Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

Canlısını bu gün gördüm, sıkışık tafikte 10 dakika kadar arkadan seyrettim. Çok beğendim...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

pulse

sıkışık trafikte yakalandılar nihayet

Archie

vijjjttt liyemedi demekki

pulse

Bugün 1.4 170 bg giulietta yı test etmeyi düşünüyorum..Aranızda benzinli ve dizel versiyonu kıyaslama şansı bulabilen var mı? Eğer varsa onlardan ricam; araç içi motor sesi ve sürüş olarak ne gibi farklar hissettiler ? auto motor*sports eylül sayısında 170 lik versiyonun her ne kadar yan camlar kalınlaştırılsa da motor ve rüzgar sesini kabin içine biraz fazla aldığından bahsediyor.(aslında buldukları çok da fazla kusur yok giulietta için.Eleştirilen konular ;arka kapı açma zorluğu,sileceklerin yanları iyi temizleyememesi,yer yer ucuzluk algısı yaratan direksiyon kumanda tuşları ,sinyal kolları gibi fiat parçaları kullanılması.Övgü aldığı konular ise; Direksiyon ,dış ve iç görünüş, kullanışlılık,malzeme kalitesi, süspansiyon,yol tutuş,sürüş keyfi, araç içi genişlik,performans,fiyat.). Dizel versiyonda rölantide ve 120 km üstü hızlarda bu ses gerçekten rahatsız edici boyutta mı? onu merak ediyorum..Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

tunayaz

Ben 159  1.9 jtdm  kullanıcısı olarak dizel versiyonunun 120 km ve üstü hızlarda sesli olacağını sanmıyorum.Yüksek tork nedeniyle 120 ve üstüne çıkmak için fazla devir çevirmek gerekmiyor.Sessiz olacağından eminim hatta :)

Borracho

youtube'a girebilen varsa, bizim giuliettamız iste bu antrasit griden...ingiliz fifth gear'in giulietta yorumuyla... >>

naxos

yanımda seyehat edenler dizel oldgunu anlamıyorlar bile
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

147BLACK

Geçen sene Lancia Delta'daki 1.6 120 hp dizeli test sürüşü yaptık. Naxos'un dediği gibi dizel olduğunu anlamak bile mümkün değil. Sadece devir gçstergesinden anlaşılıyor.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

pulse

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..giuliettayı  personel yetersizliğinden dolayı sürme şansım olmadı ancak genel olarak beğendim..Ayrıca bir ay önce %6 koç indirimi var demişlerdi..Dün sorduğumdamodel  ilgi görünce aroc ve koç indirimlerini yalnızca giulietta için kaldırdıklarını söylediler..Satış stratejisi açısından bence gereksiz bir hareket..Ayrıca yaşlanmaya başlıyorum herhalde aracın içi çok spor ve şık ama nedense bana fazla karanlık geldi..En açık renk taba imiş ..onda da spor paket olmuyor..Şimdilik giulietta olayını askıya aldım gibi.. hayırlısı bakalım :)

CaNy

Bugün Kuşadasında Adak keserken aldığım 1-2 kare resim...
Register or Login" border=0>

tolga_ozhan

Özellikle son resimde belirli olan, sis farlarının  altındaki boynuz gibi çıkıntılar çok ilginç tasarım detayları olmuş. Güzel duruyorlar.

Calibra

maşallaah maşallah.

auto motor & sport'ta 1,4 170 hp'liğin testi,
auto show'da ise 1,6 105 hp'lik dizel motorlu versiyonun testi yayınlanmış.

genel itibariyle övgü dolu yazılar...
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

emrahbaser

cam tavan falan harika görünüyor maşallah nazar değmesin..

Tuncay Nergis

Maşallah, Allah nazardan saklasın, güle güle huzurla binin.

Ön farlardan yana şüpheliydim biraz ama resimlerden anlaşıldığı kadarıyla gayet güzel duruyormuş. Hala bi canlı halini göremedik.

147BLACK

Dünkü Haber Türk gazetesinin ekonomi ekinde haberi vardı. Gulia adıyla sedan versiyonu gelecekmiş ve aynı platform üzerinde iki adet de yeni SUV olacakmış.

