Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BOYA KORUMAda Hangisi Daha İyidir?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eminpar

You are not allowed to view links. Register or Login
Swrilx almalisin kesinlikle .Hatta ortam kapali ve vaktin var ise

1adet comp
1adeg swrilx
1 adet Ulw veya Nxt
3 adet sari ped
3 adet sari bez

Butu  bu malzemelerle bile araci cok degistirebilirsin disini

Siralama el uygulama ile

Comp>Swrilx>ULW  Belki en az 4 saatini alir birazdA Kol yorgunlugu Ancak sonuc cok tatminkar
Varsa bos vaktin ugras

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O0

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

alfacan

16 yaşımdan beri taş motoru kullanıyorum , fakat bu işlere girmeye cesaret edemedim

Saolsun yakın zamanda @Soner ağbinin yanına gidicem , belki birşeyler kaparım diye düşünüyorum  :)

:alfisti:

eminpar

16 yaşımdan beri taş motoru kullanıyorum , fakat bu işlere girmeye cesaret edemedim

Saolsun yakın zamanda @Soner ağbinin yanına gidicem , belki birşeyler kaparım diye düşünüyorum  :)

:alfisti:

::)

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

zephry

İzmir'den Alfa Teknik servisin satılık aracı
Benim 156 ile aynı model 2004.Bende yeni pasta cila yaptırdım yukarıdaki 156 gibi bir parlaklık elde edemedim.Resimde oynama falanda yok gibi.Bu parlaklığı veren başka ürünler mi var acaba?

Alper

İzmir'den Alfa Teknik servisin satılık aracı
Benim 156 ile aynı model 2004.Bende yeni pasta cila yaptırdım yukarıdaki 156 gibi bir parlaklık elde edemedim.Resimde oynama falanda yok gibi.Bu parlaklığı veren başka ürünler mi var acaba?
Ahh ulan bende olacak bu renk araç varya :)
hocam aracın çizik ve hare durumuna göre öncelikle güzel bir kil uygulaması sonrasında eğer çok çizik ve hare varsa M105  yoksa M205 uygulanıp sonrasında M21 ve bir hafta sonra falanda ULW sıralaması ile bu ışıltı yakalanır.

sp4rc0

Eyüp sen nerede yaptırdın bilmiyorum ama, Özkan genelde araçları hemen yan taraftaki Ercan ustanın yerinde boya koruma yaptırıyor. Forumda daha öncede bahsetmiştim, işçilikleri mükemmel!! Alfa Teknik'e gittiğinde kafayı uzatıp içerideki araçlara bir bak, hatta içeri girip yapılan işçiliği gör derim.. Boya işçilikleri de çok iyi, İstanbul'dan araçlar boyaya geliyor. Fiyatları piyasanın biraz üzerinde ama yaptıkları iş piyasanın çok üzerinde. Kısacası tavsiye ederim.. 8)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

fevkalbeser12

Eyüp istersen bana gel. Bende epey cila cila yapa öğrendim biraz bu işi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

zephry

Ahh ulan bende olacak bu renk araç varya :)
hocam aracın çizik ve hare durumuna göre öncelikle güzel bir kil uygulaması sonrasında eğer çok çizik ve hare varsa M105  yoksa M205 uygulanıp sonrasında M21 ve bir hafta sonra falanda ULW sıralaması ile bu ışıltı yakalanır.
Bu uygulamayı polisaj makinesiyle yapmak lazım önce onu kullanmayı öğrenmek gerek yoksa çok gireriz boyayı yakarız falan:) Ama meguiars malzemeleri aklımda bulunacak sağolasın Alper... :)

Eyüp sen nerede yaptırdın bilmiyorum ama, Özkan genelde araçları hemen yan taraftaki Ercan ustanın yerinde boya koruma yaptırıyor. Forumda daha öncede bahsetmiştim, işçilikleri mükemmel!! Alfa Teknik'e gittiğinde kafayı uzatıp içerideki araçlara bir bak, hatta içeri girip yapılan işçiliği gör derim.. Boya işçilikleri de çok iyi, İstanbul'dan araçlar boyaya geliyor. Fiyatları piyasanın biraz üzerinde ama yaptıkları iş piyasanın çok üzerinde. Kısacası tavsiye ederim.. 8)

Aynı usta mı bilemiyorum ama Özkan'ın araçlarını verdiği boyacı hakkında pek iyi şeyler duymamıştım belkide değiştirmiştir.Tekrar boya koruma yapacağım zaman illaki gider bakarım...

Eyüp istersen bana gel. Bende epey cila cila yapa öğrendim biraz bu işi:)
Kemal senin araba yeni daha zamanı gelince beraber cilalarız :)

sp4rc0

Aynı usta mı bilemiyorum ama Özkan'ın araçlarını verdiği boyacı hakkında pek iyi şeyler duymamıştım belkide değiştirmiştir.Tekrar boya koruma yapacağım zaman illaki gider bakarım...

Aynı usta değil, bahsettiğin kişileri de biliyorum. Tahmin ettiğim kişiyse ben de onlara iş yaptırdım sonra beğenmeyip aynı yerleri Ercan Usta'nın yerinde tekrar boyattım. Boyadaki hatayı ustayım diyen adam göremiyor, ben görüyorsam oraya bir daha gitmem.

Bu adamların işini beğenmeyen kimseye denk gelmedim henüz :)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)