Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1999 156 2.5 ??? alınır mı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunerviper

You are not allowed to view links. Register or Login
Bana maliyeti 15.000 i gecerse işin tadı kaçar o kadar emek vericez. En iyisi tam bi inceleme yapmak

Bu haliyle be kadar istiyor araca ?
Turbo Twin Spark

iskoc

Aracın vergi borcu vs gibi ödemelerini ödeyip sahibine hellalik bir para verin bence.10 bin i geçer rahat.motor zaten kocaman soru işareti.bol şanslar  :)
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Muratözdemir

Aracı 7000 e almayı planlıyoduk ama nasıl olur belli degil.kabul eder mi etmez mi zaten aracın üzerinde haciz kararı var satısını almamız icin sahibinin o borcları kapatması lazım.

sbk0655

Ben size bastan soyleyim bu araci 7000 liraya alip toplamda 15000 liraya mal etmeniz sahsi fikrim geregi imkansiz.Toplamda 20000 lirayi bulur bence.

Muratözdemir

Ben size bastan soyleyim bu araci 7000 liraya alip toplamda 15000 liraya mal etmeniz sahsi fikrim geregi imkansiz.Toplamda 20000 lirayi bulur bence.
Ufak bir liste paylaşabilir misin peki
%100 degismesi bakım yapılması gerekenleri
Hani yatan bi aracta ve görüldügü üzere bu araçta
Mekanik olarak yürüyen aksam olarak ve iç dış komple vs... Nasıl bir liste yapabilirsin

sbk0655

Benim aldigim 2.5 bilinen diri bir arac olmasina ragmen 3000 lira masraf yaptim ki motora sanzimana falan ellenmedi , sizin motor durumu sanziman durumu yuruyen aksam ic dis bakim , dosemeler tavan You are not allowed to view links. Register or Login durumda belli degil bunlari hesap ederseniz ne demek istedigimi hesap edebilirsiniz.

tunerviper

Bu araç için kendinize bir limit koyduysanız yürütemezsiniz. Biz sadece şanzımana bu hafta rulmanlar değiştiği için bin liranın üzerinde harcadık. Eğer toplamda 15 harcama gibi bir niyet ile bu işe giriyorsanız bence vazgeçin 20 yi bile geçer.
Turbo Twin Spark

ALP

Aracı alıp parcalayın satın para kazanın daha güzel

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

Muratözdemir

Alp Çalıkoğlu
Dostum açıkçası amacım hem araç sahibi olmak hemde kendi emegimle ugrasıp daha uygun hale getirip albenisini arttırmak ve bu çok özel bi araç bence. Bu şekilde görünce insanın içi gidiyor.ama piyasa fiyatlarına gelecekse işin rengi degisiyor

Muratözdemir

Senin söyledigin şey örnek vermek gerekirse bu bitkisel hayatta bir insan ugraşmayın çekim fişini organlarını bagıslayıp baskalarına fayda olsun. Amaç herzaman önce yaşatmaktır :)ama bazen yapcak birsey yok demek gerekiyor ;)

ATA

Alp Çalıkoğlu
Dostum açıkçası amacım hem araç sahibi olmak hemde kendi emegimle ugrasıp daha uygun hale getirip albenisini arttırmak ve bu çok özel bi araç bence. Bu şekilde görünce insanın içi gidiyor.ama piyasa fiyatlarına gelecekse işin rengi degisiyor

Bu araç hakkiyla toparlanacaksa piyasa değerinin üstüne bile çikabilir.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alfadanadam

Alınırını alınmazını bilmiyorum ama bu haliyle motorunu çevirmeye çalışmayın sakın. en iyimser ihtimalle birkaç bin lira eklersiniz edeceğiniz masraflara.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ALP

Alp Çalıkoğlu
Bir 2.5 kullanıcısı olarak aydınlatmak doğru yönlendirmek istedim sonuç olarak para sıkıntınız yoksa alın tabiki varsa bütçe yapılarak girişilenilecek bir iş degil.Astara yüzünü geçer.

Alp Çalıkoğlu

Muratözdemir

Hevesimiz kursagımızda kaldı haczi kaldıramıyolarmış.Yazık oldu.Sanırım biraz fazla çıktı.kasım ayında geldigi icin onlarında haberi yokmus biz söyleyincd haberleri oldu.

sacak

bu araç nerde göztepe sanayi sitesinde ise büyük ihtimalle şenel ustada olabilir
boyle işlere bayılır kendisi :)
156 2.0
INFINITI FX -35

milano 75

bu araç nerde göztepe sanayi sitesinde ise büyük ihtimalle şenel ustada olabilir
bende fotoğrafı görünce öyle düşünmüştüm,75 e çamurluk, kaput krikosu almıştım ondan,parça parça 3 tane 75 vardı o bahçede  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Alfadanadam

Hayırlısı olmuş bence. Biraz araştırmıştım bende ve kötü yorumlar almıştım araç ile ilgili. Eveliyatı da düzgün olmayan bir araba zira.

Muratözdemir

Şener abide degil ama o buldu ))bostancı sanayide.şimdi konyada bi 2.0 var internette onu gösterdi ama açıkçası benim amacım özel bi araca kendi emegimle daha uygun bi fiyata sahip olmaktı.

Muratözdemir

Hayırlısı olmuş bence. Biraz araştırmıştım bende ve kötü yorumlar almıştım araç ile ilgili. Eveliyatı da düzgün olmayan bir araba zira.
Evet bende sorgulama sonucu bi kazası oldugunu ögrenmistim ve 2005 te 13.000 tllik bi kaza. Ama herseye ragmen alacaktım. Hani kendi emegimizle toplayıp bu aracı güzel bi sekle getirmek ve sürmek fikri benim bütün olumsuzlukları unutmamı saglıyordu :)

Muratözdemir

2.5 sahipleri sizlere sesleniyorum bu kadar merak ettik heveslendik hevesimiz kursagımızda kaldı uygun bi zamanınızda şu kardeşinizi bi gezdirin :))

ALP

2.5 sahipleri sizlere sesleniyorum bu kadar merak ettik heveslendik hevesimiz kursagımızda kaldı uygun bi zamanınızda şu kardeşinizi bi gezdirin :))
Nedemek nezaman istersen ama bence binme

Alp Çalıkoğlu

Muratözdemir

Nedemek nezaman istersen ama bence binme

Neden binmiim hani iyice ah be tüh sahibi olamadık falan diyecegimden dolayıysa :) yani bundan daha kötü olamaz durumum :)

Alp Çalıkoğlu

tolga_ozhan

Alın bunu geçin aklınızda kalmaz 156 2.5
30 HP fazla, 40 NM tork fazla.

Muratözdemir

Üstad bu ağır kaçar bize.Bu orta yaş üstü yönetici arkadaslar için bence )

tolga_ozhan

Üstad bu ağır kaçar bize.Bu orta yaş üstü yönetici arkadaslar için bence )

Siz böyle bir orta yaş üstü yönetici arabası gördünüz mü ben görmedim :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]