Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nicola Larini

You are not allowed to view links. Register or Login
Halef selef...

sanki tarih tekerrür etmiş gibi.. 155 ile 156 yı yanyana düşündümde bir an

Tolga033

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolga033

2.0 280 bg

A.S.GÜMÜŞ

07 DH 800

ar.159

Giulia kaza testi :

Ayna kapaklarını Japon'la yapıştırdık mı sıkıntı yok maşallah

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Ayna kapaklarını Japon'la yapıştırdık mı sıkıntı yok maşallah

Öyle deme çok güzel düşüyorlar ama :D

milano 75

kaza sonrası ilk toplanacaklar arasında o zaman kapaklar,iş görür bi pasta cilayla  :) , sonuçlar mükemmel bu arada
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

agucba

Bugün itibariyle Almanya'da Giulia Super 2,0 Turbo 16V modeli için sipariş verilebilecek.
200 BG, 330 Nm tork, 6,6 sn ve 230 km/s.
Fiyatı 38.150 €.

Agucba by Tapatalk

///////////////

fatihmehmet

Ilk Türkçe inceleme

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Volk02

Bugün itibariyle Almanya'da Giulia Super 2,0 Turbo 16V modeli için sipariş verilebilecek.
200 BG, 330 Nm tork, 6,6 sn ve 230 km/s.
Fiyatı 38.150 €.

Agucba by Tapatalk
Şöyle bi mantık kurdum ama..

Almanya da aynı hacimdeki VW Golf R  40 bin eu dan başlıyo
Türkiyede 191 bin liradan başlıyo

O zaman Giulia da Türkiyeye aşağı yukarı en az bu fiyattan gelir diyebiliriz ?
La Meccanica Delle Emozioni 🏁

agucba

Giulia Quadrifoglio da artık sekiz ileri vitesli ZF otomatik şanzıman ile sipariş edilebilecek.

Bu arada 2,0 Turbo 16V de sekiz ileri vitesli ZF otomatik ile sunuluyor.

Agucba by Tapatalk

///////////////

A.S.GÜMÜŞ

Abi koysalar 1,4 motor çift turbo gönderseler Türkiye ye peynir ekmek gibi satar, acayip vergi avantajı olur

07 DH 800

Adza

Ilk Türkçe inceleme

You are not allowed to view links. Register or Login Abi sanırım senin bir mesajın vardı, iç mekan ışıklandırma vs. nasıl karanlık fotoğrafı yok diye. Şimdiye kadar ben de karşılaşmadım eğer varsa kaçırdım ama Bu Türkçe incelemede menüde oynarken ışıklar diye bir sekme var. Anlatan arkadaş açıp göstermiyor ama ambiyans ledleriyle ilgili bir bölüm de içeriyor olabilir şayet köprü altı gibi gölge bir yerden geçerken sol klima ventilinin ortasında halka şeklinde kırmızı tonlarında bir led belirdi gözüme. Hala tam gece nasıl görünüyor göremediğimiz için yazayım dedim :)

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login Abi sanırım senin bir mesajın vardı, iç mekan ışıklandırma vs. nasıl karanlık fotoğrafı yok diye. Şimdiye kadar ben de karşılaşmadım eğer varsa kaçırdım ama Bu Türkçe incelemede menüde oynarken ışıklar diye bir sekme var. Anlatan arkadaş açıp göstermiyor ama ambiyans ledleriyle ilgili bir bölüm de içeriyor olabilir şayet köprü altı gibi gölge bir yerden geçerken sol klima ventilinin ortasında halka şeklinde kırmızı tonlarında bir led belirdi gözüme. Hala tam gece nasıl görünüyor göremediğimiz için yazayım dedim :)
Ayni merakla incelemişiz ama ben göremedim tekrar izlerim
Dikiz aynasında yaşadığım hayal kırıklığı disinda gayet tatmin edici

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

admin

Abi koysalar 1,4 motor çift turbo gönderseler Türkiye ye peynir ekmek gibi satar, acayip vergi avantajı olur

Dizel Giulietta'ya da otomatik vites konsa peynir ekmek gibi satar denmişti ama yine de Türkiye satışları öyle çok değil.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

muğlalı

Dizel Giulietta'ya da otomatik vites konsa peynir ekmek gibi satar denmişti ama yine de Türkiye satışları öyle çok değil.
Giulietta nın son demleri ve iç mekan b sınıfı kalitesinde olduğu için pek heyecan yaratmadı ilk çıktığında gelseydi yada 2011 deki gibi spor paket 5 bin tl olsaydı satılırdı ama artık çok geç.

admin

2015 model Giulietta'da spor paketi 2.750 TL

balesanist

Giulietta nın son demleri ve iç mekan b sınıfı kalitesinde olduğu için pek heyecan yaratmadı ilk çıktığında gelseydi yada 2011 deki gibi spor paket 5 bin tl olsaydı satılırdı ama artık çok geç.

Gulia'da da durum benzer olacak gibi.1.6 dizel ya da 1.4 benzinli gelecekse bile iş işten geçmiş olacak.Bir hevesle 2.2 alanlar da aşırı zarara maruz kalacağı için 2.0 benzinlinin makul bir fiyata gelmesinden başka Türkiye pazarı için çıkış yolu yok bence.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

admin

Alfa Romeo'nun Giulia'yı geliştirirken Türkiye pazarı veya Türk alfista'yı düşündüğünü hiç mi hiç düşünmüyoruz. Bu sebeple 1,4 litre de olsa, 1,6 litre otomatik de olsa bir fark olmayacaktır "muhtemelen"

Kaan

Bence dizel otomatik giu nun istenilen satış rakamına ulaşamamasının nedeni zaten piyasada çok sayıda giunun olması. Bana giu alacak insan sayısı artık çok az kaldı gibi geliyor.
1 hayal
5 duyu
6.his

Volk02

Alfa Romeo'nun Giulia'yı geliştirirken Türkiye pazarı veya Türk alfista'yı düşündüğünü hiç mi hiç düşünmüyoruz. Bu sebeple 1,4 litre de olsa, 1,6 litre otomatik de olsa bir fark olmayacaktır "muhtemelen"
2.0 turbo motorun 200 hplik versiyonu baz donanımla Türkiyede kaç bin TL olur sizce ? Gerçi aklım fikrim 280 hp de hep ama bu model üzerinden gidelim şimdilik.

Bi varsayımınız ya da öngörünüz var mı ?

balesanist

Şu tabloya göre Türkiye pazarını düşünmeyen otomobil üreticisinin de Türk insanının umrunda bile olmayacağını düşünüyorum.Ayrıca otomobilin, satın alacak kişinin sabahlara kadar beynini kemirecek kadar alternatifi mevcutken aynı durumun pazar için geçerli olmadığını kestirmek çok güç olmayacaktır.Zira Ocak-Haziran döneminde 338.482 adet * otomobil satın alan Türkiye pazarı bunlardan yalnızca 410 (dört yüz on) adetinde tercihini Alfa Romeo'dan yana kullanmıştır.Buna nazaran Alfa Romeo'nun belirlediği satış hedeflerine ulaşmak için dikkate aldığı hangi pazarlarda yelken açtığı hakkında bilgim olmadığını da paylaşmak You are not allowed to view links. Register or Login bilir belki de hedef 410'dur.Bingo!
*Kaynak:ODD
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Sportivo

Bugün Enriko'dan aldığım yazılı bilgiyi aktarıyorum .

Giulia az bir ihtimal bu sene sonu sipariş üzerine Türkiye'ye getirilebilecektir, ancak güncel ekonomik-politik durumdan dolayı 2017 yılına da kalabilir.

Çok yüksek ihtimalle 2.2 dizel versiyon Türkiye'ye gelmeyecek.

2.0 200hp benzinli versiyon için tahmini fiyat 75000 Euro öngörüyorlar.

Tüm Giulia severlere hayırlı olsun !

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Volk02

Bugün Enriko'dan aldığım yazılı bilgiyi aktarıyorum .

Giulia az bir ihtimal bu sene sonu sipariş üzerine Türkiye'ye getirilebilecektir, ancak güncel ekonomik-politik durumdan dolayı 2017 yılına da kalabilir.

Çok yüksek ihtimalle 2.2 dizel versiyon Türkiye'ye gelmeyecek.

2.0 200hp benzinli versiyon için tahmini fiyat 75000 Euro öngörüyorlar.

Tüm Giulia severlere hayırlı olsun !

Bilgi için teşekkürler.

Giulia bu fiyatlamayla hayal olur.

mythos

75bin euro neredeyse 5 serisi seviyesinde... Gercekten hastalari alacak gibi duruyor araci...
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001