Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coyote

You are not allowed to view links. Register or Loginvay be ülkede alfa romeo almak ne zahmetliymiş. 159 bakıyorum hiç filtre girmesen 60 tane var ilanda zaten. otomatik olsun ağır hasarlı olmasın km uçmamış olsun desen kalıyor 3-5 tane onlar da hayal aleminde yaşıyor utanmasa gulia parası isteyecek. sırf gençlik hevesim diye buraya kaydoldum burdan da ses çıkmadı. 10 yıl olmuştur facebook kullanmayalı tavsiye ile facebook açıp ordan baktım durum aynı ya pert ya da biraz eli yüzü düzgün araç sahipleri milyon istiyor. 6 araba değiştirdim 15 senedir fakat hiçbirini alırken bu kadar zorlanmamıştım. belki de hiç arabam olmamışkenden şimdiye hala hayal olarak kalmasının sebebi bulmanın zorluğudur. hayırlısı bakalım hevesim kaçmadan bir tane aklı başında insan denk gelir inşallah.

Bundan 14 yıl önce, aradığım gibi bir 156 bulmam nereyse 1 yılımı almıştı. 2026 yılında aynı durumun 159 için yaşanıyor olması tahmin edilebilir bir durum. Naçizane tavsiyem, temiz 156, 147 ya da GT aramadığınıza şükredip sabırla 159'unuzu bekleyin ya da bir "araba" alıp mutlu mesut ayağınızı yerden kesin.

SelcukKara

You are not allowed to view links. Register or LoginBundan 14 yıl önce, aradığım gibi bir 156 bulmam nereyse 1 yılımı almıştı. 2026 yılında aynı durumun 159 için yaşanıyor olması tahmin edilebilir bir durum. Naçizane tavsiyem, temiz 156, 147 ya da GT aramadığınıza şükredip sabırla 159'unuzu bekleyin ya da bir "araba" alıp mutlu mesut ayağınızı yerden kesin.
mevzu sadece bulmak değil ya insanlar. herkesin malı tabiki de ulan bu olabilir mi temiz gibi duruyor dediğin her arabada 1m görünce insan sinirleniyor. tamam temiz araba tabi biraz pahalı olur da biraz yani

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or Loginmevzu sadece bulmak değil ya insanlar. herkesin malı tabiki de ulan bu olabilir mi temiz gibi duruyor dediğin her arabada 1m görünce insan sinirleniyor. tamam temiz araba tabi biraz pahalı olur da biraz yani
Rakipleri ve akranları olan E90 3.20D ve Audi A4 modellerine göre 159 hala çok uygun . 800.000- 1M arası Premium otomatik bir D segment bir otomobil için normal bir rakam, aynı şartlarda 2011 159 800.000 liraya ilana koyulurken E90 1.1 M + civarında ilanlarda.Örneğin;

You are not allowed to view links. Register or Login

2024 sonbaharında 159 aldım, arama sürecinde bende zorlanmıştım alfa romeonuzu bulma dileğiyle  :clover:
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

coyote

You are not allowed to view links. Register or Loginmevzu sadece bulmak değil ya insanlar. herkesin malı tabiki de ulan bu olabilir mi temiz gibi duruyor dediğin her arabada 1m görünce insan sinirleniyor. tamam temiz araba tabi biraz pahalı olur da biraz yani

Malumunuz, arzın ve talebin buluştuğu noktada piyasa fiyatı oluşur. Arz kısıtlı olunca istenen fiyatlar yüksek olabilir. Bu yüksek fiyatlar, talep tarafında kabul görmezse, istenen rakamlar kağıt üzerinde kalan sayılardan öteye geçmez. Kabul görürse de fiyat oluşur ve alışveriş gerçekleşir. Umarım temel ekonomi prensipleri lehinize işler ve kısa sürede, istediğiniz özelliklerde bir 159'a kavuşursunuz :clover: 

