Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 - Genel Bilgi Başlığı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

dururken sağa sola gaz verip çevirdi ğinde titreme gelmiyor sa sorun power da

muğlalı

ben aldım çıkma power bnm 2013 te değişmiş yağ haznesi

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet. 89000 kilometrede.
yağ konusunda servis ne dedi yeşil kırmızı için.

ArinFırat

Direksiyon ve manuel şanzıman yağı değerleri ne olmalı,kitapçığa sadık kalalım mı yoksa günümüz teknolojisinde üretilen yeni ürünlerimi kullanalım? bilen,tecrübe edinen veya ustasından öğrenebilecek arkadaşlardan kesin ve net bir cevap gelsin ki 159 kullananlar olarak yanlış tercih yapıp başımıza daha beter sorun açmayalım.

sabrican

dururken sağa sola gaz verip çevirdi ğinde titreme gelmiyor sa sorun power da

Emin olamadım, tekrar denemem gerek.

Evet. 89000 kilometrede.
yağ konusunda servis ne dedi yeşil kırmızı için.

Hiçbir şey demedi ama onaylamıyormuş gibi baktı :)

Direksiyon ve manuel şanzıman yağı değerleri ne olmalı,kitapçığa sadık kalalım mı yoksa günümüz teknolojisinde üretilen yeni ürünlerimi kullanalım? bilen,tecrübe edinen veya ustasından öğrenebilecek arkadaşlardan kesin ve net bir cevap gelsin ki 159 kullananlar olarak yanlış tercih yapıp başımıza daha beter sorun açmayalım.

Net bir bilgi olsa çok iyi olurdu. Deneyerek görmek pahalıya mal olabilir.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

ES53

Arkadaslar benim aracta direksyonda telefon simgesi var ama bluetooth yok.Bunu aktif etmek mumkun mudur

Sent from my iPhone using Tapatalk

alperuzi

Buna biraz bakmıştım, bluetooth baya büyükçe bir modül olarak geliyormuş. Bizim araçlarda bu modül kurulu değil malesef, bu yüzden hayır, aktive edilemez.

Ama teybi tuşları tanıyan bir cihaz ile değiştirirseniz kullanabilirsiniz büyük ihtimalle.

ES53

Buna biraz bakmıştım, bluetooth baya büyükçe bir modül olarak geliyormuş. Bizim araçlarda bu modül kurulu değil malesef, bu yüzden hayır, aktive edilemez.

Ama teybi tuşları tanıyan bir cihaz ile değiştirirseniz kullanabilirsiniz büyük ihtimalle.

Anladim hocam.Direksyondaki tuslarla uyumlu olan bir double din var mi bizim araclar icin

francobaresi

Anladim hocam.Direksyondaki tuslarla uyumlu olan bir double din var mi bizim araclar icin

Cuore sportivo

ES53

Cihazda guzel fiyatta guzel :)

francobaresi

forumda bu cihazı kullananlar var, ar.159 arkadaşımız da yakında değerlendirme yapacak
Cuore sportivo

ES53

forumda bu cihazı kullananlar var, ar.159 arkadaşımız da yakında değerlendirme yapacak

Cihaz baya donanimli ve guzel gozukuyor ama yurtdisindan gelmesi kargo gumruk vs coook para

ES53

204724125 sahibinden de bu ilan no da ki cihaz 159 icin uyumlu gozukuyor ama bu cihazla beraber acaba yaninda ayri bir kitte mi var direksyon kumandasini calistirmak icin.cunku ilanda 1750 lira ama hepsiburada da ayni cihaz 700 tl

ES53

Simdi baktimda normal double din taktigimizda birde direksyon kumandasini calistirmak icin kit satiliyor ondan almak lazim oda 300 lira

francobaresi

Cuore sportivo

ES53

Mecbur tek care 2. El guzel bir cihaz alip bu direksyon aparatiyla kullanmak.xenec sony pioneer gibi markalari ortalama 500tlye alabiliyoruz bu aparatida en ucuz 250 liraya buldum totalde cercevesi filan yine bi 1000 tl cikacak gibi

alperuzi

Bazı cihazlar orjinal olarak tuşları tanıyabiliyor diye biliyorum, ayrı adaptör gerektirmiyor. Android'li bir tane vardı Navitechin galiba, onu araştırın isterseniz.

muğlalı

Mecbur tek care 2. El guzel bir cihaz alip bu direksyon aparatiyla kullanmak.xenec sony pioneer gibi markalari ortalama 500tlye alabiliyoruz bu aparatida en ucuz 250 liraya buldum totalde cercevesi filan yine bi 1000 tl cikacak gibi

500 liraya double din nerde var?2.el mi

ES53

500 liraya double din nerde var?2.el mi

Aynen hocam 2. El.ben sahsen eski aracimda da 2. El kullanmistim boyle cihazlari daha cok temiz duses ucuz bulabiliyorsunuz ve arada ciddi fiyat farki oluyor o yuzden 0 alma taraftari degilim.cihaz bulmak kolay cok guzel temiz bir zenec buldum suan 0 i 790 lira 450 ye veriyor ama iste ayri kumanda aparati alinca pahaliya geliyor 450 ye double alip 250 300 aparata vermek koyar yani.ayrica bu 450 liraya buldugum zenec te tv bluetooth usb aux navigasyon geri gorus hersey var.0 dusunurseniz uyguna sony ve pioneerin 0 lari var hepsiburada da 500-600 arasi.ama onlarda genellikle tv navi filan olmuyor bazilarinda var tabi.

Simdi baska bir aparat buldum sahibinden de 120 lira.satici fiat ile alfa ayni uyar diyor ama bilmiyorum

muğlalı

aparat çok ta önemli değil ben aparatsız kullanıyorum 159 a double şart ortada renkli ekran havayı değiştiriyor şahsi görüşüm park sensörü kameranın yerini tutmuyor bluetooth ve tv de bonusu

ES53

aparat çok ta önemli değil ben aparatsız kullanıyorum 159 a double şart ortada renkli ekran havayı değiştiriyor şahsi görüşüm park sensörü kameranın yerini tutmuyor bluetooth ve tv de bonusu

Abi ben orjinalciyim biraz,o double i taktim mi direksiyon fonksiyonlari calisacak :)

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ES53

Arkadaslar bu uyari nedir ?

francobaresi

tam olarak sebebi bilmiyorum ,aküyle ilgili sorun olabilir, aküsü azalan biçok kişide bu hata mesajı çıkmış.
Cuore sportivo

ES53

tam olarak sebebi bilmiyorum ,aküyle ilgili sorun olabilir, aküsü azalan biçok kişide bu hata mesajı çıkmış.

Anladim hocam.birde benim xenonlardan biri (sol) artik mora dondu rengi.eskidi heralde.sordum balansiyla beraber degismesi gerekiyormus oda 250 tl orjinal bu arada xenonlarim