıca bir fotomuz daha varmış yanyana :arkadasim:

Haklısın kesin 2011 çünkü son attığın resmin kadrajında bir de Giulietta var :)

Fatihob

Hahaa iyi yerden yakaladın :)

You are not allowed to view links. Register or Login %75 iyimiş, s2k gibi olur :D
..

Fatihob

5 senede aradaki 7 fark; GTA çamurluk ızgaraları, siyah çamurluk sinyalleri, marşpiyel, Qv far ve çerçeveleri, daha alçak, plakalık iptali vee rengi tutmayan tampon :D

Üsteki resim kahkaha attırdı, burnu çok sivri çıkmış.

..

Jakomo

E bu mitoluktan çıkmış yahu kardeşim....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

OğuzCanAlantor

Erdinc küflü

Şu marşpiyelden benim mitoya bulamadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatihob

Cemal abi Mitoluktan çıktı, oğul oldu bana :)
Eyvallah Oğuz ;)
You are not allowed to view links. Register or Login Yurtdışından getirmek lazım. TR'de satılık olarak denk gelmedim daha. Gerçi TR'de başka araç üstündede görmedim :D
..

Erdinc küflü

Gouki

Bir egzoz sesi de buradan alalım :)

Fatihob

Sen istersinde koymazmıyım. Arkadaşım kullanırken video çektim, devir 6. vites 2000 falandır heralde.

..

alisto

1. dünya savaşındaki pervaneli uçaklar gibi sesi :D

ozoozo

bu video pistteki aks kesmeden sonra çekilmiş , birazdan da aşağı atlamayı düşünüyor mit reyiz :(

Lbe

Kanka uzaydan çekseydin

LBE..!!!

fevkalbeser12

Hayatımda gördüğüm en enteresan egzoz videosu:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Fatihob

..

Gouki

Ne var yani arka mahalleden çektiyse? Kardeşim benim :serefe: You are not allowed to view links. Register or Login

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Fatihob

Alfa sahibi olarak değişik insanlarız zaten, bu değişikliği videolarımada yansıttım :)

Hazır kar yağıyorken semi sliklerle sokağa çıkıp, kilitli difrensiyel ne kadar işe yarıyor karda test edesim varda bütün Çekmeköy elinde sopayla kovalar beni diye korkuyorum. Bir kere karda kaldım, patinaj çekmeye çalışırken çıkan egsoz sesinden başım şişmişti :)
..