Argem1903

You are not allowed to view links. Register or Loginvay be ülkede alfa romeo almak ne zahmetliymiş. 159 bakıyorum hiç filtre girmesen 60 tane var ilanda zaten. otomatik olsun ağır hasarlı olmasın km uçmamış olsun desen kalıyor 3-5 tane onlar da hayal aleminde yaşıyor utanmasa gulia parası isteyecek. sırf gençlik hevesim diye buraya kaydoldum burdan da ses çıkmadı. 10 yıl olmuştur facebook kullanmayalı tavsiye ile facebook açıp ordan baktım durum aynı ya pert ya da biraz eli yüzü düzgün araç sahipleri milyon istiyor. 6 araba değiştirdim 15 senedir fakat hiçbirini alırken bu kadar zorlanmamıştım. belki de hiç arabam olmamışkenden şimdiye hala hayal olarak kalmasının sebebi bulmanın zorluğudur. hayırlısı bakalım hevesim kaçmadan bir tane aklı başında insan denk gelir inşallah.

Ben vazgeçtim hocam :) sari sitedeki insanlar gerçekten saçmalıyor işin özeti bu. Şahsen temiz bi giu ile süreci tamamlicam insallah.
Seat Ibiza mk4 1.0 ecoTSI
BMW f20 1.16i
Mercedes C180 w204 7g-tronic
Citroen C4 Picasso mk2
Honda Civic fd6
Lancia Delta mk3 1.6 mjet

ftk34

Ben de lpg takılmamış, manuel, 2.0, bakımları düzenli yapılmış temiz bir 156 arıyorum. Desteklerinizi bekliyorum

moltiSanti

Geçen gün 1750 tbi 159 vardı ilanda bir tane. Gittim bakmaya, Enes'ti sahibinin adı buradaysa selamlar ona da. Araba biraz ilgiye muhtaç durumdaydı ama boyası iç tavan döşemeleri elden geçmişti belli. Genel itibarı ile isteği para az çok ederdi, konuşmuştuk arabanın yanında ama dönüş yapmadı. 1 sele önce de Antalya da vardı bir tane jtd siyah, koltukları bej, st coil vs vardı sıkışık zamanıma denk gelmişti güzellik. Zaten 1 haftaya kalmadı ilan düştü. Güzel bir tane düşürürsem affetmeyeceğim artık.

radar54

You are not allowed to view links. Register or LoginGeçen gün 1750 tbi 159 vardı ilanda bir tane. Gittim bakmaya, Enes'ti sahibinin adı buradaysa selamlar ona da. Araba biraz ilgiye muhtaç durumdaydı ama boyası iç tavan döşemeleri elden geçmişti belli. Genel itibarı ile isteği para az çok ederdi, konuşmuştuk arabanın yanında ama dönüş yapmadı. 1 sele önce de Antalya da vardı bir tane jtd siyah, koltukları bej, st coil vs vardı sıkışık zamanıma denk gelmişti güzellik. Zaten 1 haftaya kalmadı ilan düştü. Güzel bir tane düşürürsem affetmeyeceğim artık.

159 TBi ye istediği fiyat baya düşüktü, aracın ilgiye muhtaç kısımlarından dolayı mıydı acaba? Gözleminiz ne yöndeydi?
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

moltiSanti

İşi vardı mekanekik tarafta. Turboda motorda yağ kaçakları falan vardı, ön takım takır tukur, şoför tarafında paspas olmadan kullanmışlar döşeme delinmiş saca kadar. Dedim şimdiye kadar  bu şekilde kullanılmışsa şapkadan ne çıkaracağı belli olmaz. O şekilde.

radar54

You are not allowed to view links. Register or Loginİşi vardı mekanekik tarafta. Turboda motorda yağ kaçakları falan vardı, ön takım takır tukur, şoför tarafında paspas olmadan kullanmışlar döşeme delinmiş saca kadar. Dedim şimdiye kadar  bu şekilde kullanılmışsa şapkadan ne çıkaracağı belli olmaz. O şekilde.

