Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2010 Alfa Romeo masa takvimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

settar

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle AROC üyelerimize hediye etmek üzere 2010 yılı için de, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi güzel bir masa takvimi hazırladık. Takvimler şu anda baskıdalar.

Takvim gönderimleri haftaya başlayacak. Geçen yıl yaşanan problemleri yaşamamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Mesela geçen yıl çalıştığımız firma ile çalışmıyoruz bu yıl gönderimler için.

Sizden küçük bir ricam olacak. AROC sistemi içindeki adreslerinizi şimdiden güncellerseniz, haftaya gönderim için sistemden veri aldığımızda güncel bilgileri çekmiş oluruz.

Gönderim için iş adresi olanlarda öncelikle iş adresine gönderim yapacağız, iş adresi olmayan üyelerimizin ev adreslerine gönderim yapılacak.

Herkese sevgiler,

Yalçın Pembecioğlu
Alfa Romeo Pazarlama İletişimi Uzmanı

Togay Tuzcu

quote:

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle AROC üyelerimize hediye etmek üzere 2010 yılı için de, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi güzel bir masa takvimi hazırladık. Takvimler şu anda baskıdalar.

Takvim gönderimleri haftaya başlayacak. Geçen yıl yaşanan problemleri yaşamamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Mesela geçen yıl çalıştığımız firma ile çalışmıyoruz bu yıl gönderimler için.

Sizden küçük bir ricam olacak. AROC sistemi içindeki adreslerinizi şimdiden güncellerseniz, haftaya gönderim için sistemden veri aldığımızda güncel bilgileri çekmiş oluruz.

Gönderim için iş adresi olanlarda öncelikle iş adresine gönderim yapacağız, iş adresi olmayan üyelerimizin ev adreslerine gönderim yapılacak.

Herkese sevgiler,

Yalçın Pembecioğlu

Merhaba konuyla alakasız olacak ama AROC a bende üye olmak istiyorum ama aracım 2. el bir 145.. Nasıl üye olabilirim?

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login 'dan üye olabilirsiniz.

///////////////

A.S.GÜMÜŞ

quote:

www.aroc-tr.com 'dan üye olabilirsiniz.

ben denemiştim bir aralar, nedense olamadım

07 DH 800

tolga_ozhan

Ruhsat fotokopisi göndermek yada fakslamak gerekli. Sadece online işlemler yeterli değil üye olmak için.

nagash

Yurtdışındakılere gonderme ımkanınız olacak mı?

bado

inş. problem olmaz..bu sefer..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

cihan

merhaba, ben 10 aralıkta üyelik bilgilerini doldurdum, ruhsatı gönderdim, yalçın beyden okundu cevabı gelmişti, ertesi gün burcu hn. aradı, bilgilerimi teyit ettik, kullanma klavuzum yoktu, rica etmiştim, 15 aralık salı günü elime ulaştı, geçen hafta da aroc kartım geldi, ancak siteye giriş yapamıyorum,şifremi kabul etmiyor, unuttum seçeneği ile mail atmasını istediğimde de mail gelmiyor, acaba eksik kalan bir işlem olabilir mi? umarım takvim bana da gelir...

CrazyRomeo156

2008'de geldi.Ama 2009 gelmedi.Tersini çevirip kullandım.Şimdi bilgilerimi güncelliyorum hemen

Foxy

Bana ne 2008'de geldi ne 2009'da umarım bu sene gelir bende güncelledim..

ottoman

quote:

merhaba, ben 10 aralıkta üyelik bilgilerini doldurdum, ruhsatı gönderdim, yalçın beyden okundu cevabı gelmişti, ertesi gün burcu hn. aradı, bilgilerimi teyit ettik, kullanma klavuzum yoktu, rica etmiştim, 15 aralık salı günü elime ulaştı, geçen hafta da aroc kartım geldi, ancak siteye giriş yapamıyorum,şifremi kabul etmiyor, unuttum seçeneği ile mail atmasını istediğimde de mail gelmiyor, acaba eksik kalan bir işlem olabilir mi? umarım takvim bana da gelir...

aroc dan gelen mailler gereksiz mailler kısmına düşüyor orayı kontrol et.

carvalho

AROC başvurumu bugün yaptım. Ruhsatı da ilgili faksa yolladım. Umarım yanıt gelir.

zaferisgoren

Yalçın Pembecioğlu

2 mesajından birisi bu olsa da AlfaRomeo'dan birilerinin bu forumdan haberi olduguna sevindim.

Zira Geçtiğimiz yıl bir gidişimde Antalya Birmottaki satış temsilcisine bu konuyu açtığımda, kapalı devre internetleri oldugu için forumu gezemediğini öğrenmiştim  :(

Dentist

İzliyorlar,merak etmeyin.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

cihan

yukarıda dediğim gibi çok hızlı bir şekilde kullnma klavuzu ve aroc kart elime ulaştı, çok memnun kaldım,ayrıca siteye(aroc-tr) giremediğime dair mail atmıştım,çok hızlı olarak  yine yalçın beyden cvp geldi ayrıca müşteri temsilcisi burcu hn. aradı, sitemizi önemsediklerinden eminim...

erdem1904

takvimi gelen oldumu
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Dentist

Alfa Romeo'dan Çiğdem Süvari  ile telefonda konuştum biraz önce,yarından başlayarak kargoya vereceklermiş masa üstü takvimleri.
Bilginiz olsun arkadaşlar.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Passione

Benim AROC kartım daha dün ulaştı elime bana da takvim gelir mi acaba ?
"centocinguantanove"

Dentist

Gelir,merak etme.Sen yine de Aroc sitesine gir ve bilgilerini kontrol edip,güncelle sadece.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Alfisti147

Takvimle ilgili bir gelişme var mı acaba? Güncelleme de yaptım ama gelen giden yok ne yazıkki:((

Borracho

önce 2009 stokları bitiriyolar herhalde. :)

Onur Ozdil

ben yine umutlu değilim geleceğinden.

geçen sene de gelmemişti.

tolga_ozhan

Özlemle bekliyoruz.

CrazyRomeo156

Bende bekliyorum:

Dentist

Bekleyen derviş muradına erermiş...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti