Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
159 bugun satilsa kac liradan satilirdi acaba merak ediyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

abi fikir oluşturmak adına; 2008 yılında tüm rakipleriyle birlikte inceledik ve 159'da karar kıldık. Euro'lu fiyatları hatırlamıyorum ama TL fiyatları aklımda.

c220 cdı avantgarde amg 117 bin (tek 2.2 motor)
c180 avantgarde amg 101 bin
520d business 121 bin
320d premium 104 bin
159 jtdm dist plus 93 bin
saab 9-3 1.9 ttid aero 89 bin (yanlış hatırlamıyorsam bu 2007 modeldi)
saab 9-3 1.9 tid vector 81 bin
honda accord 2.0 74 bin (gibi birşeydi)

(bunlar bayideki hazır ve pazarlığı yapılmış araç fiyatlarıydı. Listelerle farklılık gösterebilir yapılan pazarlık + konuşulan aracın doluluğu vs ile ilgili olarak. Yanlızca BMW'de pazarlık yapmadık)

ben de giulia'nın ucuz olmasını isterim tabiki, fakat premium imajını da yaratmak ve korumak adına belli bir sınırın da altına inmemeli. 2.0 tdi quattro S-line orta dolu A4 255 bin TL iken, Giulia'nın benzer halde 210'un altına inmesi mümkün değil. 1.4-1.6 gelmeden rekabetçi olamaz. Dolu 320d ve boş 520d müşterisini çekmeye çalışır, çekerse birşeyler satar.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

francobaresi

abi fikir oluşturmak adına; 2008 yılında tüm rakipleriyle birlikte inceledik ve 159'da karar kıldık. Euro'lu fiyatları hatırlamıyorum ama TL fiyatları aklımda.

520d business 121 bin
320d premium 104 bin

(bunlar bayideki hazır ve pazarlığı yapılmış araç fiyatlarıydı. Listelerle farklılık gösterebilir yapılan pazarlık + konuşulan aracın doluluğu vs ile ilgili olarak. Yanlızca BMW'de pazarlık yapmadık)

ben de giulia'nın ucuz olmasını isterim tabiki, fakat premium imajını da yaratmak ve korumak adına belli bir sınırın da altına inmemeli. 2.0 tdi quattro S-line orta dolu A4 255 bin TL iken, Giulia'nın benzer halde 210'un altına inmesi mümkün değil. 1.4-1.6 gelmeden rekabetçi olamaz. Dolu 320d ve boş 520d müşterisini çekmeye çalışır, çekerse birşeyler satar.
sagol doga

Cuore sportivo

OğuzCanAlantor

520d business 121 bin
320d premium 104 bin

159 alıcağına E60 alsaydın qnq karpuz jant fake m Body kitle aynı paraya geri satmıştın hahahahaha :)

tayfun

E60'ı yabana atmayalım, çok yakışıklı meret.

Doğa Tosun

159 alıcağına E60 alsaydın qnq karpuz jant fake m Body kitle aynı paraya geri satmıştın hahahahaha :)

e60 alsam acayip yerdim ekmeğini abi ya :D 177'lik dizele yazılım misss

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

halil

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img].      Otohaber ağustos sayısı
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

OnurCangir

Ben de ne zaman gelir diye merak icindeydim, gelmis bile.

Top Gear Giulia Q Incelemesi:

agucba

Squadra Tuning 180 BG Giulia'ya yazılım yaptı bile.

Agucba by Tapatalk

///////////////

Doğa Tosun

seneye F kasa kodlu bmw'ler yenilenerek G kasa koduna geçecekler.

F10 520i 1.6 170 bg M aerodinamik, M suspansiyon, Hayalet, Vakum, HarmanKardon, Geniş ekran NBT-DVD, Elektrikli Bagaj ile 225 bin TL.

