Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2010 Alfa Romeo masa takvimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adnan.geyik

Bende ümidimi kesmek üzereyim. Her sene gelirdi ama bu sene malesef.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

agucba

Bir takvim bile göndermeyi beceremeyen bir topluluktan, Türkiye'de Alfa Romeo'ya sahip çıkmalarını bekliyoruz. Yazık.

2006'da ilk katıldığım Alfisti Turkey Brunch'ında söylenenler ne kadar yapılmadı ise, bugün de söylenenler yapılmamaya devam ediyor.

Takvimin manevi bir anlamı olacaktı, ancak bu sene de hiç bir şey yok.  Alfa Romeo yönetimi, "ne kadar da önemli imiş takviminiz" diyebilir. Burada önemli olan takvim değil, zaten her sene dünya kadar takvim geliyor her yerden. Önemli olan verilen vaadlerin gerçekleştirilmesi.

Toplantılar yapıldığı zaman, bunları sahiplenmeyi ve sitemizi görmezden gelmeyi başarabiliyorlar.

///////////////

Passione

Bahaneleri ne olabilir ki böyle bir komedi olamaz ya adres bilgileri herşey mevcut kaç defa güncelledik!
Bırakın Allah aşkına çocuk kandırdıklarını sanıyorlar!!
aroc-tr'mış peh peh peh! 100.yıldaki sorumsuzluğa bakın!
Ayda en fazla 20 araç satan markayı bile idare edemiyorlar bizde hata zaman harcayıp aroc üyeliği gerçekleştiriyoruz.
"centocinguantanove"

goodoldtimes

Aynı şekilde adresim değişmemesine rağmen geçen yıl gelen takvim bu yıl yok.

Foxy

Ben umudumu kaybetmedim 2010 Aralıkta gelir gibime geliyor.Aroc avantajları ve kampanyaları ise bana komik geliyor sadece.Birde havaalanında lounge var diye duymuştum ama o ne zaman kaldırıldı.Yoksa benmi göremedim.

nurcan.demir

şunun şurasında ne kaldıki 2011'e ümidimizi o zamana saklayalım.geçen sene beklemediğim halde gelmişti.bu sene yine aynı adreste ikamet ediyorum ama tık yok.bende ümidimi kaybetmeye başladım.

burcintun

aynen hala gelmedi şaşkınlık verici.

KAKIRMAN

Bana gecen sene de gelmedi.  Vaktiyle aradigimda gonderdik demislerdi.
Lanef +2
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

CrazyRomeo156

2008'de gelmişti.Halen saklıyorum,belki 2010 gelir dedik ama..

adnan.geyik

Bence gelen geldi kalanlara gecmis olsun. Ne yapalım bu senede ALFA takvimsiz gecirelim. Sanırım ese dosta dagıtmaktan bize kalmadı.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

admin

Otomobil fuarında verirler heralde.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Passione

Vermesinler istemez artık adamı sinir ediyorlar! Ben kendim yaparım takvimimi nede olsa resimler mevcut Aroc'un sütten bahanelerini dinlemeye gerek yok..
"centocinguantanove"

n/a

Hiçbir şeye hakkettiğinden fazla değer vermemeyi öğrendim, o yüzdendir ki bana gönderilen takvim dolabın ücra bir köşesine fırlatılıverdi.

İsteyen olursa gönderebilirim.

AROC'un kapasitesini ve hizmet kalitesini !! bilen bir grubun mensubu olarak takvimlerin gelmemesine bu kadar içerlemeniz beni şaşırtıyor..

AROC üyeleri, takvimin gelmemesinden ziyade,zaman harcayarak üye oldukları bu kurumun ne işe yaradığı, biz alfa romeo kullanıcılarına takvim ıvır zıvır haricinde ne gibi somut faydalar sağladığını sorgulamalı...

Soruyorum; AROC kartlarınız ne işe yarıyor ?

Bir halta yaramayan AROC kartının sağlayacağı takvim niye bu kadar önemli olsun ki..

alfa146

buradan istediğiniz kadar istediğinizi yazın, hiçbir işr yaramayacaktır. Düşüncem şuki, burda sadece kendi aramızda konuşuyoruz ve dışarıya, genele yönelik hiçbir olumsuzluk içermiyoruz. bunu sahıs olarak değil tüm forumun görüntüsü olarak düşünüyorum.
Bu site yaptırım gücü olmadığından hiçbirzamanda kaale alınmayacaktır.
Burdaki arkadaşların hepsi gönülden alfa romeo ya bağlı oldukları için, yapılmayacağını bilseler dahi sylenen sözlere inanmak ve birilerinin vesilesiyle alfa romeo markasını kötülemek istemezler.
Daha öncede dedim şimdi de diyorum forumun teknik bölüm hariç geri kalan kısmını genele açıp okunmasını sağlayarak en azından azda olsa yaptırım gücü elde edilmesi gerektiğini düşünüyorum. bu bilindikçe, insanlar daha fazla buradan okudukça sadece gönülden bağlı olanlar değil, diğer insanlarda bazı şeyleri öğrenecekler. Ve bizim kendimize yediripte alfa romeo markası için telaffuz edemediklerimizi onlar telaffuz edeceklerdir. ve eminimki buda can sıkacaktır.

Sayın adminlerim; biraz uzun oldu, belkide yeri burası değildir, siz nasıl uygun görürseniz, silebilirde, kalabilirde, taşıyabilirsinizde.

burcintun

Ne oldu takvimlere? . Hani gönderiler takip edilecekti. Sonuna kadar ulaşması için uğraşılacaktı. Ey yetkili cevap verip bizi konu hakkında bilgilendirirsen seviniriz.

alfonyus

iki yıl üstüste gelen takvim bu sene yok. sebebi de yok tabi. aroc kartın süresi dolmuş yenisinden haberde yok. komik kulüp komik insanlar..

burcintun

arkadaşlar bir fırçadan sonra takvim ertesi gün geldi. İnanamadım

nurcan.demir

gözünüz aydın bakalım bizimkiler seneye gelecekmi?

adnan.geyik

Evet bende bu yıl ümidi kestim. 3 yıldır kesintisiz geliyordu.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

mutu

bizimkiler malesef yok 2011 e kaldık sonunda bana takvimde yaptırcaklar haa
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

nurcan.demir

bak bu doğru hiç olmazsa organizasyon nasıl olur öğretmiş olursun muhammet

mutu

vallahi ya bi işi beceremiyorlar:P  
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

apojitsu

bende istiyorum

ihsany

Bugün bir kurye işyerime Alfa Romeo yazılı kırmızı bir zarf getirdi. İçinden masa takvimi çıktı ve takvimde sadece Alfa değil Jeep ve Lancia markaları da yer alıyor.

Agustos ayında 4C resmi vardı, acaba dedim :))  :clover:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün bir kurye işyerime Alfa Romeo yazılı kırmızı bir zarf getirdi. İçinden masa takvimi çıktı ve takvimde sadece Alfa değil Jeep ve Lancia markaları da yer alıyor.

Agustos ayında 4C resmi vardı, acaba dedim :))  :clover:

Banada geçen hafta geldi :)