Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: admin@alfistiturkey.net

156 ALACAK KARDEŞİNİZE Araç konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mbsy16

Merhaba, ben ilk defa 156 almayı düşünüyorum, maddi olarak bütçe kısıtlı, bu araçlarda parça bulmak zor mu yada çok masraf açar mı bilgi verebilir misiniz?
Nissan nx coupe marka araçtan bayağı bi çektim :'( bunda da aynı sorunu yaşamak istemiyorum
Şimdiden teşekkürler.  :)

Testarossa

Merhaba hoşgeldiniz, forumda arama kısmını kullanarak sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
Özet olarak; bazı parçalar hariç bulunabiliyor , masraf konusunda alacağınız arabaya göre değişir, 30.000 km binip hiç masraf yapmadığım selespeedimdr  oldu alır almaz para harcadığım manuel vitestimde oldu  ,şimdiden hayırlı olsun  :alfisti:
this is all about passion

mbsy16

Cevap ve desteğin için teşekkür ederim, bunu değerlendireceğim

octinum

Alıntı yapılan: mbsy16 - 08 Ağustos 2025, 15:04:41
Merhaba, ben ilk defa 156 almayı düşünüyorum, maddi olarak bütçe kısıtlı, bu araçlarda parça bulmak zor mu yada çok masraf açar mı bilgi verebilir misiniz?
Nissan nx coupe marka araçtan bayağı bi çektim :'( bunda da aynı sorunu yaşamak istemiyorum
Şimdiden teşekkürler.  :)

156 için şu anda ne desek hemen hemen hepsi tekrar olacaktır muhtemelen. :) Forumda eski konuları şöyle bir karıştırırsanız sizin gibi 156 almak isteyen başkalarının konuları başta pek çok şey bluursunuz, spesifik sorunuz olursa yine elimizden geldiği kadar yanıtlarız.

Güncel parça ve usta konusu; NX Coupe gibi olacağını sanmam. Bazı saçma sapan parçalar, özellikle trim hariç çoğu kez sıfırı da bulunabiliyor. Saçma sapan olanlarda çıkmaya kaçılabiliyor. NX Coupe çok daha nadir bulunan bir araba Türkiye'de. Biraz da meraklıysanız NX'e göre çok daha kolay yürütülür. İşte cam düğmesi bozulur mesela, onu bulamazsınız çıkmaları beğenmezsiniz, bir gün sinire kesip kendiniz yaparsınız gibi gibi işler.

mbsy16

Parça konusunda gerçekten yüreğim ferahladı, teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Arabayı aldıktan sonra ömrümden ömür gitsin istemiyorum.şuan biraz daha olumlu bakıyorum. Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.

murat_016

japon mekanik sorunsuzluğu t.s motordan beklemeyin,yaşı olan t.s'de kesinlikle bilinen yerlerde motor yapılmış olanı tercih etmenizi öneririm çoğu yoruldu artık.parça koşturman illaki olacak