Müşteri çekmesi de çok zor yani. TR'de akıbeti çok vahim

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Dino35

Selamlar;

2.2 Diesel 180bg inceleme;(Türkçe daha doğrusu Türkçe sayılır  :))

NeyzeN

Yeni RİNG REKORU geldi... 7:32  :haydi: :haydi:

Alfa Romeo Giulia Yeşil Cehennem diye adlandırılan dünyanın en zorlu pistlerinden biri olan Nürburgring pistini Manuel QV versiyonla 7:39 ile dönmüştü.Bu sever otomatik şanzımanlı QV versiyon Giulia pisti 7 dakika 32 saniye ile dönerek adeta verileri alt üst etti.Daha bir kaç hafta öncesine kadar dünyanın en hızlı sedanı olarak reklamı yapılan Porsche Panamera 7:38 lik süre ile tahtı Giulia ya devretti.(OZR)

tughan

Tam ben paylaşacaktım, siz paylaşmışsınız. Ağzım açık izledim, sürücü zaten hakkını verdi. Helal olsun hem sürücüye hem Giulia ya.  :clover: :alkis:
Tuğhan.
156 Selespeed

TRSemih

Güzel tur'du. Direksiyonla sevişti adeta. Nice başarılara diyelim.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hi_cazz

Genelde bildiğin yarış tulumu, eldiveni falan çıkıyorlar buraya. Bildiğin apaçi şekilde binmiş çıkmış piste eleman.

Tapatalk

Sportivo

Bence daha yolu var , biraz daha rafine bir sürüş ile 7.25-7.26 lar yakalanabilir. Setup ise çok sert gibi geldi. Bazı sert frenlerde ön taraf gezindi.Rekoru da kırmak istediğinden bazı viraj çıkış ve girişlerinde gaza ve frene fazla abandı. . M4 Gts 'nin son derece stabil 7.28lik turunu izleyince daha iyi anlaşılıyor.

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

ilkerbenli

Edit: Nurburgring videosu yukarıda paylaşılmış görmemişim, onu kaldırdım :) Süre çok çok güzel
2012 Mito QV

hannibal

O kadar viraj döndü, videonun rekor videosu olmadığını bilsem kesin birinde patlayacak diye düşünür ona göre izlerdim. Gerçekten çok sakat gidiyor adam, zalım gibi sürmüş.

agucba

M4 GTS için, tamamı ile performansa yönelik tasarlanmış, aşırı sert ve günlük kullanım için kesinlikle uygun değil denirken, Giulia ile gerekmesi durumumda çocukları anaokuluna bırakıp alışverişe gidebilirsiniz.
GTS, sınırlı sayıda üretilmiş, normal versiyonun nerede ise iki katı etikete sahip safkan bir sporcu.

Agucba by Tapatalk

///////////////

Sportivo

M4 GTS için, tamamı ile performansa yönelik tasarlanmış, aşırı sert ve günlük kullanım için kesinlikle uygun değil denirken, Giulia ile gerekmesi durumumda çocukları anaokuluna bırakıp alışverişe gidebilirsiniz.
GTS, sınırlı sayıda üretilmiş, normal versiyonun nerede ise iki katı etikete sahip safkan bir sporcu.

Agucba by Tapatalk

Evet bahsettiğiniz gibi, pisti dönen M4 deki mevzunun farkındayım ama yine de bir referans sürüş örneğidir .

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

NeyzeN

halil

Bu arada bu harika rekoru kıran sürücüden de bahsetmeden geçmek hata olur diye düşünüyoruz. Maserati ve Alfa Romeo'nun "Korkusuz" lakaplı test sürücüsü Fabio Francia'nın mükemmel sürüşü sayesinde Giulia QV'nin kaptığı 7:32 rekorunu aşağıdaki videoda baştan sona kadar izleyebilirsiniz. Bu arada mükemmel motor sesi ve zıplarcasına süspansiyon ayarlarına sahip Giulia QV gerçekten de ne kadar önemli bir BMW M3 rakibi olduğunu bu videoda açık bir şekilde kanıtlıyor.

rekor sürüş hakkında yazı

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

defrost

ku2

Harbi korkusuz 3:00

Çok iyi tutmuş aracı yolda..
Fena gidiyor.
İzlerken korktum valla.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

depeche101

bado

Vallahi harika ya kim bilir burada ne kadar olacak bu ayrıca hiç Avrupa tanıtımlarında yok bu versiyon ABD ye özel olabilir mi?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /