0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Merhaba arkadaşlar. Öncelikle AROC üyelerimize hediye etmek üzere 2010 yılı için de, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi güzel bir masa takvimi hazırladık. Takvimler şu anda baskıdalar.Takvim gönderimleri haftaya başlayacak. Geçen yıl yaşanan problemleri yaşamamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Mesela geçen yıl çalıştığımız firma ile çalışmıyoruz bu yıl gönderimler için.Sizden küçük bir ricam olacak. AROC sistemi içindeki adreslerinizi şimdiden güncellerseniz, haftaya gönderim için sistemden veri aldığımızda güncel bilgileri çekmiş oluruz.Gönderim için iş adresi olanlarda öncelikle iş adresine gönderim yapacağız, iş adresi olmayan üyelerimizin ev adreslerine gönderim yapılacak.Herkese sevgiler,Yalçın PembecioğluAlfa Romeo Pazarlama İletişimi Uzmanı
quote: www.aroc-tr.com 'dan üye olabilirsiniz.
quote: merhaba, ben 10 aralıkta üyelik bilgilerini doldurdum, ruhsatı gönderdim, yalçın beyden okundu cevabı gelmişti, ertesi gün burcu hn. aradı, bilgilerimi teyit ettik, kullanma klavuzum yoktu, rica etmiştim, 15 aralık salı günü elime ulaştı, geçen hafta da aroc kartım geldi, ancak siteye giriş yapamıyorum,şifremi kabul etmiyor, unuttum seçeneği ile mail atmasını istediğimde de mail gelmiyor, acaba eksik kalan bir işlem olabilir mi? umarım takvim bana da gelir...