A.S.GÜMÜŞ

Maşallah kazasız belasız

07 DH 800

t_e_m

Etrafımdaki Alfa ile alakalı olmayan insanların Giulietta hakkındaki genel görüşü "her şey iyi hoş da o ön farlar olmamış" şeklinde.

alfanın genel çizgisine yakışmadığını düşünüyorlar yeni sevimli far akımının, pek çok insan bunu söyledi.

147BLACK

Bu haftaki Auto Show'da dizel olanın kritiği var.
Haddinden fazla olumlu yaklaşmışlar. Acaba Alman'lara satılacağı doğru mu markanın?

ozi156

valla ledleri yakınca karsıdan bir gelişi var...on farlarin yakışmadığını söyleyenler o zaman konussun....

t_e_m

quote:

Haddinden fazla olumlu yaklaşmışlar. Acaba Alman'lara satılacağı doğru mu markanın?

Vallahi ben de okudum yazıyı hakikaten öyle övmüşler ki sanki auto bild grubunun yalakalık yapmaktan bıkmadığı vw grubundan bir araç test etmişler sanki. normal bir övgü değil, resmen övmek için uğraşmışlar.

Calibra

quote:

quote:

Vallahi ben de okudum yazıyı hakikaten öyle övmüşler ki sanki auto bild grubunun yalakalık yapmaktan bıkmadığı vw grubundan bir araç test etmişler sanki. normal bir övgü değil, resmen övmek için uğraşmışlar.

İlk çıktığı günden beri her sayısını aldığım Auto Show her ne kadar son bir kaç yıldır eski kalitesini yitirmiş olsa da, yine haftalık dergi olarak en iyisi bence. Öyle bir çaba olduğunu sanmıyorum ama, Giulietta onları da çok heyecanlandırmış, belli. :) Hem fiyatlardan, hem motor özelliklerinden, iç mekandan, donanımdan çok memnun olduklarını belirtmişler özellikle...

t_e_m

quote:

quote:

quote:

İlk çıktığı günden beri her sayısını aldığım Auto Show her ne kadar son bir kaç yıldır eski kalitesini yitirmiş olsa da, yine haftalık dergi olarak en iyisi bence. Öyle bir çaba olduğunu sanmıyorum ama, Giulietta onları da çok heyecanlandırmış, belli. :) Hem fiyatlardan, hem motor özelliklerinden, iç mekandan, donanımdan çok memnun olduklarını belirtmişler özellikle...

kendimi bildim bileli auto show alan bir insan olarak bence de en iyi haftalık dergi olmakla beraber kesinlikle bağlı olduğu auto europe grubunun vw eğilimli ve objektiviteden uzak olduğunu düşünüyorum. alfa'yı falan geçtim, bmw ve mercedes dahil olmak üzere çok az test vardır ki bir vw grup aracı kadar iyi puanlandırılsın, yorumlansın, bariz yandaş medya durumu var.

147BLACK

Ben Oto Haber'i daha zevkle okuyorum. Bir de aynı araçların testlerini Oto Haber daha erken veriyor.

emrahbaser

dün bende CAR dergisini aldım büyük bir kısmı Alfa'ya ayrılmıştı ama dergi genel anlamda çok hoşuma gitti. kalitesi bence 10 numara reklamlardan oluşmuyo tamamen dergi gibi. herkesin özellikle alfistilerin kesinlikle almasını gerek.

Calibra

quote:

quote:

quote:

quote:

kendimi bildim bileli auto show alan bir insan olarak bence de en iyi haftalık dergi olmakla beraber kesinlikle bağlı olduğu auto europe grubunun vw eğilimli ve objektiviteden uzak olduğunu düşünüyorum. alfa'yı falan geçtim, bmw ve mercedes dahil olmak üzere çok az test vardır ki bir vw grup aracı kadar iyi puanlandırılsın, yorumlansın, bariz yandaş medya durumu var.

VW grubuna yalakalığın bariz olduğu şüphesiz. :)

Ben sadece "Alfa VW'ye satılabilir o nedenle övelim" gibi bi çaba içinde olmayacaklarını düşünüyorum :)