Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KUY65

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben hala trollendiğimizi düşünüyorum. Gövde rengi kapı kolları, arka kelebek camın valığı, shark anten...

Bende de bir şüphe var, resmi tanıtıma kadar. Aylarca fotoğrafları neredeyse istihbarat örgütlerince gizlendi, tanıtıma birgün kala sızdı yada sızdırıldı. Pek olası gibi durmuyor.
alakasız seksi bir makine beklemiyor değilim ben de :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Gouki

Saat 18:00'de aşağıdaki bağlantıda canlı yayın olabilir diyorlar:

muğlalı

Biz 2007 de 78,000 TL ye 159 satın aldık. Tam 5 Yıl kullandık. 140 küsür bin km de 44 bin TL ye sattık. Satın alacak kişiler aracın renk kombinasyonu çok iyi olduğu için sıraya girdiler hatta lütfen bize satın diye mesaj gönderenler oldu. 5 yılda sadece 34 bin TL kayıpla aracı sattık. O dönemde herkesin söylediği gibi Alfa alırsan çok zarar edersin ikinci elde çok kaybedersin sözü gerçek olmadı. Şimdi yeni gelecek araç nasıl olur ÖTV oranlarından dolayı yeni bir Alfa satın aldığımız zaman yine zarar eder miyiz bilemiyoruz. Ama geçmişteki Alfa alırsan yanarsın sözü gerçek olmamıştı..
Düşünceniz yanlış, 2007 de 159 un rakipleri olan 320d a4 tdi 75-85 aralığında satılıyordu şuanda da 65-75 arası kaldı ki sizin araç temiz ve iyi bir kondüsyonda bu açıdan bakmanız lazım.

max-ime

Komplo teorilerine biraz merakım vardır, bundan dolayı sızdırılan fotoların Sergio'nun beğenmediği tasarım bile olabilir. Akşam 6'da bambaşka bir Giulia görebiliriz.

Tolga033

Ben hala trollendiğimizi düşünüyorum. Gövde rengi kapı kolları, arka kelebek camın valığı, shark anten...

Bende de bir şüphe var, resmi tanıtıma kadar. Aylarca fotoğrafları neredeyse istihbarat örgütlerince gizlendi, tanıtıma birgün kala sızdı yada sızdırıldı. Pek olası gibi durmuyor.
alakasız seksi bir makine beklemiyor değilim ben de :D
Bende şüpheliyim,bir kaç sayfa önce yazdım hatta.  :lol:

ozoozo

Sergio arabanın kağıt üzerindeki tasarımını beğenmedi diye biliyorum. Aha araba bu diye garaja inipte atın bunu çöpe denmediyse tabi. Her zaman ki gibi alfaya toz konduramıyoruz :) mal bu yapacak bir şey yok , inşallah bizleri şaşırtır ama böyle fotolar geldikten sonra pek ihtimal vermiyorum eğer sırf trollemek için bir arabanın arkasına giulia yazıp , önceki resimlere benzer bir araba üretmedilerse..

Bence kötü bir araba değil , 320 kadar güzel bir araba olmuş

OZO..!!!

Tolga033

Komplo teorilerine biraz merakım vardır, bundan dolayı sızdırılan fotoların Sergio'nun beğenmediği tasarım bile olabilir. Akşam 6'da bambaşka bir Giulia görebiliriz.
Ben inşallah diyorum  :D
Nedeni de söyleyim,
Alfa şimdiye kadar böyle uzayıp giden stop yapmamış,böyle kapı kolu yapmamış,böyle cam,böyle arka kapı yapmamış.Şimdi neden.  :S
Saat, 18:00 ol artık.  :))

Tolga033

Sergio arabanın kağıt üzerindeki tasarımını beğenmedi diye biliyorum. Aha araba bu diye garaja inipte atın bunu çöpe denmediyse tabi. Her zaman ki gibi alfaya toz konduramıyoruz :) mal bu yapacak bir şey yok , inşallah bizleri şaşırtır ama böyle fotolar geldikten sonra pek ihtimal vermiyorum eğer sırf trollemek için bir arabanın arkasına giulia yazıp , önceki resimlere benzer bir araba üretmedilerse..

OZO..!!!
Toz kondurmamak değil bence,alışkın olmadığımızdan Özdemir.

ozoozo

OZO..!!!
Toz kondurmamak değil bence,alışkın olmadığımızdan Özdemir.

Her ne ise ondan o zaman :)

OZO..!!!

tunerviper

Giulietta'da ilk çıktığında herkes yerden yere vurdu olmaz denildi v.s. Buna da zamanla alışılacaktır. Hatta şu an beğenmeyenler almak için uğraşacaklar.
Turbo Twin Spark

fatih159

Biz 2007 de 78,000 TL ye 159 satın aldık. Tam 5 Yıl kullandık. 140 küsür bin km de 44 bin TL ye sattık. Satın alacak kişiler aracın renk kombinasyonu çok iyi olduğu için sıraya girdiler hatta lütfen bize satın diye mesaj gönderenler oldu. 5 yılda sadece 34 bin TL kayıpla aracı sattık. O dönemde herkesin söylediği gibi Alfa alırsan çok zarar edersin ikinci elde çok kaybedersin sözü gerçek olmadı. Şimdi yeni gelecek araç nasıl olur ÖTV oranlarından dolayı yeni bir Alfa satın aldığımız zaman yine zarar eder miyiz bilemiyoruz. Ama geçmişteki Alfa alırsan yanarsın sözü gerçek olmamıştı..
Düşünceniz yanlış, 2007 de 159 un rakipleri olan 320d a4 tdi 75-85 aralığında satılıyordu şuanda da 65-75 arası kaldı ki sizin araç temiz ve iyi bir kondüsyonda bu açıdan bakmanız lazım.

Arabayı Euro bazında 42.000 Euro'ya almıştım. Sizin dediğiniz 320 d 'ye 2007 yılında 60.000 Euro  fiyat vermişlerdi.18.000 Euro fark vardı ve 159 da olan birçok özellik 320 d de yoktu. Örneğin gerçek deri, hafızalı koltuk vs.. gibi.. Bu açıdan baktığınız zaman pek kayıp olmuyor. Yani kısacası aslında güzel ve kaliteli bir araba çıkarsa ortaya, 2.eli de arabanın itibarı da her zaman iyi olur. Ama maalesef ülkemizde alfa Romeo markası 2. elde ya da 0 da çok tercih edilen bir marka değil . Varsın olmasın zaten bilen biliyor. Alfa kullanan insan arabadan anlayan adamdır.
Giulia Fan!

Gouki

Saat 15:45'den fotoğraflar. Genel merkezdeki Alfa Romeo logoları yeni tasarım olanlar ile değiştiriliyor. Siyah - beyaz olacakları yönünde söylenti var.

ES53

Bence bu araba 156'nın yaptığını yapabilmeli. 156 1.6 TS neredeyse E46 3.20i kadar performanslı bir bir araçtı. Araç o zaman ki rakibi E46'ya kıyasla hem hafifti hem de motoru daha güçlü idi. Giulia'nın da böyle bir araba olması, en azından bu markanın büyük rakiplerinden olan BMW'nin müşteri kitlesini acaba Alfa mı alsam diye BMW'den caydırması gerekir. Yoksa Alfa Romeo çok güzel ama alınması mantıksız bir marka olarak tanınacak iyice.

Sent from my Discovery using Tapatalk

1.6 ts 320i kadar performansli miydi :)

320i e46 makyajsiz kasasi bile 150 hp 6 silindir.Makyajlisi da 170. nasil daha guclu anlamadim ben.Bende e46 318i vardi 118 hp manuel son hizi 1.6 ts ile kafa kafayaydi.

1365 kg 320i
1265 kg 156

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğa Tosun

Bence bu araba 156'nın yaptığını yapabilmeli. 156 1.6 TS neredeyse E46 3.20i kadar performanslı bir bir araçtı. Araç o zaman ki rakibi E46'ya kıyasla hem hafifti hem de motoru daha güçlü idi. Giulia'nın da böyle bir araba olması, en azından bu markanın büyük rakiplerinden olan BMW'nin müşteri kitlesini acaba Alfa mı alsam diye BMW'den caydırması gerekir. Yoksa Alfa Romeo çok güzel ama alınması mantıksız bir marka olarak tanınacak iyice.

320i e46 makyajsiz kasasi bile 150 hp 6 silindir.Makyajlisi da 170. nasil daha guclu anlamadim ben.Bende e46 318i vardi 118 hp manuel son hizi 1.6 ts ile kafa kafayaydi.

1365 kg 320i
1265 kg 156

konuyu dağıtmadan bir ekleme yapayım, overall performansta e46 tabiiki üstündür fakat, 1.6 ts'in çıktığı 98 yılına bakarsak bmw e46'da 150 beygirlik m52 based motoru kullanıyordu. Manueli 0'dan 100'e 10 saniyeye yakın bir sürede çıkarken, otomatiği yanılmıyorsam 11 saniye civarında idi. 1.6  156'nın hacmine göre e46 320'nin bu kadar yakınında olması bence üstünlük bile sayılabilir.
Ha sonra çift vanoslu 170 beygirlik m54'e geçildiğinde manuel 320i 8,2 sn'de 100'ü görüyordu ki diğer performans konularında da 1.6 ile kıyaslamayı geç, 2.0 156'dan daha iyiydi değerleri o ayrı.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

rikizlerli

156 nın 16.sı 1230 kg,2.0 olanı 1250 kg idi.(Sürücü dahilmi değilmi onu bilmiyorum.)

Ağırlık bir arabanın en büyük düşmanıdır. Hızlanmada,frende ve virajlarda dezavantajdır.

Aerodinamy ise yüksek hızlardaki davranışını belirler.

KUY65

156 nın 16.sı 1230 kg,2.0 olanı 1250 kg idi.(Sürücü dahilmi değilmi onu bilmiyorum.)

Ağırlık bir arabanın en büyük düşmanıdır. Hızlanmada,frende ve virajlarda dezavantajdır.

frende ağırlık iyi diye biliyorum sistem iyi olduktan sonra.

The Schuey

1365 kg 320i
1265 kg 156

konuyu dağıtmadan bir ekleme yapayım, overall performansta e46 tabiiki üstündür fakat, 1.6 ts'in çıktığı 98 yılına bakarsak bmw e46'da 150 beygirlik m52 based motoru kullanıyordu. Manueli 0'dan 100'e 10 saniyeye yakın bir sürede çıkarken, otomatiği yanılmıyorsam 11 saniye civarında idi. 1.6  156'nın hacmine göre e46 320'nin bu kadar yakınında olması bence üstünlük bile sayılabilir.
Ha sonra çift vanoslu 170 beygirlik m54'e geçildiğinde manuel 320i 8,2 sn'de 100'ü görüyordu ki diğer performans konularında da 1.6 ile kıyaslamayı geç, 2.0 156'dan daha iyiydi değerleri o ayrı.

Evet, aslında bunu kastetmek istemiştim, anlatım hatası olmuş biraz.

blackgear

Saat 15:45'den fotoğraflar. Genel merkezdeki Alfa Romeo logoları yeni tasarım olanlar ile değiştiriliyor. Siyah - beyaz olacakları yönünde söylenti var.

Alfayı kapatıyo olmasınlar Özgün :)

Tasarım üretilir araç garaja çekilir, Sergio çağrılır araç gösterilir, Sergio başlarım sizin yapacağınız arabaya der ve bir serüven burada biter :P :D

tunerviper

Genel merkez de arma değişim kampanyasına katılmış. Genel merkezin de amblemi bile soluyor demek ki  :-*
Turbo Twin Spark

rikizlerli

arabada 4 kişi varken ve sadece sürücü varken davranışını düşünün.

ozoozo

Yanlış bilgi , aracınız ağırlaştıkça frenler şişer(kaba tabir). En basitinden tek başınıza sürerken ve 5 kişi araba doluyken deneyin fark edersiniz.

OZO..!!!

KUY65

Yanlış bilgi , aracınız ağırlaştıkça frenler şişer(kaba tabir). En basitinden tek başınıza sürerken ve 5 kişi araba doluyken deneyin fark edersiniz.

OZO..!!!
o olayı biliyorum, ama yere basılan ağırlık fazla olduğunda abssiz arabada kızakladığımızı düşünürsek ağırlık fazla olduğundan sürtünme artıp arabayı durdurmaz mı ?  :D Ben tamamen fizik kafasıyla konuşuyorum ama böyle düşünüyorum yani :D yanlışsa yanlıştır hak veririm

halil

Genel merkez de arma değişim kampanyasına katılmış. Genel merkezin de amblemi bile soluyor demek ki  :-*

yakında , yeni bir logo değişim kampanyası gelecektir.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

KUY65

yaşasın beleş armalar :alkis:, solmuştu zaten benim ön :haydi:

yigitekimdemir

Kampanya yokken de değişim yapıyorlar bu arada :) izmirde enriko aliberti yapıyor ama diğer şehirleri bilmiyorum
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]