Farkı fiyatı dedikleri bu oluyor sanırım  :p  dizel 159 parası istemesinde vardı bi tuhaflık. Emsalleri 300-400 bin üstünde satıldı, bu yazdıklarınıza göre bi o kadar harcansa da toparlanamayabilirmiş.  :asagi-ok:  Teşekkürler bilgilendirme için  :clover: 
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

murat

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

1AL6FA6

Hiç maceraya gerek yok hocam. Parça bekleyerek ömür geçmez. Bize Alfa mühendislerinin sınırlarını zorlamak yakışır😂

moltiSanti

You are not allowed to view links. Register or LoginHiç maceraya gerek yok hocam. Parça bekleyerek ömür geçmez. Bize Alfa mühendislerinin sınırlarını zorlamak yakışır😂
Dün akşam Bulgaristan Romanya sahibindenlerinde 159 baktım biraz. Tbi ler jtd ler ne istersen, 100k da vardı bir tane tbi 1750 4000€ yazmıştı. Bu gidişle yurt dışı arabaların mevzuatlarını araştıracağım heralde. Bir de 1 ay oluyor devlet ihalesinde vardı 2.0 jtd 159 ekşiye yazmıştı alan kişi sonra ne oldu bilmiyorum.

coyote

You are not allowed to view links. Register or LoginDün akşam Bulgaristan Romanya sahibindenlerinde 159 baktım biraz. Tbi ler jtd ler ne istersen, 100k da vardı bir tane tbi 1750 4000€ yazmıştı. Bu gidişle yurt dışı arabaların mevzuatlarını araştıracağım heralde. Bir de 1 ay oluyor devlet ihalesinde vardı 2.0 jtd 159 ekşiye yazmıştı alan kişi sonra ne oldu bilmiyorum.

O araç bu olabilir

moltiSanti

You are not allowed to view links. Register or LoginO araç bu olabilir

Evet buydu

Sercanakbas

Merhaba giulietta için sanroof halat borusu arıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Onurkaymaz

You are not allowed to view links. Register or LoginDün akşam Bulgaristan Romanya sahibindenlerinde 159 baktım biraz. Tbi ler jtd ler ne istersen, 100k da vardı bir tane tbi 1750 4000€ yazmıştı. Bu gidişle yurt dışı arabaların mevzuatlarını araştıracağım heralde. Bir de 1 ay oluyor devlet ihalesinde vardı 2.0 jtd 159 ekşiye yazmıştı alan kişi sonra ne oldu bilmiyorum.

Ben de 2.4 sw arıyordum gerçekten en sonunda kendimi autoscout'a falan bakarken buldum ya. Ne kadar temiz arabalar 3000-4000€ civarı satılıyor.

coyote

Coğrafya kader midir bilmem ama, bineceğimiz otomobilleri etkilediği kesin :(

Uğurhan

Evet o araç benim ve buradayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güçlüler Kendilerini Daha Güçlüler Başkalarını Savunur!

Onurkaymaz

You are not allowed to view links. Register or LoginEvet o araç benim ve buradayım.

Hocam gümrükten Alfa çıkarmak diğer araçlara göre daha mı kolay sizce? Teklif vs veren fazla olmamış sanırım geçmiş ihalelerden bir kaç araca denk geldim. Fiyatlar piyasaya göre daha uyguna geliyordur diye tahmin ediyorum. Tecrübenize göre yorumlayabilirseniz sevinirim.

Uğurhan

You are not allowed to view links. Register or LoginHocam gümrükten Alfa çıkarmak diğer araçlara göre daha mı kolay sizce? Teklif vs veren fazla olmamış sanırım geçmiş ihalelerden bir kaç araca denk geldim. Fiyatlar piyasaya göre daha uyguna geliyordur diye tahmin ediyorum. Tecrübenize göre yorumlayabilirseniz sevinirim.
Merhabalar. Evet çok kanlı bir ihale olmadı ama o dönemde sistemde yaşanan bir aksaklığın da ekmeğini yedik sanırım. İhaleye itiraz edildi. Teklif veremedik şeklinde. O dönemde 10 ihaleden 9u iptal oldu ama burada şans benden yanaydı sanırım. Hatta ondan sonra bir çok tasfiye işletmesi ihale açmayı durdurdu. Şu an 50-100 hurda dışında bir ilan verilmiyor. Sistemi düzeltip tekrar satışa başlanırsa tabi ki tavsiye ederim. Özellikle biraz servis çevreniz varsa, eski bir aracı toparlayacak sabrınız varsa ve gaza gelip çok yüksek bir teklifle satın alma yapmadıysanız süreç gayet başarılı olabiliyor. Ben arabanın baskısını değiştirdim, yağını suyunu değiştirdim ve muayeneden kusursuz geçtim. Yanmayan bir ampülü bile yoktu yani. Doğru araştırma, sabır ve şans. Bunlar sizinle olursa bu ülkeye hiç gelmemiş araçlara binmek gerçekten keyifli.

Tolga033

4000€ iyiymiş. Biz de olsa fiyatı 5 veya 6 katı olurdu. Yazık ki ne yazık. Çoğumuz istediğimiz hiç bir arabaya binemiyoruz.

moltiSanti

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhabalar. Evet çok kanlı bir ihale olmadı ama o dönemde sistemde yaşanan bir aksaklığın da ekmeğini yedik sanırım. İhaleye itiraz edildi. Teklif veremedik şeklinde. O dönemde 10 ihaleden 9u iptal oldu ama burada şans benden yanaydı sanırım. Hatta ondan sonra bir çok tasfiye işletmesi ihale açmayı durdurdu. Şu an 50-100 hurda dışında bir ilan verilmiyor. Sistemi düzeltip tekrar satışa başlanırsa tabi ki tavsiye ederim. Özellikle biraz servis çevreniz varsa, eski bir aracı toparlayacak sabrınız varsa ve gaza gelip çok yüksek bir teklifle satın alma yapmadıysanız süreç gayet başarılı olabiliyor. Ben arabanın baskısını değiştirdim, yağını suyunu değiştirdim ve muayeneden kusursuz geçtim. Yanmayan bir ampülü bile yoktu yani. Doğru araştırma, sabır ve şans. Bunlar sizinle olursa bu ülkeye hiç gelmemiş araçlara binmek gerçekten keyifli.

Geçen akşam ilk dedikodunuzu yaptıktan sonra keşfetime düştü sizin araba. Aklımdan da geçmişti. Öyle bilmeyen analmayan gidip de ihaleden o arabayı almaz. İllaki buralarda bir tarağı vardır.  :p  Güle güle kullanın diyeceğim ama listelemişsiniz arabayı. Hevesini hızlı alanlardansınız heralde  :D

Uğurhan

You are not allowed to view links. Register or LoginGeçen akşam ilk dedikodunuzu yaptıktan sonra keşfetime düştü sizin araba. Aklımdan da geçmişti. Öyle bilmeyen analmayan gidip de ihaleden o arabayı almaz. İllaki buralarda bir tarağı vardır.  :p  Güle güle kullanın diyeceğim ama listelemişsiniz arabayı. Hevesini hızlı alanlardansınız heralde  :D
Bu ihalelere sürekli girip yeni araçlara binmek tabi bunu yaparken para da kazanmak gibi bir hobi bendeki. 3 aydır birlikteyiz ve 5.000 km kadar yol eskittik. Hevesimi aldım diyemem açıkçası. Çünkü benim ilk 159um. Ve 159 gerçekten farklı bir karakter. Daha önce 147 ve gui sahibi oldum. Ancak bu gerçekten farklı bir seviye.

coyote

You are not allowed to view links. Register or LoginBu ihalelere sürekli girip yeni araçlara binmek tabi bunu yaparken para da kazanmak gibi bir hobi bendeki. 3 aydır birlikteyiz ve 5.000 km kadar yol eskittik. Hevesimi aldım diyemem açıkçası. Çünkü benim ilk 159um. Ve 159 gerçekten farklı bir karakter. Daha önce 147 ve gui sahibi oldum. Ancak bu gerçekten farklı bir seviye.

159'larda 136 ve 170 PS olmak üzere iki farklı 2.0 JTDM 16V motor seçeneği gözüküyor. Sizdeki hangi versiyon?