Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coyote

You are not allowed to view links. Register or Loginvay be ülkede alfa romeo almak ne zahmetliymiş. 159 bakıyorum hiç filtre girmesen 60 tane var ilanda zaten. otomatik olsun ağır hasarlı olmasın km uçmamış olsun desen kalıyor 3-5 tane onlar da hayal aleminde yaşıyor utanmasa gulia parası isteyecek. sırf gençlik hevesim diye buraya kaydoldum burdan da ses çıkmadı. 10 yıl olmuştur facebook kullanmayalı tavsiye ile facebook açıp ordan baktım durum aynı ya pert ya da biraz eli yüzü düzgün araç sahipleri milyon istiyor. 6 araba değiştirdim 15 senedir fakat hiçbirini alırken bu kadar zorlanmamıştım. belki de hiç arabam olmamışkenden şimdiye hala hayal olarak kalmasının sebebi bulmanın zorluğudur. hayırlısı bakalım hevesim kaçmadan bir tane aklı başında insan denk gelir inşallah.

Bundan 14 yıl önce, aradığım gibi bir 156 bulmam nereyse 1 yılımı almıştı. 2026 yılında aynı durumun 159 için yaşanıyor olması tahmin edilebilir bir durum. Naçizane tavsiyem, temiz 156, 147 ya da GT aramadığınıza şükredip sabırla 159'unuzu bekleyin ya da bir "araba" alıp mutlu mesut ayağınızı yerden kesin.

SelcukKara

You are not allowed to view links. Register or LoginBundan 14 yıl önce, aradığım gibi bir 156 bulmam nereyse 1 yılımı almıştı. 2026 yılında aynı durumun 159 için yaşanıyor olması tahmin edilebilir bir durum. Naçizane tavsiyem, temiz 156, 147 ya da GT aramadığınıza şükredip sabırla 159'unuzu bekleyin ya da bir "araba" alıp mutlu mesut ayağınızı yerden kesin.
mevzu sadece bulmak değil ya insanlar. herkesin malı tabiki de ulan bu olabilir mi temiz gibi duruyor dediğin her arabada 1m görünce insan sinirleniyor. tamam temiz araba tabi biraz pahalı olur da biraz yani

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or Loginmevzu sadece bulmak değil ya insanlar. herkesin malı tabiki de ulan bu olabilir mi temiz gibi duruyor dediğin her arabada 1m görünce insan sinirleniyor. tamam temiz araba tabi biraz pahalı olur da biraz yani
Rakipleri ve akranları olan E90 3.20D ve Audi A4 modellerine göre 159 hala çok uygun . 800.000- 1M arası Premium otomatik bir D segment bir otomobil için normal bir rakam, aynı şartlarda 2011 159 800.000 liraya ilana koyulurken E90 1.1 M + civarında ilanlarda.Örneğin;

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

2024 sonbaharında 159 aldım, arama sürecinde bende zorlanmıştım alfa romeonuzu bulma dileğiyle  :clover:
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

coyote

You are not allowed to view links. Register or Loginmevzu sadece bulmak değil ya insanlar. herkesin malı tabiki de ulan bu olabilir mi temiz gibi duruyor dediğin her arabada 1m görünce insan sinirleniyor. tamam temiz araba tabi biraz pahalı olur da biraz yani

Malumunuz, arzın ve talebin buluştuğu noktada piyasa fiyatı oluşur. Arz kısıtlı olunca istenen fiyatlar yüksek olabilir. Bu yüksek fiyatlar, talep tarafında kabul görmezse, istenen rakamlar kağıt üzerinde kalan sayılardan öteye geçmez. Kabul görürse de fiyat oluşur ve alışveriş gerçekleşir. Umarım temel ekonomi prensipleri lehinize işler ve kısa sürede, istediğiniz özelliklerde bir 159'a kavuşursunuz :clover: 

Argem1903

You are not allowed to view links. Register or Loginvay be ülkede alfa romeo almak ne zahmetliymiş. 159 bakıyorum hiç filtre girmesen 60 tane var ilanda zaten. otomatik olsun ağır hasarlı olmasın km uçmamış olsun desen kalıyor 3-5 tane onlar da hayal aleminde yaşıyor utanmasa gulia parası isteyecek. sırf gençlik hevesim diye buraya kaydoldum burdan da ses çıkmadı. 10 yıl olmuştur facebook kullanmayalı tavsiye ile facebook açıp ordan baktım durum aynı ya pert ya da biraz eli yüzü düzgün araç sahipleri milyon istiyor. 6 araba değiştirdim 15 senedir fakat hiçbirini alırken bu kadar zorlanmamıştım. belki de hiç arabam olmamışkenden şimdiye hala hayal olarak kalmasının sebebi bulmanın zorluğudur. hayırlısı bakalım hevesim kaçmadan bir tane aklı başında insan denk gelir inşallah.

Ben vazgeçtim hocam :) sari sitedeki insanlar gerçekten saçmalıyor işin özeti bu. Şahsen temiz bi giu ile süreci tamamlicam insallah.
Seat Ibiza mk4 1.0 ecoTSI
BMW f20 1.16i
Mercedes C180 w204 7g-tronic
Citroen C4 Picasso mk2
Honda Civic fd6
Lancia Delta mk3 1.6 mjet

ftk34

Ben de lpg takılmamış, manuel, 2.0, bakımları düzenli yapılmış temiz bir 156 arıyorum. Desteklerinizi bekliyorum

moltiSanti

Geçen gün 1750 tbi 159 vardı ilanda bir tane. Gittim bakmaya, Enes'ti sahibinin adı buradaysa selamlar ona da. Araba biraz ilgiye muhtaç durumdaydı ama boyası iç tavan döşemeleri elden geçmişti belli. Genel itibarı ile isteği para az çok ederdi, konuşmuştuk arabanın yanında ama dönüş yapmadı. 1 sele önce de Antalya da vardı bir tane jtd siyah, koltukları bej, st coil vs vardı sıkışık zamanıma denk gelmişti güzellik. Zaten 1 haftaya kalmadı ilan düştü. Güzel bir tane düşürürsem affetmeyeceğim artık.