Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

M.Oguz ve Alfa 156...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlfistiKerem

İkisini de tanıyorum abi.159 bizim Mehmet abinin.Bartında Madeş vardır duymuşsundur,onun sahibi.Amasra'daki 156 da Ziver Abinin.Ama o 156 kazalı...Herikisi de tanıdık.

moguz74

evet madeşi bilirim.orda çalışan arkadaşlar var.bilgisayar masasınıda ordan aldım zaten.onlar foruma takılmıyorlarmı?

AlfistiKerem

Hadi yaa..Tanıyosun demek.Sahibleri benim çok sevdiğim abilerimdir.Aile dostuyuz onlarla.İki kardeşler zaten,Cihat abiyle Mehmet abi.Yok takılmıyolar You are not allowed to view links. Register or Login orda çalışanlar abi?

moguz74

orda çalışan mustafa temur var komşu olur benim.onun yeğeni ekrem temur var.sahipleriyle şahsen bi tanışmışlığım yok ama yüzcek tanıyorum.

n/a

valla bartına bende gelirim..

Amasra güzel olmaz mı ya..Canım memleketim.Özledim ya.Meclis başkanımız sayın Köksal Toptan yazlıkta benim kapı komşum olur.Ailece görüşürüm.Kendisi son derece kültürlü,Atatürkçü bir insandır.

Mustafa Yelkenci de çakrazlıdır.Dedemin can ciğer arkadaşıdır.Nerden tanıyosun Mustafa abiyi?Çok iyi tanırım kendisini.

keremcim aynı kulvarlarda koştuğum abilerim onlar....do you understant me

AlfistiKerem

Mustafa abi iyidir.Çakrazın gülüdür o ya...Çakrazda herkes çok sever onu.Seçimlerde birkaç sefer görmüştüm.Yes,ı understood.

Edited by - AlfistiKerem on 09/12/2007  11:42:21

moguz74

kerem sertaçla tanıştım You are not allowed to view links. Register or Login leonu olan.çağlayan oto kuaförde karşılaştık.senden bahsettim seni tanıyormuş.baya bi muhabbet ettik.tam modifiye hastası.

AlfistiKerem

Oooo kardeşim benim.Sertaç ii çocuktur.Vw Bora vardı onda,sattı sanırım.Leon falan alacam diyodu.Almış demek.Çağlayan oto yıkamada murat abi vardır oranın sahibi.Çok selam söle hepsine abi.Hep oraya yıkat,iidir onlar.

moguz74

tanırım murat abiyi.2-3 yıldır oraya yıkatıyorum.bartında en araba temizliğinden anlayan tek yer bence.